sunt incepator, abia m-am apucat de minat terenu'. problema e ca muncesti la optimizat chestii si comisioanele vin de unde nu te-astepti. cu afilierea imi dispar dorul si nostalgia de pescuit![]()
sunt incepator, abia m-am apucat de minat terenu'. problema e ca muncesti la optimizat chestii si comisioanele vin de unde nu te-astepti. cu afilierea imi dispar dorul si nostalgia de pescuit![]()
dam papica la animale. pet shop online.
Si asta tot un fel de pescuit este
Iar la minatul terenului, sa-l faci conform regulamentului. Ca sa raman in aceeasi analogie, nici la pescuit nu e voie cu curent![]()
Bafta!
Eu m-am plictisit de atata schimbare de comisioane, fiecare advertiser, cand i se scoala, modifica ceva: comision, lead, recurenta. 2Parale chiar nu are chef sa le impuna o perioada minima de avertizara a publisherilor ? Nu e normal sa ma apuc sa ii fac campanie unui advertiser si dupa x zile ma trezesc ca am un comision cu 30% mai mic. Sau alte procente. Ca sa nu dau exemple mai drastice gen -80%.
Sunt 200 de campanii in retea si cu siguranta vor inca multi sa intre, nu vreau politie dar as vrea sa vad si eu ca se face ceva si pentru protectia publisherilor, de la mult vehiculatele numere de telefon pentru comenzi, la procesarea comisioanelor cand trebuie, nu cand le aducem noi aminte, pana la impunerea unui termen in care se pot modifica campaniile..
probabil contractele facute cu advertiserii ar trebui sa cuprinda si cate ceva din doaleantele afiliatilor. Strategia de marketing si-o face fiecare cum vrea, in mod clar, insa daca-si asuma intrarea intr-un sistme ar trebui punctate mai bine regulile de joc.
Altfel, sa ne si destindem putin.
Ma uitam prin lista campaniilor din 2 parale si am gasit magazinul din poza de mai jos. Uitati-va la nume. Unii suntem predestinati sa facem ceva in viata. Cred ca-mi fac blog de vandut cercei
![]()
dam papica la animale. pet shop online.
clar![]()
very nice!11:39 an affiliate generated a 2,903.15RON sale in IT&C
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Probabil s-a vandut un laptop... nu mi se pare o vanzare mare pentru IT&C.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Dupa cate stiam in realtime apare valoarea comisioanelor. 2,900 lei nu ti se pare un comision mare? sau gresesc eu?
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)