vreo 3000 euro a bagat www.black-friday-romania in adwords. rspineanuPericuloasa miscare, vad ca nu mai are emag.
vreo 3000 euro a bagat www.black-friday-romania in adwords. rspineanuPericuloasa miscare, vad ca nu mai are emag.
Mi-am recuperat toate site-urile, noroc cu hostgator care mi-a refacut indexul de la pagini si multe alte chestii...si a incercat sa recupereze cam 95% din munca mea.
Oricum mi-am luat o lectie grozava, cand site-ul ajunge in vizor si incepe sa "deranjeze", apar baietii "veseli" sa "indrepte" lucrurile. Azi am primit atac si pe celelalte hostinguri, dar fara pierderi.
Cu siguranta ca monstruletii sunt printre noi si vegheaza
Da, am pierdut mult trafic. ...si probabil ca google a sesizat "pauza de masa", habar nu am cum o sa reactioneze...poate am trecut neobservata?
Aveam planuri mari cu BF...sa vedem ce-o iesi. Poate cu fashion sa misc ceva.
Sa avem bafta!![]()
Evomag, Flanco, ClickShop au deja căderi. Viitorul de mâine nu sună bine![]()
Matar au anuntat initial pe 19 noiembrie ca : - Black Friday se va desfasura pe durata a doua zile si nu una, astfel: incepand de joi ora 12, pana vineri seara ora 24:59 cu posibilitatea de a se prelungi peste weekend, in functie de stocuri.
Si acum doua ore au schimbat macazul: Black Friday va incepe la ora 00:00 pe data de 23 Noiembrie si va termina la ora 24:59.
Ce se intampla Roxana Nistor cu informatiile astea? Nu conteaza ca noi am transmis acum trei zile catre clienti un anumit mesaj?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)