Pagina 214 din 577 PrimulPrimul ... 114164204212213214215216224264314 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.131 la 2.140 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Despre cine este vorba, sa stim si noi pe cine nu mai promovam
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Daniela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    36
    Posturi
    123
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Despre cine este vorba, sa stim si noi pe cine nu mai promovam
    Nu doresc sa fac public deocamdata numele advertiserului. Am motivele mele sa fiu precauta. Probabil se va afla pentru ca nu cred ca au ceva personal cu mine de se comporta asa si in consecinta vor fi si alti afiliati nemultumiti.
    P.S. Spun doar ca e un advertiser din categoria Fashion
    Content writer & marketing afiliat

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Mda.. cred ca stiu cine-i Numele lor incepe cumva cu 3?
    Signatura lipsa

Daniela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    36
    Posturi
    123
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Mda.. cred ca stiu cine-i Numele lor incepe cumva cu 3?
    Nup, 3 m-a suspendat de vreo luna din motive oficiale necunoscute, de la ei inca astept raspuns, dar cu siguranta nu-l voi primi.
    Dupa ce clarific totul (adica in maxim 7 zile) revin cu informatii suplimentare.
    Content writer & marketing afiliat

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

ok
    Signatura lipsa

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Eu consider ca legea ar trebui sa fie facuta in asa fel incat sa nu permita celor ca ei si altor siteuri sa puna astfel de texte in tos "q. Sa nu aduca prejudicii de imagine si/sau sa lezeze interesele Advertiserilor si 2Parale prin orice actiuni intreprinse sau forme de comunicare folosite." Prejudiciile le aduc ei in sine, utilizatorul nu face decat sa spuna adevarul... atat timp cat tu faci lucruri nasoale, urate, etc fata de utilizatori, clineti, afiliati, mi se pare normal ca ei sa vorbeasca, dar prejudiciile de imagine nu sunt cauzate de utilizator, ci sunt consecintele faptelor voastre!

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de michelle Vezi Post
    Eu consider ca legea ar trebui sa fie facuta in asa fel incat sa nu permita celor ca ei si altor siteuri sa puna astfel de texte in tos "q. Sa nu aduca prejudicii de imagine si/sau sa lezeze interesele Advertiserilor si 2Parale prin orice actiuni intreprinse sau forme de comunicare folosite." Prejudiciile le aduc ei in sine, utilizatorul nu face decat sa spuna adevarul... atat timp cat tu faci lucruri nasoale, urate, etc fata de utilizatori, clineti, afiliati, mi se pare normal ca ei sa vorbeasca, dar prejudiciile de imagine nu sunt cauzate de utilizator, ci sunt consecintele faptelor voastre!
    S-a promis ca se va face diferenta intre lucrurile reale si grave si insultele ieftine. Punctul respectiv se refera la jignirile fara motiv

Popa Mihai este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st November 2010
    Locaţie
    Germania
    Vârstă
    36
    Posturi
    877
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    S-a promis ca se va face diferenta intre lucrurile reale si grave si insultele ieftine. Punctul respectiv se refera la jignirile fara motiv
    Eu altceva am citit acolo, una e ce se spune si altul e regulamentul... oricum ei au de pierdut si ma mira oricum cum le permite magazinelor sa afiseze numarul de telefon si vizitatorilor trimisi de catre un afiliat, mi se pare o tampenie maxima, oricate comenzi s-ar pierde nu conteza, tot se pierd... inca o dovada ca nu isi respecta afilaitii, sa nu mai vorbesc si de cateva campanii foarte aiurea cu niste site-uri de tot rahatul din cozonac gen sanatatesexuala.ro/ . Nu zic, respectele mele fata de 2parale pentru ce au facut in Romania si ca au adus o oportunitate in plus pentru producerea unui venit online, dar ma intreb oare mai merita? nu e de mirare ca doar abia 1000 de afiliati au 10 comisioane, atat timp cat ei nu procedeaza corect.

Cum vad eu lucrurile:

Un lucru elementar si la mintea cocoslui, gresala pe care o fac ei cand dau mai multa importanta advertiseri-lor pentru ca ei sunt cei cu banii de fapt, in loc sa respecte 100% afiliatul, sa oblige magazinele la un regulament mai strict, iar aici ma refer la probleme care se cunosc numere de telefon,etc ar face afiliatii sa promovezel a maxim si s-ar ocupa numai de asta, iar in final magazinele ar fi obligate sa respecte regulamentul vazand ca magazinele care au intrat in program au avut cresteri masive de vanzari, trafic, etc.

Pana atunci totul o sa fie alela, magazinele vor schimba comisioanele, vor face ce vor vrea cu afiliati.

Tot ce am scris mai sus e un pamflet si trebuie tratat ca atare.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
    Ultima modificare făcută de Popa Mihai; 15th January 2013 la 01:12. Motiv: miss-uri

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de michelle Vezi Post
    Eu altceva am citit acolo, una e ce se spune si altul e regulamentul... oricum ei au de pierdut si ma mira oricum cum le permite magazinelor sa afiseze numarul de telefon si vizitatorilor trimisi de catre un afiliat, mi se pare o tampenie maxima, oricate comenzi s-ar pierde nu conteza, tot se pierd... inca o dovada ca nu isi respecta afilaitii, sa nu mai vorbesc si de cateva campanii foarte aiurea cu niste site-uri de tot rahatul din cozonac gen sanatatesexuala.ro/ . Nu zic, respectele mele fata de 2parale pentru ce au facut in Romania si ca au adus o oportunitate in plus pentru producerea unui venit online, dar ma intreb oare mai merita? nu e de mirare ca doar abia 1000 de afiliati au 10 comisioane, atat timp cat ei nu procedeaza corect.
    Faci 10 comisoane pe luna ?? am un feeling ca nu le faci

Calin B este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    18th June 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    35
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Intrebare: este afiliat cineva la provident? Daca da, in cat timp vi se aproba comisioanele?

Intreb datorita faptului, ca am comisionae neaprobate de cateva luni.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •