Pagina 306 din 577 PrimulPrimul ... 206256296304305306307308316356406 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.051 la 3.060 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post

sub 1 % comision
    Da le un mesaj, cred ca au gresit comisionul, daca scrie 2 ridicate, ar fi trebuit sa ti dea procent din acel 869 lei.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    Da le un mesaj, cred ca au gresit comisionul, daca scrie 2 ridicate, ar fi trebuit sa ti dea procent din acel 869 lei.
    nu ma astept sa raspunda , dar ..
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Cartus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    138
    Putere Rep
    0

Implicit

Azi a mers crearea profilului de plata pe site, contractul l-am scanat si am transformat din jpg in pdf ca sa includa toate paginile dar nu a vrut sa il recunoasca, asa ca am urcat doar pagina jpg cu semnatura, sper sa nu fie problema. Acum astept validarea din partea lor. Una peste alta m-au dus cu zaharelul la plata efectiva 2 luni daca platesc doar intre 15 si 20 ale lunii, pentru ca iar am trecut de data de 20. Asta dupa ce am asteptat alte 2 luni pentru ca niste comisioane sa ajunga in stadiul de platibile de la clickshop. Foarte greu se misca.

bogdancercel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    174
    Putere Rep
    27

Implicit

Gata, fashionup a terminat maruntisul de 1 leu

"In urma discutiilor cu unii dintre dvs. si a consultarilor cu echipa 2parale, am decis ca de azi comisioanele din campania FashionUp sa fie prelucrate diferit.
    Astfel, pentru tranzactiile nefinalizate din diferite motive nu vom mai oferi 1 leu, vom oferi comisioane doar pentru tranzactiile finalizate."
    dam papica la animale. pet shop online.

Victoras este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th March 2013
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    60
    Posturi
    83
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de bogdancercel Vezi Post
    Gata, fashionup a terminat maruntisul de 1 leu

"In urma discutiilor cu unii dintre dvs. si a consultarilor cu echipa 2parale, am decis ca de azi comisioanele din campania FashionUp sa fie prelucrate diferit.
    Astfel, pentru tranzactiile nefinalizate din diferite motive nu vom mai oferi 1 leu, vom oferi comisioane doar pentru tranzactiile finalizate."
    Unde dai si unde crapa, noi ceream mai mult, ei au luat si leul!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Cartus Vezi Post
    Azi a mers crearea profilului de plata pe site, contractul l-am scanat si am transformat din jpg in pdf ca sa includa toate paginile dar nu a vrut sa il recunoasca, asa ca am urcat doar pagina jpg cu semnatura, sper sa nu fie problema. Acum astept validarea din partea lor. Una peste alta m-au dus cu zaharelul la plata efectiva 2 luni daca platesc doar intre 15 si 20 ale lunii, pentru ca iar am trecut de data de 20. Asta dupa ce am asteptat alte 2 luni pentru ca niste comisioane sa ajunga in stadiul de platibile de la clickshop. Foarte greu se misca.
    Au anuntat ca vor intarzia luna asta cateva zile din cauza activarii profilului de plati. Daca nu esti sigur ca ai trimis actele corect, ataseaza le si in email catre afiliati@2parale.ro.

fanetrotil este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Când or înțelege că exprimările astea sunt deranjante? Că doar nu au zis afiliații "consultați" că nu mai vor leul.

Mă rog, e politica lor de business, dar sunt alți advertiseri în 2Parale care inspiră mai multă încredere pe zona Fashion. Eu aleg să nu lucrez cu oameni care dau vești proaste și le pun pe seama altora.

Daniela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    36
    Posturi
    123
    Putere Rep
    31

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Nu inteleg cum poate fi o veste proasta faptul ca un advertiser renunta la pacaleala cu modificarea comisioanelor? Nu-mi spuneti ca munciti pentru a primi 1 leu sau 3, tind sa cred ca fiecare vrea mai mult, dar nu din comisioanele respinse. Astept ca si MarketOnline sa renunte la acei 3 lei ca nu ma incalzesc deloc, dar si ceilalti advertiseri ce practica aceeasi metoda. Consider ca nu face cinste nimanui o astfel de metoda.
    Content writer & marketing afiliat

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

De fapt foarte multi afiliati nu mai vroiau acel comision de consolare de 1 leu pentru ca influienta statisticile, nu cred ca te ajuta cu ceva un comision asa mic. Astept aceeasi "mutare" si de la ceilalti advertiseri care folosesc aceasta "metoda de recompensare".

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

removed
    Imagini atașate Imagini atașate
    • Tip fişier: png 2p.png (27,3 KB, 53 afișări)
    Ultima modificare făcută de tymbark; 23rd May 2013 la 12:37. Motiv: post duplicat... bug, probabil
    Signatura lipsa

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •