Pagina 195 din 577 PrimulPrimul ... 95145185193194195196197205245295 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.941 la 1.950 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de N.Paul Vezi Post
    Folosind pluginul 2product pentru wordpress, odată ce expiră perioada de recurență, poți actualiza linkurile folosind funcția de update a acestuia?
    Nu exista nicio relatie de interdependenta intre linkuri si perioada de recurenta. Perioada de recurenta este timpul dintre momentul in care a dat click si ultima zi in care clickul ala poate fi comisionat daca se face o vanzare (perioada de valabilitate a cookie-ului).
    Linkurile tale vor fi valabile atata timp cat produsul exista pe siteul magazinului (daca nu mai e, se fae un redirect spre index sau categorie) sau cat timp campania mai e in 2parale.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

Perfect. Am înțeles. Mulțumesc frumos Rareș. Ce se întâmplă după expirarea perioadei de recurență în cazul unei campanii, aceasta presupunând că va continua?

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de N.Paul Vezi Post
    Perfect. Am înțeles. Mulțumesc frumos Rareș. Ce se întâmplă după expirarea perioadei de recurență în cazul unei campanii, aceasta presupunând că va continua?
    Perioada de recurenta este mai mult legata de utilizator decat de campanie. Daca un vizitator da click pe un link de-al tau astazi iar perioada de recurenta a campaniei este de 2 luni de zile, asta inseamna ca pentru ca tu sa incasezi comision trebuie ca acel vizitator sa cumpere ceva in intervalul asta de 2 luni de zile. Daca el nu cupara si perioada de recurenta expira asta e, ghinionul tau. Daca peste 2 luni sau in orice moment el da click din nou pe un link de-al tau, are din nou la dispozitie 2 luni ca sa cumpere ceva astfel incat tu sa-ti primesti comisionul.
    Asta e teoretic, practic, acel cookie poate fi rescris de un alt afiliat mult mai devreme de cele 2 luni de zile.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Yves Rocher vor sa reintre in gratiile afiliatilor. Dupa ce ne-am sters articolele ca sa nu incalcam regulamentul, este mai greu sa-ti recapeti increderea. Asta au punctat din nou, azi pe email:
    - in data de 16 nov a fost facut un update al acestora - pentru cei care nu au consultat inca ultima versiune, va rugam sa o consultati.

Totusi nu inteleg ce sens are acest paragraf inca ramas si neschimbat din regulament:
    Este interzisa trimiterea de newslettere care includ ofertele/produsele Yves Rocher, catre baza/bazele de abonati ai site-urilor afiliatilor sau catre baza/bazele aflate in posesia acestora sau la care acestia pot avea acces, fara acordul nostru prealabil

Adica daca am un articol in care scriu despre produsele lor, nu am voie sa il trimit prin email la lista de abonati? Atunci de ce imi acorda permisiunea sa scriu articole despre ei?
    In plus, daca am un site cu un tool din care cititorul poate sa recomande articolul meu pe email unui prietemn, intra in aceiasi categorie.
    As intelege sa-i deranjeze ca, clientii dau click direct din email pe linkuri de afiliat, dar daca clickul vine dintr-un site, de ce sa-i deranjeze si de unde stiu ei cum a ajuns un client in articolul cu pricina, ca la ei apare trafic din site, nu din email.
    Eu nu-i inteleg

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Asa vor sa isi dea unii cu stangul in dreptul, eu am ales sa nu ma mai complic si nu ii mai promovez, si asa converteau slab la mine
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Stefania, eu nu inteleg de ce insisti sa ii folosesti din moment ce au dovedit rea intentie vizavi de afiliati.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Stefania, eu nu inteleg de ce insisti sa ii folosesti din moment ce au dovedit rea intentie vizavi de afiliati.
    Mai mult insist sa-i inteleg cred ca persoana care se ocupa de regulament este putin "depasita" si poate citeste pe aici si face regulamenul in final, mai functional ..si personal imi placea sa scriu despre produsele lor, sunt de calitate

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Nichita Vezi Post
    Mai mult prostie, nu rea intentie! Dar astia sunt mai periculosi decat cei rai intentionati, pentru ca nu pricep
    Si pana la urma daca te suspenda cine are de pierdut mai mult? Tu sau ei? Tu te poti orienta catre alte branduri, dar un magazin daca capata renumele de "Fereste-te" dupa ce a eliminat afiliati cam greu
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    34
    Posturi
    431
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Yves Rocher vor sa reintre in gratiile afiliatilor. Dupa ce ne-am sters articolele ca sa nu incalcam regulamentul, este mai greu sa-ti recapeti increderea. Asta au punctat din nou, azi pe email:
    - in data de 16 nov a fost facut un update al acestora - pentru cei care nu au consultat inca ultima versiune, va rugam sa o consultati.

Totusi nu inteleg ce sens are acest paragraf inca ramas si neschimbat din regulament:
    Este interzisa trimiterea de newslettere care includ ofertele/produsele Yves Rocher, catre baza/bazele de abonati ai site-urilor afiliatilor sau catre baza/bazele aflate in posesia acestora sau la care acestia pot avea acces, fara acordul nostru prealabil

Adica daca am un articol in care scriu despre produsele lor, nu am voie sa il trimit prin email la lista de abonati? Atunci de ce imi acorda permisiunea sa scriu articole despre ei?
    In plus, daca am un site cu un tool din care cititorul poate sa recomande articolul meu pe email unui prietemn, intra in aceiasi categorie.
    As intelege sa-i deranjeze ca, clientii dau click direct din email pe linkuri de afiliat, dar daca clickul vine dintr-un site, de ce sa-i deranjeze si de unde stiu ei cum a ajuns un client in articolul cu pricina, ca la ei apare trafic din site, nu din email.
    Eu nu-i inteleg

Sunt curios dacă se consideră ca bază de abonați și like-urile de pe facebook. Dacă X scrie un articol pe site-ul lui despre produsul Y, înseamnă că nu poate să posteze URL-ul pe pagina lui de facebook fără acordul lor? CUL.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post

Probabil ca sa se sigure ca nu faci spam in numele lor. Nu inteleg de ce nu le ceri acordul.
    Caut cu jingle.ro.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •