Eu am rds imi merge perfect la aceasta ora, o singura data am patit de cand sunt in retea sa nu mearga.
Eu am rds imi merge perfect la aceasta ora, o singura data am patit de cand sunt in retea sa nu mearga.
WTF is this ??Buna!
Ai inregistrat un comision de 0.0 RON in campania xxx
Am doua bucati in aceeasi campanie. Ar fi marfa sa mi le si aprobe![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
amuzant e ca nu s-a inregistrat nici o comanda, lol. doar comisioanele tale de 0 leisapam luni sa vedem care e faza.
Ai putea si tu macar sa mi le aprobi, sa dorm si eu linistit![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Intrebare: vi se intampla des ca advertiserul sa iti modifice valoarea comisionului, si asta in jos, nu in sus?
Un advertiser pe care il promovez, din 10 comisioane, 2 sigur le modifica.
@Calin B asta am patit eu pe IT cu un advertiser, daca am comision mare se anuleaza iar cele de 15 - 25 lei sunt modificate in valori mai mici.
Si eu pe IT sau fashion am mai patit, insa mereu a fost in sus cu 2-3 lei, iar motivul a fost ca s`a razgandit clientul![]()
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
La mine, fara explicatii, doar modificare comision, din ... in ...
Incet, incet, renunt la el!
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)