@tetele poate reusiti anul viitor sa aveti si statisticile in timp real, altfel cel putin pentru cei care platesc PPC e aproape imposibil sa ia orice fel de decizie daca nu pot urmari in timp real ce se intampla cu clickurile lor.
Caut cu jingle.ro.
@diu1so: Chiar daca l-ai trimis, nu cred ca vei si primi un raspuns. Le-am trimis si eu 2 mesaje in ultimile 2 saptamani si nici un raspuns. Nu sunt interesati de relatia advertiser-afiliat. Ca idee, a primit cineva raspuns prin intermediul mesageriei 2P de la Flanco?
Fara a fi deloc rautacios, anul acesta, pe segmentul IT@C , a fost o mare leapsa. Au primit o cantitate imensa de trafic gratuit. Iar Flanco au fost tatici (Desigur, unii ar zice ca a fost o strategie de marketing isteata, dar ..... ) . Ferice de cei care s-au concentrat pe segmentul de fashion.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Chiar ma bucur ca am promovat si alte nise in afara de IT&C, am fost chiar inspirat. Am o banuiala ca marea majoritate a vanzarilor mele de pana acum sunt pe Fashion.
Ciudat ca mie nici acum nu mi-au aparut click-urile de ieri. Ieri si azi am 0 click-uri, desi stiu sigur ca am trimis ceva vizitatori. Cand centralizeaza datele? De ce unora le apar click-uri, comisioane, etc?
Signatura lipsa
POti vedea conversiile, sau macar o parte din ele in statistici->Rata de conversie.
Probabil azi sau maine vor fi centralizate si puse cap la cap datele.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@tymbark nici mie nu imi apar click-uri de ieri sau azi. Probabil mai dureaza 1-2 zile.
O chestie cep putin ciudatica: ieri cu tot balamucul, am inregistrat un rahat de conversii. Azi, cu un trafic de 500 de ori mai mic, am inregistrat 50% din comisioanele de ieri. Or incepe sa lucreze cookiurile plasate, cine stie?
Momentan este/sunt 3 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 3 vizitatori)