sale=vanzare (valoare vanzare)
sale=vanzare (valoare vanzare)
Ah, am inteles. Prima data in Realtime apareau valoarea comisioanelor inregistrate din cate tin eu minte (daca stie cineva altceva poate sa ma contrazica si sa ofere o informatie mai corecta), dar acest lucru s-a schimbat ulterior si apar valoarea unei vanzari inregistrate si valoarea lead-urilor inregistrate. De aici si confuzia cred eu.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
@Dragos din cate tin eu minte nu a aratat niciodata valoarea comisioanelor, era o informatie mult mai relevanta.
Pe LaFemme . ro in footer dreapta-jos apar 4 linkuri catre 2 (mari) siteuri afiliate apartinand aceleiasi persoane. Indiferent ce relatie exista intre ownerul LaFemme si ownerul siteurilor afiliate, cum vi se pare aceasta practica din partea unui advertiser in general? Dar a unui advertiser care este si un brand offline?
Ulterior am vazut si linkul mare si rosu, singurul de altfel, din zona LINK-URI UTILE![]()
Atunci si eu am fost confuz, cer scuze. Ma gandeam ca e comision, din acest motiv am postat.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Sunt curios cat timp le trebuie sa se prinda ca unele comisioane se multiplica la infinit. Eu am "facut" deja 600 lei pana la 9 dimineata![]()
Ne-am prins, e in curs de rezolvare. Merci de atentionare!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
..aaaand it's fixed! Un bug intern al Ruby ne-a dat mult mai mult de furca decat ne asteptam. Scuze de inconveniente, vom avea grija sa dispara toate comisioanele duplicate inregistrate.
Ah, acum am inteles de ce erau 7 comisioane unul dupa altul, era chiar ciudat, ma gandeam ca e ceva in neregula.
Legat de altceva, am pus pe un site un link generat prin quick link catre un produs, acum am vazut ca acel produs si-a modificat pretul si cand dai click pe link nu mai ma duce catre pagina produsului (desi aceasta din cate vad nu s-a modificat) ci redirectioneaza catre homepage. Intrebarea mea e daca asa este normal sa se intample sau e vreo smecherie?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)