Din punctul meu de vedere (si al altora din ce am citit prin diverse locuri) Altex nu a confirmat, in plus nu pot sa vad in statistici nici macar ce produs am vandut. Asta e din ciclul "hai sa facem afiliere doar cu numele", momentan astept sa coboare cu picioarele pe pamant si vedem dupa daca se poate face ceva serios cu Altex.
Ar trebui sa faca ceva rapid. Sa mai angajeze o persoana, chiar nu stiu, dar suportul este la pamant in ultima vreme.
Cu ce ma incanta ca sunt advertiseri fain de promovat, daca eu ii promovez ori gratis, ori cu diverse impedimente, cum ar fii: numere de telefon afisate pe site, modificare comisioane, comisioane neplatite, comisioane neplatite de 2parale?
Sper sa nu ... dar daca 2p, continua in acest fel ... o sa le fie potrivit numele.
Asta e a 4a zi de cand le-am trimis email si cerut niste explicatii. Nimic. Nici macar un raspuns copy-paste sa stiu ca l-a citit cineva.
Totusi eu ii inteleg ca sunt ocupati si ma bucur ca au suficient timp sa posteze pe facebook chestii irelevente pentru afilierea pe .ro
Au dat cu batul in balta urat de tot in ultima perioada. Pacat.
Incearca pe twitter, acolo mi-au mai raspuns cate ceva.
Eu nu am primit raspuns la mail-ul din data de 17 mai + ca am mai trimis inca 2 mail-uri ulterior si tot nimic. Vad articole pe blog, vad laude, vad postari pe facebook, vad postari pe twitter si casuta de mail goala. Super!
Content writer & marketing afiliat
Nici eu nu am primit plata la 2Parale, de fiecare data ma amana cu cate ceva.
Daca au vrut sa schimbe sistemul de plati puteau sa o faca treptat, sa fie functionabil si cel vechi.
Vad ca vor sa ajute afiliatii, decat postarile pe blog mai bine sa rezolve problema cu platile si suportul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)