Il cauti pe jingle.ro cu sufixul shop:2p.
De exemplu pantofi din campaniile 2parale
Pantofi shop:2p Rezultate Cautare in Magazinele Online Romanesti - Jingle.ro
Il cauti pe jingle.ro cu sufixul shop:2p.
De exemplu pantofi din campaniile 2parale
Pantofi shop:2p Rezultate Cautare in Magazinele Online Romanesti - Jingle.ro
Caut cu jingle.ro.
O informatie oficiala, ceva, de la un reprezentant 2p in ceea ce priveste bookmarklet-ul 2pQuick link care nu mai functioneaza de cateva zile?
Multumesc,
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Care sunt cele mai bune metode de promovare pentru lead-uri, să zicem înscrierea într-un newslatter. Am stat și m-am gândit foarte mult pe tema asta și nu am găsit ceva 100% care să nu aibă 2 subînțelesuri. În cele din urmă, am ajuns la concluzia că textul cel mai ok ar fi acesta :
Înscrie-te la newsletter X pentru a primii informații despre reducerile care apar pe parcursul săptămânii ! și un buton frumos de Înscrie-te acum !
Voi ce anume folosiți și ce lucruri sunt permise în cadrul promovării lead-urilor ? Ai voie să folosești iframe-uri, sau ferestre ajax care să iasă în evidență? Gen o fereastră ajax care să semene perfect cu o înscriere la newslatter dar care la simpla accesare să te trimită pe site-ul principal al campaniei respective?
Mulțumesc anticipat !
PS: Aștept și eu o informație oficială legată de bookmarklet-ul 2pQuick link
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
offtopic: LOL ( neaparat cu sunet )
Era fain daca mergea si pe realtime, sa danseze nitel si vanzarile. Acolo imi da eroare
Intrebare - a reusit cineva sau stie cineva cum se poate evita acea pagina de pe 2p cu 'Hopa, linkul a expirat'? Sa ii faca un redirect sau ceva? Macar pe homepage`ul magaznului sa il duca sau sa`l duca pe o pagina de pe siteul tau pe care sa o customizezi tu, in care sa`i explici la user ca a expirat promotia respectiva.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Cum stati cu platile comisioanelor aprobate?
Desi luna trecuta am zis ca-i ceva de moment, luna asta vad ca se intampla la fel, comisioane aprobate si neplatite de aproape 2 luni.
Daca luna trecuta 2Parale ma invita sa le bat obrazul advertiserilor care nu platesc de parca asta ar fi treaba mea si nu a lor, luna asta n-am primit nici o explicatie pana acum desi am cerut una.
Trebuie sa va intreb daca mai sunteti si altii care vedeti un delay la plati sau doar eu am norocul asta.
Multumesc
nu stiu de ce esti asa surprins ?? eu as fi surprins sa fie platite la doua luni
2parale, afiliatii si marketingul afiliat
Sunt surprins pentru ca pana acum n-am mai patit asa ceva, dar se pare ca nu-i chestie noua. Nici nu stiu daca mai au rost alte comentarii...
Despre ce advertiseri este vb? Fa-le numele public, macar sa stim sa nu-i promovam iar cand or sa vada ca nu-i mai promoveaza lumea, vor lua masuri
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)