Pagina 226 din 577 PrimulPrimul ... 126176216224225226227228236276326 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.251 la 2.260 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de N.Paul Vezi Post
    Există vreo modalitate să caut în toate campaniile 2parale un anumit produs care mă interesează și pe care aș dori să-l promovez? Iar în funcție de rezultate, să aplic doar la campaniile ce conțin produsul dorit de către mine.

O metodă ar fi să le iau manual, dar mă gândesc că există ceva, încât să nu pierd foarte mult timp !

Mulțumesc !
    Il cauti pe jingle.ro cu sufixul shop:2p.
    De exemplu pantofi din campaniile 2parale
    Pantofi shop:2p Rezultate Cautare in Magazinele Online Romanesti - Jingle.ro
    Caut cu jingle.ro.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    97

Implicit

O informatie oficiala, ceva, de la un reprezentant 2p in ceea ce priveste bookmarklet-ul 2pQuick link care nu mai functioneaza de cateva zile?
    Multumesc,
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

Care sunt cele mai bune metode de promovare pentru lead-uri, să zicem înscrierea într-un newslatter. Am stat și m-am gândit foarte mult pe tema asta și nu am găsit ceva 100% care să nu aibă 2 subînțelesuri. În cele din urmă, am ajuns la concluzia că textul cel mai ok ar fi acesta :

Înscrie-te la newsletter X pentru a primii informații despre reducerile care apar pe parcursul săptămânii ! și un buton frumos de Înscrie-te acum !

Voi ce anume folosiți și ce lucruri sunt permise în cadrul promovării lead-urilor ? Ai voie să folosești iframe-uri, sau ferestre ajax care să iasă în evidență? Gen o fereastră ajax care să semene perfect cu o înscriere la newslatter dar care la simpla accesare să te trimită pe site-ul principal al campaniei respective?

Mulțumesc anticipat !

PS: Aștept și eu o informație oficială legată de bookmarklet-ul 2pQuick link
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

offtopic: LOL ( neaparat cu sunet )

valentino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    28th March 2011
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    38
    Posturi
    667
    Putere Rep
    33

Implicit

Era fain daca mergea si pe realtime, sa danseze nitel si vanzarile. Acolo imi da eroare

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    offtopic: LOL ( neaparat cu sunet )
    Intrebare - a reusit cineva sau stie cineva cum se poate evita acea pagina de pe 2p cu 'Hopa, linkul a expirat'? Sa ii faca un redirect sau ceva? Macar pe homepage`ul magaznului sa il duca sau sa`l duca pe o pagina de pe siteul tau pe care sa o customizezi tu, in care sa`i explici la user ca a expirat promotia respectiva.
    Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    97
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    97

Implicit

Citat Postat în original de valentino Vezi Post
    Era fain daca mergea si pe realtime, sa danseze nitel si vanzarile. Acolo imi da eroare

Intrebare - a reusit cineva sau stie cineva cum se poate evita acea pagina de pe 2p cu 'Hopa, linkul a expirat'? Sa ii faca un redirect sau ceva? Macar pe homepage`ul magaznului sa il duca sau sa`l duca pe o pagina de pe siteul tau pe care sa o customizezi tu, in care sa`i explici la user ca a expirat promotia respectiva.
    Din cate cunosc, acea pagina de eroare apare doar in momentul in care advertiserul se retrage din 2p. In cazul in care advertiserul este in continuare in 2p, linkurile expirate redirecteaza catre indexul magazinului.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Cum stati cu platile comisioanelor aprobate?

Desi luna trecuta am zis ca-i ceva de moment, luna asta vad ca se intampla la fel, comisioane aprobate si neplatite de aproape 2 luni.
    Daca luna trecuta 2Parale ma invita sa le bat obrazul advertiserilor care nu platesc de parca asta ar fi treaba mea si nu a lor, luna asta n-am primit nici o explicatie pana acum desi am cerut una.

Trebuie sa va intreb daca mai sunteti si altii care vedeti un delay la plati sau doar eu am norocul asta.
    Multumesc

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    Cum stati cu platile comisioanelor aprobate?
    Desi luna trecuta am zis ca-i ceva de moment, luna asta vad ca se intampla la fel, comisioane aprobate si neplatite de aproape 2 luni.
    Daca luna trecuta 2Parale ma invita sa le bat obrazul advertiserilor care nu platesc de parca asta ar fi treaba mea si nu a lor, luna asta n-am primit nici o explicatie pana acum desi am cerut una.
    Trebuie sa va intreb daca mai sunteti si altii care vedeti un delay la plati sau doar eu am norocul asta.
    Multumesc
    nu stiu de ce esti asa surprins ?? eu as fi surprins sa fie platite la doua luni
    2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Sunt surprins pentru ca pana acum n-am mai patit asa ceva, dar se pare ca nu-i chestie noua. Nici nu stiu daca mai au rost alte comentarii...

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Despre ce advertiseri este vb? Fa-le numele public, macar sa stim sa nu-i promovam iar cand or sa vada ca nu-i mai promoveaza lumea, vor lua masuri
    Signatura lipsa

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •