A primit cineva informare referitoare la iesirea Fashionfun.ro din 2parale?
Stiti ceva legat de acest subiect?
Promoveaza cineva sevensins.ro?
Intreb, pt ca am comisioane acceptate, dar NEPLATITE din luna februarie, ceea ce nu cred ca este ok, avand in vedere faptul ca suntem deja in 10 aprilie.
Multumesc
nu e chiar relevant, comisioanele din 20 februarie, au fost procesate ( sa zicem ) pe 14 martie, facturate pe 1 aprilie, platite pe 5-10 apr si apar in contul tau ca si com achitate pe 14-20 aprilie. Oarecum e circuitul normal. Nu stiu sa fi fost vreodata probleme cu sevensins.
Merci mult Cristi.
Ce mi se pare mie ciudat, si ce am si uitat sa precizez este faptul ca am comisioane din februarie care sunt deja "Achitat de Advertiser" desi sunt comisioanele facute sper sfarsitul lunii, iar cele mai vechi, sunt inca aprobate, dar neplatite.
Le-am trimis si un mail acum cateva zile, dar .... se pare ca raspunsul intarzaie sa apara!
Oricum, am vandut site-ul prin care ii promovam!
Pai depinde cand au primul statutul de achitat. Daca e dupa 15 martie, intra automat la plata de luna aceasta.
Asa ma panicam si eu, pe urma m am prins cum functioneaza si m-am obisnuit cu rulajul.
Practic daca faci un comision pe 3 aprilie si se aproba pe 3 mai ( dupa facturarea de catre 2p), tie iti ajunge in cont pe 20 iunie. Dar ajunge![]()
Merci mult Cristi.
Astept si din partea lor un raspuns oficial, in urma mail-ului trimis!
Motiv de suspendare azi dintr-o anumita campanie:
Asa inteleg unii oameni ca merge internetulNofollow + onmousedown event neblocat de robots.txt = do follow.![]()
Caut cu jingle.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)