Eu cred ca se pregatesc sa faca curatenie prin lista de afiliati si cauta motive sa o faca...
Nu stiu daca are importanta... oricum e stiut ca 5% din afiliati genereaza 95% din comisioane asa ca ceilati 95% dintre afiliati care produc doar 5% comisioane sunt dispensabili... de aceea si suportul oferit cu atat de multa grija![]()
Daca sunt intrebari la care raspunsul se lasa asteptat, macar puteau sa spuna, nu sa ignore complet toate mailurile sau macar sa posteze pe blog despre ce se intampla si de ce se intarzie.
"Cererea de plata pentru profilul XXXX a fost acceptata.
La urmatoarea perioada de plata, contul tau va fi debitat cu suma de xxxxx"
Incep sa se miste...asta inseamna ca mai stau pana la sfarsitul lunii viitoare, nu?
Aceeași situație și la mine. Încă aștept să intre banii în cont dar deja nu mai am speranțe că îi voi primi decât la finalul lunii viitoare. Era mai ok dacă introduceau plata prin paypal automat. Când aveai bani de retrași, intrai în meniu, făceai cererea, așteptai aprobarea(2-3 zile) și apoi îi primeai automat dintr-un cont de-al lor pe care îl alimentau constant. Așa, lucrurile ar fi mers mult mai repede iar afiiliatul și-ar fi primit mai repede plata
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)