Pagina 256 din 577 PrimulPrimul ... 156206246254255256257258266306356 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.551 la 2.560 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

dotcom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    26

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit De ce pleacă advertiserii?

Promovez câțiva advetiseri din 2Parale, însă trebuie să spun că am oarecare rețineri în a promova în general advertiserii din 2Parale deoarece nu știi niciodată când pleacă și, în funcție de fel de campanii de promovare ai, riști să muncești zile-luni degeaba.

Din capitolul riscul e la afiliați aș veni cu întrebarea:
    De ce pleacă advertiserii din 2Parale?
    (Au plecat Orange, Altex, Flanco. Nume grele.)

Vă spun eu un motiv: abonamentul. Nu spun nimănui cum să conducă o afacere, dar o să vedeți de ce Profitshare și Afiliere Okazii vor avea succes - lipsa abonamentului și doar comision la vânzare.

Voi de ce credeți că pleacă advertiserii din 2Parale?

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Nu oricine isi permite propriul sistem de afiliere. Sa nu promovezi advertiseri din 2p pe motiv ca pot pleca oricand mi se pare....pueril, ca sa nu spun altfel. La fel cum ai putea spune ca nu-ti cumperi apartament la etajul 7, pt ca poate veni oricand un cutremur puternic si n-ai timp sa iesi din bloc. Stii povestea cu drobul de sare...

Intr-adevar, este un risc pe care ti-l asumi, dar stand nitel si analizand campaniile inainte de a le promova, iti micsorezi riscul la minim. Daca e un singur advertiser pe-o nisa f micuta, abia a intrat si el in 2p, sa investesti timp si bani ca sa faci un site dedicat exclusiv promovarii lui e o prostie. Nici nu stii cum pleaca si atunci da, patesti cum ai zis tu, ai mucit degeaba zile-luni.

Dar poti fi istet si te poti documenta nitel inainte sa te avanti ca zmeul, si poti promova o campanie care are ceva vechime, care are rata mare de aprobare a comisioanelor, o campanie dintr-o categorie unde se mai gaseste oricand macar un advertiser ok pe care sa-l promovezi, in cazul in care primul advertiser pleaca.
    Signatura lipsa

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de dotcom Vezi Post

Din capitolul riscul e la afiliați aș veni cu întrebarea:
    De ce pleacă advertiserii din 2Parale?
    (Au plecat Orange, Altex, Flanco. Nume grele.)

Vă spun eu un motiv: abonamentul. Nu spun nimănui cum să conducă o afacere, dar o să vedeți de ce Profitshare și Afiliere Okazii vor avea succes - lipsa abonamentului și doar comision la vânzare.

Sa inteleg ca altex, flanco, orange sau alti advertiseri au o problema in plata unui abonament de 150-500 euro pe luna? Tu faci misto de noi?

Kidu are comision de 3000 euro intr-o zi, oare ce vanzari a generat ca sa nu se merite si 1000 euro abonament?

Poti sa ne spui te rog, de unde stii ca cei care ies o fac din cauza abonamentului?

Si de ce esti convins ca proftshare si ocazii vor avea succes daca nu ofera abonament?

Pentru restul de intrebari, iti recomand sa incepi prin a citii un pic subiectele de pe forum, si cu siguranta o sa-ti gasesti raspunsurile.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    26

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Daca e un singur advertiser pe-o nisa f micuta, abia a intrat si el in 2p, sa investesti timp si bani ca sa faci un site dedicat exclusiv promovarii lui e o prostie. Nici nu stii cum pleaca si atunci da, patesti cum ai zis tu, ai mucit degeaba zile-luni.
    Din păcate sau fericire și eu gândesc ca tine și analizez înainte de a sări în a promova ceva.

Și atunci cine promovează acel advertiser mic? Orange mai mult ca sigur a ieșit deoarece nu l-a promovat nimeni. Dacă te gândești bine, cine l-ar promova? Ce să promovezi la Orange? Câteva zeci de telefoane?

Sincer, la începutul lui 2013 chiar doream să fac o campanie de promovare pentru acest furnizor deoarece nu duc lipsă de idei, dar când l-am căutat în directorul de campanii nu l-am mai găsit.

Idem pentru alți advertiseri, mici sau mari. Să nu mai zic de cei sezonieri, care acum pleacă și revin peste 6 luni sau un an.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Și atunci cine promovează acel advertiser mic? Orange mai mult ca sigur a ieșit deoarece nu l-a promovat nimeni. Dacă te gândești bine, cine l-ar promova? Ce să promovezi la Orange? Câteva zeci de telefoane?
    Vorbesti prostii... Orange nu era o campanie pentru toti afiliati ...era cu acces restrans (chiar au raspuns respectuos dupa ce am aplicat.. printr-un mesaj)
    Ultima modificare făcută de avram; 17th March 2013 la 18:02.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Sa inteleg ca altex, flanco, orange sau alti advertiseri au o problema in plata unui abonament de 150-500 euro pe luna? Tu faci misto de noi?

Kidu are comision de 3000 euro intr-o zi, oare ce vanzari a generat ca sa nu se merite si 1000 euro abonament?
    Nu e chiar așa cheltuielile sunt mult mai mari - setup 1280 lei + 2000 lei alimentarea inițială + cel mai mic abonament + salariu affiliate manager + training + plată designer reclame (reclamele chiar dacă există trebuie adaptate).

Sunt niște costuri aiurea care nu se justifică dacă nu te promovează nimeni.

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Acel comision era de Black Friday, dacă nu mă înșel. Până la urmă e vorba de ROI și nu de comision.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Vorbesti prostii... Orange nu era o campanie pentru toti afiliati ...avea acces restrans ...
    Sunt unii afiliați care nu sunt "toti afiliati".

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Nu e chiar așa cheltuielile sunt mult mai mari - setup 1280 lei + 2000 lei alimentarea inițială + cel mai mic abonament + salariu affiliate manager + training + plată designer reclame (reclamele chiar dacă există trebuie adaptate).

Sunt niște costuri aiurea care nu se justifică dacă nu te promovează nimeni.
    + magazin+produse+angajati+taxe+livrare+contabilitat e +..... = business .
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

E o tampenie... pleaca 3 vin alti 10.
    Exemplele tale sunt neavenite: Orange a fost o campanie inchisa, Altex a vrut sistemul lui propriu, Flanco a plecat pentru Profitshare.
    Am un contract care nu imi permite sa ti dau cifre, dar ma pufneste rasul la gandirea ta ca Altex a plecat din 2p din cauza abonamentului de 400 lei

Cat despre managerii unui sistem de afiliere, sunt putini, spre foarte putini, deci nu prea se pune problema pe cheltuieli de gen.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    26

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    ma pufneste rasul la gandirea ta ca Altex a plecat din 2p din cauza abonamentului de 400 lei
    Știu. Altex era un pilon în 2Parale și după ce a văzut că e tare s-a decis să nu mai plătească 40% din comision rețelei, ci să-și facă sistemul propriu cu acei bani.

Dar, totuși sunt și alte nume importante, care au plecat și au revenit. Miniprix, de exemplu.

La postarea inițială #2551 nu pot să editez, dar mă tem că nu m-am exprimat corect, fiind vorba de comision și nu de abonament. wiki.2parale.ro/wiki/Advertiser#Ce_taxe_pl.C4.83tesc_pentru_utilizarea_ platformei.3F

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Si aici gresesti, Altex nu a plecat din motive de costuri, sumele investite in propriul sistem sunt mari spre uriase. Dar dispui de unele avantaje: iti poti customiza platforma, ai doar afiliati interesati de brandul tau si nu un mix, etc. De exemplu in urmatorul update Altex Afiliere va introduce clase de afiliati, diferentiati de performantele lor, chestie care mi as fi dorit-o in 2p ( si le am spus -o ) de foarte mult timp. Pe langa avantajele evidente de la o clasa la alta, va exista si un factor de motivatie foarte puternic pentru afiliat . 2p s-a chinuit efectiv pana cand au cumparat si platforma, iar diferentele sunt deja vizibile, acum pot aduce imbunatatiri si modificari usor si rapid.

2p a dus greul pionieratului in afiliere... cu PS care tacea malc si doar raporta rezultate la hectar, ei au fost singurii care au investit enorm in educarea pietii: sute de articole scrie, zeci de intalniri, oameni adusi sa povesteasca ce si cum, challenge -urile, etc. Acum piata se rafineaza, PS va intra in varianta publica cu versiunea tinuta pana acum in beta si care este net superioara celei vechi, cu siguranta au deja niste contracte cu magazine ce vor intra in platforma PS, cu Flanco in frunte, si chiar nu m-ar surprinde sa vad si o mutare a unor magazine din 2p in PS, pentru ca poate fi o chestiune de costuri, pana cand un advertiser ar realiza ca publicul PS este electro/it si nu are (momentan) suport sa vanda rochii sau bijuterii.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •