19th February 2013, 08:03
1 out of 1 members found this post helpful.
Ca sa fim si corecti, cum spune si Stefania, recomand si eu pe cei de la Sevensis si FashionUP. Foarte repede mi se aproba comisioanele de la ei.
19th February 2013, 16:36
Sincer, eu nu am trecut de 32 de lei pe 100 de clickuri, iar acum ma invart undeva la 15 lei. Depinde, desigur, de ce nisa promovezi, pe fashion mi se pare firesc sa faci mai putin la 100 clickuri decat pe IT, unde poti vinde un laptop de 1000e dintr`un click. Lasand asta la o parte, vezi ce anume a mai scazut in afara de venitul per 100 clickuri, undeva trebuie sa se observe ceva in neregula de unde sa`ti poti da seama ce nu`i bine 

Postat în original de
Stefania Trandafir
Cu toate ca siturile mele au crescut calitativ, a crescut si numarul de vizitatori, valoarea la 100 de clickuri a scazut de la 65 la 12 lei. Alarmant de mult si incerc sa analizez cauza. Precizez ca vizitatorii sunt din cautari organice pe google in procent de 80%, restul din alte surse:email, retele sociale, etc.
La voi care este rata de venit la 100 de clikuri ? In opinia voastra ce ar determina o scadere asa de mare a ratei de venit la 100 de clickuri?
19th February 2013, 16:48
Este o scadere generala a cererii in piata. Comenzile sunt mult mai rare si mai mici ca valoare decat in toamna, spre exemplu.
Este un fenomen pe care il observ pe mai multe domenii. Interactionez cu proprietari de afaceri destul de diferite. Multi dintre ei abia daca au facut cateva facturi anul asta. Unii sunt chiar destul de vineti la fata.
Un fenomen similar s-a petrecut si anul trecut. Incepand cu Martie, si datorita 8 Martie spre exemplu, este de asteptat o crestere rapida a vanzarilor.