Pot spune ca sunt multumit de rezultatele din afilieri, insa cea mai buna metoda este sa atragi citorii pe o nisa, mai postezi si alte chestii de genul INFO sau NEWS cu nise adiacente si ar trebui sa mearga. Nisa IT este cea mai grea, ar trebui sa dai la greu din ce primesti, caci in general aici publicul este avizat, dar cu norocul de a fi in perioada de recurenta, ai sansa sa agati chiar si pe un cumparator frecvent care merge direct pe site-ul de vanzari.
Am intrebat la Fashionup de ce la comisioane anulate au scris ca "clientul s-a razgandit pe parcurs".
Azi am primit raspunsul: "Comisionul 62xxxx a fost procesat la valoarea de 1 RON deoarece clientul nu a mai dorit inlocuirea produsului comandat initial care nu a mai fost disponibil. Comanda a fost in cele din urma anulata." Cum de si-a permis clientul sa nu doreasca sa inlocuiasca produsul? Ce client "nehotarat", el e vinovatul....cam asa traduc eu acest email![]()
Asta nu inseamana ca clientul s-a razgandit, asta inseamna ca nu au avut produse pe stoc. Chiar nu inteleg cum unele magazine promoveaza o marfa de care nu sunt siguri ca exista. Nu isi pierd clientii in felul acesta? Iar eu ca afiliat imi pierd timpul aiurea recomandand produse care nu sunt disponibile...
Eu am primit ieri un raspuns si mai interesant (comanda facuta la misto) la unul din comisioane, cat depsre ce primesc unii din cauza ca nu merge site-ul (vezi vinerea neagra), sau si mai interesant cand nu merge site-ul de afilere, cum a fost acum cateva zile... trebuie sa te intrebi daca merita sau nu efortul de a lucra pe afiliere.
Nu v-ati saturat ?? Am discutat de n ori, concluzii:
-fup nu lucreaza cu stoc propriu
-discrepante majore intre ce au pe site si ce exista pe stoc la furnizori
-rata reala de anulare este de apx 50% sau chiar peste
-fup ofera 1 leu pentru "deranj" in cazul anularii.
punct. move one...
merita "efortul" sa faci afiliere, doar ca sunt unele lucruri care se misca mai greu sau aiurea. De asta ne batem gura cu toti aici, ca sa intelegem ce merge si ce nu...la ce merita sa insistam si la ce nu, dar de mers, MERGE! Sa fiu si mai explicita merge afilierea in 2Parale si atat![]()
Nu am spus ca nu merge.. am spus doar ca trebuei facut un calcul care sa includa si efortul depus. Daca e sa judec doar prin prizma banilor incasati, atunci cu siguranta ca e OK.
Ar fi bine sa se discute depsre probleme gen FuP, ca sa se stie si sa se evite investitia in timp si spatiu pe site-uri. Cred ca acum nu sunt multi cei ce se gandesc ca daca dau anumite informatii le va sufla cineva "painea"! Eu m-m decis sa nu mai pun nici o reclama noua de la ei, caci efortul de a le scoate pe cele vechi... desi inlocuirea cu unele care platesc este o solutie.
Ultima modificare făcută de Rapsodia; 27th March 2013 la 14:37.
sa inteleg ca cei de la Fup cand anuleaza un comision, ofera acel leu pentru a arata bine in statisticile de refuzare 2 parale?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)