Pagina 329 din 577 PrimulPrimul ... 229279319327328329330331339379429 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.281 la 3.290 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Demo este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th April 2013
    Locaţie
    Snagov
    Posturi
    38
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Daniela Vezi Post
    Daca tot vorbim de semnalarea problemelor, sper sa nu fie cu suparare (ca fapt divers am trimis deja mail la suport). Azi, din greseala am descoperit o problema la afisarea statisticilor si v-as ruga pe cei care au observat si reducerea nr de click-uri in ultimele zile (ma rog, cei care aveti o constanta) sa verificati. Eu am dat sa vad statisticile saptamanale in intervalul 1 mai - 7 iunie 2013, iar spre suprinderea mea in perioada 3-7 iunie 2013 apar 5 vanzari, vanzari care daca setezi afisarea statisticilor zilnice nu apar nicaieri. Ciudat, astept raspunsul celor de la suport. Verificati si voi poate mai sunt si alti afiliati cu aceeasi problema.
    La mine apar corect, 15 actiuni (14 vanzari +1 lead)

Mai stie cineva daca Zega a avut de la inceput afisat numarul de telefon sub 'Adauga in cos' ? Ca parca nu-mi amintesc sa fi avut, altfel nu-i promovam

Daniela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    36
    Posturi
    123
    Putere Rep
    32

Implicit

La mine inca se lucreaza se pare la rezolvarea problemei, am primit mai de la suport si mi s-a spus ca problema semnalata a fost transmisa catre programatori. Intre timp mi-au aparut in cont 2 comisioane, dar ar mai trebui 3 sa vina + ca inca sunt probleme la afisare, daca setez intervalul 31 mai - 7 iunie imi apar cele doua conversii, iar daca setez 1 iunie - 7 iunie nu mai apare nici una. Am incredere ca se va rezolva curand problema, eu am postat ca sa verificati si voi ca nu se stie niciodata.
    Content writer & marketing afiliat

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

Să fie oare vre-o eroare ?
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de N.Paul Vezi Post

Să fie oare vre-o eroare ?
    nu e eroare ... e un mod nou de a face afiliere . Merge si fara site
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    nu e eroare ... e un mod nou de a face afiliere . Merge si fara site
    Nu stiu daca e chiar un mod nou de a face afiliere. E doar tampenia lui Google si atat.

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Revin cu un update legat de AMC Web Services S.R.L. (sevensins.ro) "marea firma care vinde lenjerie intima" de care am ajuns sa ma rog din luna martie sa isi plateasca comisioanele generate.

Nici cel putin nu au bunul simt sa mai raspunda la mesajele trimise, sa iti ofere o explicatie, ceea ce din punctul meu de vedere ii catalogheza drept neseriosi, nesimititi si fara un pic de cuvant.

Ca recomandare: nu merita promovati chiar daca ar fii ultima firma din 2parale.

Citez din ce spun ei:

"
    - oferim comision de 10% pentru fiecare comanda valida inregistrata
    - procesul de aprobare a comisioanelor este automatizat, scurtand semnificativ timpul de procesare a acestora
    - in momentul aprobarii unui comision, valoarea acestuia este actualizata in functie de valoarea finala a comenzii (daca consultantii nostri cresc valoarea comenzii, creste si comisionul)
    - oferim unul dintre cele mai mari comisioane din categoria Lenjerie
    - valoarea record a comisioanelor aprobate intr-o luna: 2,710.72 lei
    - cel mai mare comision aprobat si platit de SevenSins pentru o singura vanzare: 223 lei
    - aprobam comisioane si pentru comenzile aflate in asteptare/precomenzi, indiferent de data la care se finalizeaza comanda. Desi comenzile rapide au un procent mai mic de finalizare, preferam sa mentinem activa aceasta modalitate de comanda, deoarece multi clienti nu ar finaliza o comanda clasica, ce presupune proces de inregistrare.
    - daca o comanda rapida nu este finalizata, dar se redeschide ulterior, comisionul respins initial va fi repus pe rol si acordat
    - ca afiliat SevenSins, solicitarile tale vor fi tratate cu seriozitate, orice problema ai intampina. In plus, suntem deschisi la propuneri legate de bannere, vouchere sau alte instrumente pe care le poti considera necesare in campania ta si incercam permanent sa oferim raspunsuri si solutii rapide.
    - o colaborare pe termen lung iti poate aduce bonusuri pentru perfomanta
    "

Voi chiar vreti sa va credem???? Sau ati uitat ce insemna bunul simt?
    Ultima modificare făcută de Calin B; 8th June 2013 la 14:07.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Ai incercat sa ii suni?

Citat Postat în original de Demo Vezi Post
    Mai stie cineva daca Zega a avut de la inceput afisat numarul de telefon sub 'Adauga in cos' ? Ca parca nu-mi amintesc sa fi avut, altfel nu-i promovam
    A avut.
    Ultima modificare făcută de RedHat; 8th June 2013 la 14:29.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

xxxxxxxxxxxx

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

La voi, daca s-a intamplat sa finalizati in luna mai plata, cat timp a durat dupa ce-ati urcat documentele in cont si pana la efectuarea platii efectiv?

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Mai sunt membrii care nu au primit plata pentru luna trecuta(cerere din 12 mai)?
    La suport am trimis email-uri acum cateva zile si nici un raspuns, nu stiu cine zicea aici de 2 ore, probabil raspunsul e in functie de subiectul mesajului.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •