Pagina 228 din 577 PrimulPrimul ... 128178218226227228229230238278328 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.271 la 2.280 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

@Daniela nu stiu care e buba ta cu ei atat timp cat nu faci publica problema.
    Eu in scurta perioada cat i-am promovat am fost foarte multumit de ei. Nu de putine ori i-am recomandat pe acest forum. Eu unul chiar sunt curios ce s-ar fi putut intampla de ati ajuns sa intampinati dificultati.
    Dupa cum vad ca a confirmat si @Stefania Trandafir, cu care in general nu sunt de acord asupra opiniilor, observ ca au pastrat acelasi nota de seriozitate cand e vorba de comisioane.
    Chiar imi vine greu sa cred ca e vorba de rea credinta din partea lor atat timp cat mie pe vremea respectiva din 200 de comisioane mi-au respins 4.
    @Stefania confirma ca nu s-au schimbat de atunci.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 19th February 2013 la 01:20.

Daniela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    36
    Posturi
    123
    Putere Rep
    32

Implicit

@RoManiac - nu am ce sa fac public, totul s-a intamplat cum am specificat in postul anterior si in alt post cu cateva pagini in urma. Am trimis mesaje sa aflu un raspuns, dar nu s-a ostenit nimeni sa-mi raspunda. Repet, un simplu mesaj unde sa mi se spuna ca nu am sapca roz, caciula portocalie sau mai stiu eu ce, ar fi fost de ajuns, dar nu am primit nimic. Comisioanele pe care le-am avut inregistrate la 3suisses au fost platite, din punctul acesta de vedere nu am ce sa le reprosez, insa ridic problema suspendarii fara un motiv anume cu atat mai mult cu cat stiu sigur ca nu am incalcat nici o regula de a lor si nu am fost atentionata in vreun sens.
    Content writer & marketing afiliat

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ca sa fim si corecti, cum spune si Stefania, recomand si eu pe cei de la Sevensis si FashionUP. Foarte repede mi se aproba comisioanele de la ei.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Cu toate ca siturile mele au crescut calitativ, a crescut si numarul de vizitatori, valoarea la 100 de clickuri a scazut de la 65 la 12 lei. Alarmant de mult si incerc sa analizez cauza. Precizez ca vizitatorii sunt din cautari organice pe google in procent de 80%, restul din alte surse:email, retele sociale, etc.

La voi care este rata de venit la 100 de clikuri ? In opinia voastra ce ar determina o scadere asa de mare a ratei de venit la 100 de clickuri?

valentino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    667
    Putere Rep
    33

Implicit

Sincer, eu nu am trecut de 32 de lei pe 100 de clickuri, iar acum ma invart undeva la 15 lei. Depinde, desigur, de ce nisa promovezi, pe fashion mi se pare firesc sa faci mai putin la 100 clickuri decat pe IT, unde poti vinde un laptop de 1000e dintr`un click. Lasand asta la o parte, vezi ce anume a mai scazut in afara de venitul per 100 clickuri, undeva trebuie sa se observe ceva in neregula de unde sa`ti poti da seama ce nu`i bine

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Cu toate ca siturile mele au crescut calitativ, a crescut si numarul de vizitatori, valoarea la 100 de clickuri a scazut de la 65 la 12 lei. Alarmant de mult si incerc sa analizez cauza. Precizez ca vizitatorii sunt din cautari organice pe google in procent de 80%, restul din alte surse:email, retele sociale, etc.

La voi care este rata de venit la 100 de clikuri ? In opinia voastra ce ar determina o scadere asa de mare a ratei de venit la 100 de clickuri?
    Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Ma intreb daca competitia poate sa determine aceasta scadere, avand in vedere ca la ce cuvinte cheie am targhetat, sunt pe prima pagina in google. Practic s-a dublat numarul de vizitatori unici, in timp ce am scazut de la 65 la 12 lei/100 de clickuri. Daca m-as fi promovat sa zicem pe facebook si faceam spam la greu cu tot felul de prostii gen poza cu link direct catre magazin, intelegeam (sau poate asta este secretul )...ceea ce nu inteleg este ca vizitatorii unici sunt in 80% veniti din cautari organice din google. Sa vedem ce se va intampla si in martie.

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Este o scadere generala a cererii in piata. Comenzile sunt mult mai rare si mai mici ca valoare decat in toamna, spre exemplu.

Este un fenomen pe care il observ pe mai multe domenii. Interactionez cu proprietari de afaceri destul de diferite. Multi dintre ei abia daca au facut cateva facturi anul asta. Unii sunt chiar destul de vineti la fata.

Un fenomen similar s-a petrecut si anul trecut. Incepand cu Martie, si datorita 8 Martie spre exemplu, este de asteptat o crestere rapida a vanzarilor.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

a mai scazut mult bugetul
    Da-mi o idee la ce sa ma mai raportez? mersi
    Citat Postat în original de valentino Vezi Post
    Sincer, eu nu am trecut de 32 de lei pe 100 de clickuri, iar acum ma invart undeva la 15 lei. Depinde, desigur, de ce nisa promovezi, pe fashion mi se pare firesc sa faci mai putin la 100 clickuri decat pe IT, unde poti vinde un laptop de 1000e dintr`un click. Lasand asta la o parte, vezi ce anume a mai scazut in afara de venitul per 100 clickuri, undeva trebuie sa se observe ceva in neregula de unde sa`ti poti da seama ce nu`i bine

emm
    emm este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    58
    Data înscrierii
    11th November 2006
    Posturi
    829
    Putere Rep
    58

Implicit

Am vazut undeva la stiri, ca scaderea cererii generale in RO, in primele luni din acest an, este cea mai mare procentuala din UE.

Eu nu mi-as face griji, comisioanele vor reveni la un nivel mai bun.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

pana la urma secretul in cazul afilierii este al numerelor mari, mai multe clickuri, mai multi bani. Eram curioasa daca la voi s-au inregistrat asemenea fenomene de scadere a venitului pe 100 de clickuri. Inca nu am un an pe afilierea din Romania, probabil ca la anul voi putea sa fac o comparatie cu anul acesta. Astept si opinii ale afiliatilor care sunt de mai mult de un an in bransa, daca pot oferii detalii suplimentare. multumesc.

Citat Postat în original de emm Vezi Post
    Am vazut undeva la stiri, ca scaderea cererii generale in RO, in primele luni din acest an, este cea mai mare procentuala din UE.

Eu nu mi-as face griji, comisioanele vor reveni la un nivel mai bun.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •