Postat în original de
Stefania Trandafir
Yves Rocher vor sa reintre in gratiile afiliatilor. Dupa ce ne-am sters articolele ca sa nu incalcam regulamentul, este mai greu sa-ti recapeti increderea. Asta au punctat din nou, azi pe email:
- in data de 16 nov a fost facut un update al acestora - pentru cei care nu au consultat inca ultima versiune, va rugam sa o consultati.
Totusi nu inteleg ce sens are acest paragraf inca ramas si neschimbat din regulament:
Este interzisa trimiterea de newslettere care includ ofertele/produsele Yves Rocher, catre baza/bazele de abonati ai site-urilor afiliatilor sau catre baza/bazele aflate in posesia acestora sau la care acestia pot avea acces, fara acordul nostru prealabil
Adica daca am un articol in care scriu despre produsele lor, nu am voie sa il trimit prin email la lista de abonati? Atunci de ce imi acorda permisiunea sa scriu articole despre ei?
In plus, daca am un site cu un tool din care cititorul poate sa recomande articolul meu pe email unui prietemn, intra in aceiasi categorie.
As intelege sa-i deranjeze ca, clientii dau click direct din email pe linkuri de afiliat, dar daca clickul vine dintr-un site, de ce sa-i deranjeze si de unde stiu ei cum a ajuns un client in articolul cu pricina, ca la ei apare trafic din site, nu din email.
Eu nu-i inteleg :)