M-am trezit cu mail de aprobare dupa ce initial am fost respins in urma cu cateva luni, in campania ATShopOnline.ro. Stiu ca au fost respinsi multi atunci, probabil intre timp si-au dat seama de greseala.A mai primit cineva?
M-am trezit cu mail de aprobare dupa ce initial am fost respins in urma cu cateva luni, in campania ATShopOnline.ro. Stiu ca au fost respinsi multi atunci, probabil intre timp si-au dat seama de greseala.A mai primit cineva?
Am patit la fel in campania watch shop![]()
Vreo experienta cu Vegis? Personal ma irita la maxim faptul ca au pus ostentativ telefoanele in pagina de produs, imediat sub adauga in cos. Le-am trimis un mesaj cu sugestia de a le scoate naibii de acolo, pentru ca astfel tin departe afiliatii. Din pacate, nici un raspuns, macar o injuratura printre dinti, ceva.... vad ca nu e punctul lor forte comunicarea ....
Ha ....- ca afiliat Vegis.ro, solicitarile tale vor fi tratate cu seriozitate si rapiditate
PS: hai ca incerc marea cu degetul. Le trimit eu vreo 3000-5000 de clickuri sa vedem daca iese ceva![]()
Ultima modificare făcută de Robert; 9th April 2013 la 16:47.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Ati remarcat? de cateva zile numai sume babane la fashion
![]()
Da.. e a 3-a zi consecutiv cu comision de 400+ pe fashion.. interesant
Signatura lipsa
nu, ieri parca a fost de vreo 215.
Da.. corect, scuze. Ieri n-am verificat. pe fashion au fost pe 5, 8 si 10 aprilie: 419,00 RON 558,00 RON 465,77 RON
Signatura lipsa
sunt sacouri barbatesti si la peste 7000 de lei si posete la peste 9000 de lei, asa ca au de unde si ce cumpara de suma asta. sau intra pe site si cumpara o tinuta completa. Lasa sa cumpere cat mai multe de pe internet, sa dispara mall-urile si sa ne faca parcuri sau PARCARi.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)