Azi a mers crearea profilului de plata pe site, contractul l-am scanat si am transformat din jpg in pdf ca sa includa toate paginile dar nu a vrut sa il recunoasca, asa ca am urcat doar pagina jpg cu semnatura, sper sa nu fie problema. Acum astept validarea din partea lor. Una peste alta m-au dus cu zaharelul la plata efectiva 2 luni daca platesc doar intre 15 si 20 ale lunii, pentru ca iar am trecut de data de 20. Asta dupa ce am asteptat alte 2 luni pentru ca niste comisioane sa ajunga in stadiul de platibile de la clickshop. Foarte greu se misca.
Gata, fashionup a terminat maruntisul de 1 leu
"In urma discutiilor cu unii dintre dvs. si a consultarilor cu echipa 2parale, am decis ca de azi comisioanele din campania FashionUp sa fie prelucrate diferit.
Astfel, pentru tranzactiile nefinalizate din diferite motive nu vom mai oferi 1 leu, vom oferi comisioane doar pentru tranzactiile finalizate."
dam papica la animale. pet shop online.
Au anuntat ca vor intarzia luna asta cateva zile din cauza activarii profilului de plati. Daca nu esti sigur ca ai trimis actele corect, ataseaza le si in email catre afiliati@2parale.ro.
Când or înțelege că exprimările astea sunt deranjante? Că doar nu au zis afiliații "consultați" că nu mai vor leul.
Mă rog, e politica lor de business, dar sunt alți advertiseri în 2Parale care inspiră mai multă încredere pe zona Fashion. Eu aleg să nu lucrez cu oameni care dau vești proaste și le pun pe seama altora.
Nu inteleg cum poate fi o veste proasta faptul ca un advertiser renunta la pacaleala cu modificarea comisioanelor? Nu-mi spuneti ca munciti pentru a primi 1 leu sau 3, tind sa cred ca fiecare vrea mai mult, dar nu din comisioanele respinse. Astept ca si MarketOnline sa renunte la acei 3 lei ca nu ma incalzesc deloc, dar si ceilalti advertiseri ce practica aceeasi metoda. Consider ca nu face cinste nimanui o astfel de metoda.
Content writer & marketing afiliat
De fapt foarte multi afiliati nu mai vroiau acel comision de consolare de 1 leu pentru ca influienta statisticile, nu cred ca te ajuta cu ceva un comision asa mic. Astept aceeasi "mutare" si de la ceilalti advertiseri care folosesc aceasta "metoda de recompensare".
removed
Ultima modificare făcută de tymbark; 23rd May 2013 la 12:37. Motiv: post duplicat... bug, probabil
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)