Da, si eu am patit la fel cu laredoute. Cred ca peste 70% din comisioane le-au modificat in jos... Nu stiu daca-i asa pe fashion sau nu, dar nu-mi place. Sunt obisnuit cu rata mare de aprobare a comenzilor. Nu-i recomand pe astia
Da, si eu am patit la fel cu laredoute. Cred ca peste 70% din comisioane le-au modificat in jos... Nu stiu daca-i asa pe fashion sau nu, dar nu-mi place. Sunt obisnuit cu rata mare de aprobare a comenzilor. Nu-i recomand pe astia
Signatura lipsa
Sunt singurul caruia nu i se afiseaza bannerele 2p pe siteuri?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ciudat.
Mie nu mi se afiseaza bannerele pe doua siteuri. O sa verific si pe celelalte.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Se pare ca ai dreptate, si la mine e la fel.
Atunci cand am verificat, totul era ok, acum ... nu se mai afiseaza!
Un pas bun, vad ca de luna asta banii platibili au aparut mai din timp.
Si mai observ ca la acelasi numar de vizitatori unici, numarul de clickuri s-a redus foarte mult. La voi este la fel?
Intrebare intrebatoare:
1. un comision generat in valoare de: 2.72 RON
2. valoare produs comandat: 29.25 lei
3. Comision oferit de firma respectiva: 10%
Gresesc undeva?
Ati patit si voi asa ceva?
LE: se poate sterge postul meu.
Poate s-a folosit voucher/cupon. Eu am avut comisioane de 0.06, tocmai pt ca a comandat ceva de vreo 11 lei iar pt ca s-a abonat pe mail sau nu stiu ce, a primit voucher de 10 lei.. deci vanzarea a fost de 1 leu
Signatura lipsa
Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)