Puteti sa confirmati daca la voi se inregistreaza comisioane pe Fashion Days (eventuale cookies fff recente)?
Puteti sa confirmati daca la voi se inregistreaza comisioane pe Fashion Days (eventuale cookies fff recente)?
Da, se inregistreaza comisioane pe Fashion Days. Daca ti se pare ca in ultima vreme comisioanele au fost foarte putine, asta este pentru ca au schimbat modul de acordare al comisioanelor. Se acorda acorda comision doar daca cineva se inregistreaza de pe link-ul tau.
Mi se pare foarte aiurea, pentru ca ei au deja o baza de date foarte mare, iar sansele ca sa nimeresti pe cineva care sa isi faca cont si sa cumpere sunt destul de mici. Chiar sunt curios, voi ce parere aveti despre modalitatea asta de acordare a comisioanelor ?Comisioanele din campania Fashion Days se considera a fi valide in momentul in care sunt pentru vanzari realizate de utilizatori inscrisi pe site-ul fashiondays.ro prin tool-urile 2Parale.
Stiam de acest regulament Fashion Days, la fel functioneaza si MyNameIsBrand. Din pacate la mine nu s-au inregistrat comisioane din linkul de afiliere pentru conturi noi create ieri. Si am facut un test si eu si nu s-a inregistrat comisionul. E adevarat ca linkurile din care s-a dat click si apoi comanda sunt de tip Ninja, dar asta nu ar trebui sa aiba vreo importanta. De aceea v-am intrebat si pe voi.
Adevarat ca la ce baza mare de date are Fashion Days e mai greu sa nimeresti pe cineva nou sa-si faca cont. MyNameIsBrand sunt la inceput, asa ca sansele sunt un pic mai mari.
Personal as prefera un comision mai mic, dar atunci cand cineva cumpara din linkul meu de afiliere, sa castig bani pentru ca datorita articolului meu, persoana s-a decis sa cumpere.
Pe 10 februarie am inregistrat ultimul comision pe Fashion Days.
Eu am inregistrat chiar ieri pe 11 februarie un comision la Fashion Days in urma unui click (referrer) din 27 decembrie 2012.
@phunkS pe 10 februarie cand ai inregistrat comision, din ce data era Referrer-ul?
Sunt curioasa daca ati inregistrat comisioane zilele astea cu referrer mai nou. Am intrebat la 2Parale si la Fashion Days, cand am noutati le comunic.
Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 12th February 2013 la 12:41.
Refferer-ul era din 19 noiembrie 2012. Cel mai recent refferer care a si cumparat este din 12 ianuarie 2013 si a cumparat pe 30 ianuarie 2013.
Există vreo modalitate să caut în toate campaniile 2parale un anumit produs care mă interesează și pe care aș dori să-l promovez? Iar în funcție de rezultate, să aplic doar la campaniile ce conțin produsul dorit de către mine.
O metodă ar fi să le iau manual, dar mă gândesc că există ceva, încât să nu pierd foarte mult timp !
Mulțumesc !
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
nu merge google: "cod produs" site:site1.ro OR site:site2.ro OR site:site3.ro?
exemplu: intitle:"32ls5600" site:emag.ro OR site:evomag.ro OR site:altex.ro
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)