Pagina 319 din 577 PrimulPrimul ... 219269309317318319320321329369419 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.181 la 3.190 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Cartus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    138
    Putere Rep
    0

Implicit

Tocmai am primit mail ca au fost platiti banii in contul meu. Luni verific, sper sa fie adevarat.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    @croif parca era un proverb: "cand corabia se scufunda..." Hire me | Tudor Sandu (no offence @tetele)
    Nu e chiar asa . Sunt 287 de campanii , astea platesc bani sa fie in retea si cea mai mare parte isi platesc comisoanele la timp , deci nu se pune problema de solvabilitate.
    Intr-o firma unii vin, altii pleaca .
    Dupa mesajul
    deși mi-aș dori foarte mult să fiu în continuare parte din această echipă, există o diferență momentan ireconciliabilă
    pare ca a fost dat afara
    Ultima modificare făcută de avram; 31st May 2013 la 21:57.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    @croif parca era un proverb: "cand corabia se scufunda..." Hire me | Tudor Sandu (no offence @tetele)
    Asta e doar inceputul ... (nu ma acuzati acum, lasati timpul sa dovedeasca asta. O spun pe bune!!!)

Oricum, ceva este "putred la mijloc" in 2parale. Ceva s-a impotmolit atat de tare, incat, nu mai exista cale de scapare / intoarcere.
    Nu vreu sa imi dau cu presupusul, insa tind sa cred ca la mijloc e problema legata de money money care ori se duc unde nu trebuie, ori prea stau unde nu trebuie. Sper sa nu fie asa.

Am si eu ceva bani de primit de la 2parale dupa vreo 10 luni de afiliere (nu i-am scos pana acum), insa din ce spun colegii aici, inca nu ma face nimic sa ii cer acum ... stiind ca nu o sa ii primesc la timp!

Insa .... totul sper sa fie o problema "de la noua locatie" si totul sa revina la normal .... dar daca si Tudor pleaca, inseamna ca nu e treaba tocmai ok in 2p.

Who are next? Boerescu? I hope not! Or maybe yes.

ghinionist este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    11th February 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    122
    Putere Rep
    32

Implicit

Am si eu o intrebare: mai exista pe aici cineva care a dorit sa primeasca plata luna aceasta, dar inca nu are butonul de "Plati" in contul 2parale?
    Scriu din cand in cand diverse reduceri.

Demo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th April 2013
    Locaţie
    Snagov
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

Dupa cum mai spunea cineva aici, o solutie la problemele pe care le intampinati si nu primiti raspuns de la 2parale este sa scrieti pe twitter si sa adaugati #2parale ca sa vada si ei. Atunci se vor simti obligati sa va raspunda, nu e ca atunci cand pui un post pe blog si ti-l publica sau nu. Ganditi-va ca acum 2parale se afla in pozitia de concurent cu Profitshare, pana acum nu a avut o concurenta reala. Sa speram ca vor merge inainte si vor reveni cu raspunsuri pentru fiecare din noi, mai detaliate si la obiect, pentru ca in faza asta totul e pe robot. Singurul care mai intervenea cu cate un raspuns este tetele, daca el nu mai face parte din echipa, asta e cam nasol . In Profitshare nu am incredere ca m-au ras de BF, pe piata digitala nu sunt unelte, mai este 2Prale pe care ma bazez. Sper sa intervina cineva autorizat, as prefera chiar D Boerescu , sa ne ofere niste raspunsuri.

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Cartus Vezi Post
    Tocmai am primit mail ca au fost platiti banii in contul meu. Luni verific, sper sa fie adevarat.
    încă aștept și eu să primesc mail-ul ăla minune. Deja mi s-a luat până peste cap. Într-o astfel de afacere(că astfel nu pot să-i spun) și mai ales unde este concurență foarte mare, din bani câștigați(depinde de fiecare ce procent alocă) îi re-investești în site să aibă mai mult succes. Dar dacă site-ul produce iar tu nu încasezi venitul, automat nu ai de unde re-investi. Pe scurt, lipsa asta de seriozitate legată de plată face un afiliat să se gândească de 2 ori dacă să mai continue sau nu cu afilierea.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    44

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Ce-mi place de voi cand le stiti pe toate, ca niste oameni mari!

fanetrotil este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Se pare că s-a împiedicat cineva de firul de la server în dimineața asta

coraddo77 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

De 2 luni ma chinui sa inregistrez contractul cu 2parale pe persoana juridica si nici pana acum nu am primit o confirmare clara, de plata nici nu mai vorbesc.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Salut eu sunt unu care plateste la 2 parale.ro.Din pacate stau prost de tot la capitolul acte etc. platisem 2 facturi de 3 luni si ma scoteau dator ca n-am platit.In primul rand daca le expui o problema,te suna daca nu uita, nu conteaza ca platesti catre ei mii de euro.Oricum site-uri :altex Okazii.ro au propriul sistem de afiliere.Lumea inca plateste la 2 paralle.Daca ar socoti cheltuielile ar ramane uimiti ca nu exista deloc profit (nu ma refer la toti).Asa faci cand ajungi sus vezi ca nu mai poti urca si risti sa cazi destul de rau,dar traim in Romania si la noi totul e posibil chiar daca esti afiliat sau adver. Citesc ca uni din afiliati nu au primit bani de luni bune si nici raspunsuri..e total penibil cum se comporta cu cei care tin firma in picioare,sa nu se uita ca firma are profit din cauza celor care muncesc foarte mult sa faca comisioane.Vad ca nu le pasa deja incep sa primeasca bile negre destul de multe,bani de la noi se duc catre ei NU AI VOIE SA INTARZII CA TE SUNA ,dar pentru cei care fac bani asteapta mult si bine si primesc bani dupa cateva lunii.Daca vine amazon in Romania e inceputul sfarsitului unei afaceri prost conduse in ultimele 6 luni.Ma abtin ca mai stiu cateva boacane destul de mari de la ei.
    Mult succes colegilor in recuperarea banilor!!!
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •