Daca ar mari si nr de itemi ce se afiseaza la paginare in toata platforma de la 6 la minim 15-20 ar fi super.
Daca ar mari si nr de itemi ce se afiseaza la paginare in toata platforma de la 6 la minim 15-20 ar fi super.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Tot primesc de ceva timp acest mesaj, si are si link de afiliere in email, asa se face promovarea in 2parale?
Buna ziua,
Ma numesc Nicu si administrez top90.ro. Va scriu acest e-mail doarece
am vazut ca ati inscris mai multe site-uri in directoroul web si doresc sa
va spun cum puteti castiga foarte usor cateva sute / mii de RON pe luna cu
site-urile pe care le aveti.
Tot ce trebuie facut este sa incercati platforma 2Parale, fiind prima si cea mai mare retea de marketing afiliat din Romania.
Castiga mai multi bani prin intermediul platformei 2Parale accesand link-ul.
Puteti testa sistemul ca afiliat sau advertiser, indiferent de ce alegeti veti avea mult mai mult de castigat si practic nimic de pierdu!
Cu stima,
Nicu
Top90.ro - top si director de site-uri. Portal de site-uri romanesti
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
l-am primit si eu, l-am dat la 2parale dar se pare ca nu incalca nicio regula din termeni si conditii
cand te ia gura, pardon.. mana, pe dinainte.
![]()
Ma enerveaza campaniile elefant, imi da mereu ca unealta este expirata, link generat ieri astazi nu mai este valabil, cu toate ca produsul este in continuare acolo
Nu asta e problema, muncesc sa fac un articol sa promovez un produs, si dupa 24 de ore link-ul nu mai este valabil, muncesti ca prostul
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)