Pagina 205 din 577 PrimulPrimul ... 105155195203204205206207215255305 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.041 la 2.050 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

@Tom totuși pare construit pe același model, marfa lor + alte magazine ce vând pe site-ul eMag contra unui procent. Eu cred că foarte curând vor adauga categoriile Bijuterii si Fashion.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    @Tom totuși pare construit pe același model, marfa lor + alte magazine ce vând pe site-ul eMag contra unui procent. Eu cred că foarte curând vor adauga categoriile Bijuterii si Fashion.
    Pai e usor sa construiesti un model de site, asta nu iti garanteaza ca si merge. Acel % adaugat, creste pretul produsului, si trust me, e criza! Pretul o sa conteze din ce in ce mai mult, daca pentru unii nu conteaza acum.

Amazon vinde pentru altii, dar vinde ce "nu are voie" si ce ""nu se vinde" bine. Tot ce se vinde bine, e vandut de amazon! Transport gratuit, fara taxe, livrarea azi (din 2013), ............. Nu mai compara! Toate site-urile (amazon) din Europa, au livrare gratuita in 2 zile in tarile din Europa! (mai putin europa de est )

Emag e cel mai mare brand online din Romania, dar nu-l compara cu amazon. Vrei sa facem o "liniuta"? Tu cu loganul eu cu aventadorul?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Roland este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Locaţie
    Sfantu Gheorghe
    Vârstă
    40
    Posturi
    314
    Putere Rep
    26

Implicit Re: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Oameni buni, haideti sa incercam sa nu ne mai certam pentru ca asa nu o sa ajungem la nimic.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

0 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

In termeni si conditii la punctul "r" "Sa modifice valoarea unui comision inregistrat intr-o campanie de vanzari daca s-a modificat valoarea comenzii. Comisionul va fi recalculat conform noii valori a comenzii".
    Azi s-a intamplat o chestia care s-a si remediat imediat:adica magazinul Comodo mi-a respins un comision pe motivul "comanda modificata" . Am cerut detalii pe email si pana la urma era vorba ca "difera masura produsului comandat". Deci pretul nu s-a modificat, mi-au modificat:din comision Respins in comision Aprobat
    Asta inseamna ca ar trebui specificat in articolul "r" "Sa modifice valoarea unui comision inregistrat intr-o campanie de vanzari daca s-a modificat valoarea comenzii sau s-a comandat o alta masura(marime). Comisionul va fi recalculat conform noii valori a comenzii"

S-ar putea sa va para ca citi in reluare si aveti dreptate, o parte din discutie s-a mutat AICI. dar moderatorul nu a selectat ce trebuie...le-a luat cu totul )

klaucs este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    1st February 2011
    Locaţie
    Buzau
    Vârstă
    40
    Posturi
    95
    Putere Rep
    26

Implicit

Referitor la: Comision schimbat in 0 RON
    2parale, afiliatii si marketingul afiliat

HCV International S.R.L. 18.45 07 Dec Acceptat / Neplatit
    Comision Manual
    Descriere: Remediere eroare comision.

Se pare ca problema s-a rezolvat. Tinand cont ca e primul comision (la Watchshop) transformat in 0 RON accept sa cred ca a fost o eroare.
    Ma simteam dator sa "aduc la cunostinta" pe forum...

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Mihai Petroff Vezi Post
    Sa facem revolutie, zic, dar s-o facem pe numele altei persoane fizice. Si eventual, sa facem revolutie, zic,

dar s-o facem "in curand", nu acum, ca vin sarbatorile !

Felicitari! Ai demonstrat cine esti, ai suspendat din campania 3Suisses un afiliat doar pentru ca ai ceva cu mine, ce sa mai, te-ai simtit puternic si important (un mic dumnezeu). Bravo!
    Acum ca ti-ai indeplinit scopul, misiunea, etc., sper sa ma lasi in pace si sa nu mai simti nevoia sa comentezi de fiecare data cand spun ceva pe acest forum.
    Pace!
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

kleampa este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    31st May 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    1.582
    Putere Rep
    52

Implicit

e ceva in neregula cu termenele astea de plata diferite pentru fiecare magazin si ascunse noua afiliatilor
    am niste comisioane din septembrie neplatite
    Membru fondator al societății secrete Afiliatti.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    51

Implicit

Confirm, am si eu o multime de comisioane din luna septembrie care inca sunt neplatite. Ar fi mult mai bine sa putem sti exact ce urmeaza sa incasam si in ce luna. Asa, dumnezeu cu mila, fiecare advertiser plateste cand are chef si niciodata nu vei sti cu aproximate cat vei incasa in luna curenta. Daca pe 14 fac cerere de plata, voi sti cat am de incasat la sfarsitul lunii? Nu, nu am de unde sa stiu.

O varianta mai clara pentru toti, ar fi ca magazinele sa fie obligate sa faca platile pentru comisioanele din luna anterioara pana pe data de 15 a lunii curente, iar cererile de plata sa se faca in intervalul 15-20, urmand ca in intervalul 20-30 a lunii sa se faca platile. Astfel, in data cand faci cererea de plata vei sti exact cat ai de incasat.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 8th December 2012 la 17:44.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

2 parale ce are de zis?

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    2 parale ce are de zis?
    Nu exista o data anume cand se marcheaza comisioanele ca fiind achitate de catre advertiseri. Noi emitem facturile catre advertiseri pe 1 in fiecare luna si atunci cand o factura este platita si banii au intrat in contul 2Parale, comisioanele trec de la statusul de Aprobate/Neplatite la acela de Achitate de advertiser, urmand sa devina Finalizate dupa ce noi platim afiliatii.
    In general, din experienta de pana acum, suma achitata care se poate vedea in cont pe 14, aceea este si suma care va fi platita ulterior, intre 15 si 20.
    2Parale - Marketing Afiliat Forum • View topic - Data maxima de platire comisioane

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •