16th March 2013, 13:32
4 out of 4 members found this post helpful.

Postat în original de
Stefania Trandafir
Nu ma supar si iti multumesc de interventii! si de timpul acordat, dar nu ai venit cu un caz concret, cum a venit @inSecure, ai zis la un mod atat de general ... ca asta a iesit

Pai comentariile mele nici nu se voiau neaparat a oferi solutii strict tehnice la problema ta cu toate ca la un moment dat am facut o referire ce reprezenta o solutie. Faptul ca nu stii cum sa implementezi ceea ce am recomandat e alta problema.
Interventiile mele au facut mai mult referire la atitudine. Cand trebuie sa se sara la gatul 2P si cand nu.
la gatul lor poti sari daca nu te platesc sau nu ti se inregistreaza comisioane din cauza lor. Si exemple mai pot continua. Dar nu poti sari la gatul lor ca nu iti poti administra in mod eficient siteul.
17th March 2013, 12:12
4 out of 4 members found this post helpful.
Problema e la tine, nu la 2parale.
Mi se pare normal ca atunci când o campanie nu mai e activă în sistemul 2parale acel link/instrument să nu mai fie activ. Adevărul e că nu-mi place acel landing page de la 2parale deoarece eu fac reclamă unui magazin și nu 2parale. Deci, ar trebui să fie o pagină simplă pe care să scrie ceva de genul "promoția a expirat" și pe care să nu fie vreun link care să ducă înspre rețeaua de afiliere.
Problema e în mare parte la afiliat. Cred că afiliații abordează greșit afilierea. Cochetez și eu cu afilierea așa ca hobby și trebuie să recunosc că prea puține site-uri care au link-uri afiliate sunt utile și dispar după câteva luni, maxim un an. Cred că putem număra pe degete site-urile care au link-uri afiliate + sunt utile + au rezistat mai mult de un an.
Dacă un site e util nu o să te mai preocupe că ai link-uri care duc nicăieri.
Prea puțini dintre cei care fac afiliere își monetizează pasiunea, 99% o fac pentru a scoate bani prin orice mijloc. E ca și cu cei care fac dezvoltare personală - ar vinde-o si pe mama...
Sper că ați înțeles ce am vrut să zic.
17th March 2013, 13:59
1 out of 1 members found this post helpful.
Doar pe mine ma enerveaza la culme paginatia din contul personal al campaniilor aprobate? Vrei sa generezi linkuri afiliate si stai sa dai paginile sa cauti dupa respectiva campanie. Inainte era simplu cu un search ctrl+f ..
17th March 2013, 14:06
1 out of 1 members found this post helpful.
Probabil se pune problema ca se incarca greu celor care au aplicat la multe campanii.
Pont: foloseste 2Parale Bookmarklet sa generezi linkuri - Cum sa creezi quicklink-uri mai rapid si mai facil