Pagina 328 din 577 PrimulPrimul ... 228278318326327328329330338378428 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.271 la 3.280 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    60
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    60

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Si ca tot aduceati vorba de suport : Am primit raspuns la email in mai putin de doua ore. ASTAZI ! E mai mult decat ok, zic, eu, tinand cont ca problema ridicata nu era de urgenta maxima. (si sunt un afiliat nesemnificativ in 2p, deci nu se pune problema de tratamente preferentiale)
    ai primit pentru ca i-am criticat ... altfel asteptai pana maine
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    97

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    ai primit pentru ca i-am criticat ... altfel asteptai pana maine
    Sau poate pentru ca lucrurile incep sa intre pe un fagas normal? Hai sa fim optimisti si sa vedem si partea plina a paharului.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    49

Implicit

@Daniela, departe de mine gandul acesta. Doar ca ar trebui sa fim un pic mai constructivi. Zic si eu.
    Critica e constructiva. Asa cum implementeaza feature-urile cele mai votate, asa poate vor rezolva si pb care sunt, daca vad ca-s destui afiliati care "se plang" de ele. Nu zic ca nu sunt si parti bune, dar daca un le-am semnala si partile rele, cum s-ar imbunatati platforma? iar faptul ca se discuta din ce in ce mai mult despre partile mai putin bune, inseamna ca fie s-au inmultit, fie lumea incepe sa devina din ce in ce mai nemultumita de ele si clar ar trebui rezolvate cat mai curand.
    Signatura lipsa

Daniela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    36
    Posturi
    123
    Putere Rep
    31

Implicit

@robyroy - ai primit raspuns la suport acum, dar eu am asteptat 2 saptamani.
    Content writer & marketing afiliat

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    42

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Ok, nu e o platforma perfecta, dar totusi, datorita acestei platforme, majoritatea incasati lunar niste banuti.
    Eh, totusi nici 2Parale nu face munca voluntara, in conditiile in care doar de la afiliati incaseaza 40% din comision si abonament lunar de la advertiseri. Mi se pare normal sa-i criticam cand gresesc sau cand platforma nu functioneaza cum trebuie... just my 2 cents.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    130
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    130

Implicit

@Daniela, departe de mine gandul acesta. Doar ca ar trebui sa fim un pic mai constructivi. Zic si eu.
    Semnalarea problemelor este constructiva. Cand faci modificari la o solutie, o faci pe baza "cerintelor" utilizatorilor, acele cerinte SEMNALATE, cat si pe baza datelor interne, a "trend-ului" din piata, etc.

Daca eu vin si spun, ca prefer raspunsuri la emails in maxim 24h, ideal 2-4h(urgente), sau ca platile trebuiesc facute la zi, e o problema (dpmdv) semnalata. Daca ei decid sau nu ca este o problema, e fix problema lor. La fel ca multe alte probleme semnalate, de la 1 leu la aprobari dupa x luni, sau anulari in masa, .... toate sunt probleme dpdv al unor afiliati.

Daca tu nu ai probleme, e perfect, nu SEMNALEZI nimic.

Suntem exact CONSTRUCTIVI, depinde de tine cat de subiectiv citesti, si de 2 parale cat de des citeste cineva forumul seopedia. Cred ca un https://www.uservoice.com/ e ceea ce lipseste din 2parale (ca si la altii).

Daca 2parale avea modelul asta Professional: Top (821 ideas) crezi ca eram CONSTRUCTIVI daca postam "cerintele"(ideile) acolo?

Sau asa : CS-Cart 4.0.1 Beta -> Bug tracker pentru trecerea de la o versiune la alta, si semnalarea problemelor.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Dupa ce sunt incarcate documentele si aprobate, la cate zile se face plata? Apare "Status approved" si "Bank transfer is pending"
    Cred ca sunt printre putinii care inca nu si-a primit plata pe luna trecuta!
    Am inteles ca Raluca nu se mai ocupa de plati (probabil va fi si mai greu de acum), am trimis mesaj la suport dar inca nu am primit raspuns.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Nici eu nu am primit plata si exact acelasi mesaj mi se afiseaza!

Daniela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    36
    Posturi
    123
    Putere Rep
    31

Implicit

Daca tot vorbim de semnalarea problemelor, sper sa nu fie cu suparare (ca fapt divers am trimis deja mail la suport). Azi, din greseala am descoperit o problema la afisarea statisticilor si v-as ruga pe cei care au observat si reducerea nr de click-uri in ultimele zile (ma rog, cei care aveti o constanta) sa verificati. Eu am dat sa vad statisticile saptamanale in intervalul 1 mai - 7 iunie 2013, iar spre suprinderea mea in perioada 3-7 iunie 2013 apar 5 vanzari, vanzari care daca setezi afisarea statisticilor zilnice nu apar nicaieri. Ciudat, astept raspunsul celor de la suport. Verificati si voi poate mai sunt si alti afiliati cu aceeasi problema.
    Content writer & marketing afiliat

Goku este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    4th June 2013
    Locaţie
    Pitesti
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Mihai_Is Vezi Post
    Dupa ce sunt incarcate documentele si aprobate, la cate zile se face plata? Apare "Status approved" si "Bank transfer is pending"
    Cred ca sunt printre putinii care inca nu si-a primit plata pe luna trecuta!
    Am inteles ca Raluca nu se mai ocupa de plati (probabil va fi si mai greu de acum), am trimis mesaj la suport dar inca nu am primit raspuns.
    Eu am primit plata cam într-o săptămână. Dar suportul a devenit cel mai slab punct din paltforma 2parale

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •