28th March 2013, 17:13
2 out of 2 members found this post helpful.
Parerea mea e ca ar putea fi impusa o limita pentru aceste comisioane reduse, astfel incat sa nu poti reduce valoarea unui comision cu mai mult de 60% din valoarea sa initiala, sau ceva de genul asta. Sau pur si simplu 2parale sa se autosesizeze si sa faca ceva cu aceasta campanie. Ori la bal ori la spital. E o bataie de joc ce se intampla.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de
chiptuning
28th March 2013, 17:25
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
-Rares-
Sau pur si simplu 2parale sa se autosesizeze si sa faca ceva cu aceasta campanie. Ori la bal ori la spital. E o bataie de joc ce se intampla.
Pana una alta FU plateste ceva bani pentru a fi prezenti pe 2P.. deci ma indoiesc ca vor face ceva, atat timp cat noi stam. O reactie din partea afiliatilor ar pute ainsa determina 2P sa faca ceva! Ma indoiesc ca daca la TinaR merge struna la astia se razgandesc oamenii pe capete!
28th March 2013, 17:29
1 out of 1 members found this post helpful.
Chiar si asa nu se justifica plata a 1 leu! Totusi..poate cu timul se mai aseaza piata. Eu am postat pentru ei la inceput, acum ma uit daca au facut vanzari, apoi postez. Daca nu au nici o conversie sau au conversii putine, la ce sa mai incerc si eu?
28th March 2013, 18:39
1 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
-Rares-
Parerea mea e ca ar putea fi impusa o limita pentru aceste comisioane reduse, astfel incat sa nu poti reduce valoarea unui comision cu mai mult de 60% din valoarea sa initiala, sau ceva de genul asta. Sau pur si simplu 2parale sa se autosesizeze si sa faca ceva cu aceasta campanie. Ori la bal ori la spital. E o bataie de joc ce se intampla.
Eu zic sa plateasca 2parale diferenta dintre valoarea comisionului si 1 leu. E bataie de joc, domn'e! Toata lumea stie ce se intampla si 2parale nu ia nicio masura. Asa nu se mai poate!
28th March 2013, 19:08
2 out of 2 members found this post helpful.
La mine pe slabit merge cel mai bine! Oricum nu poti sa iti dai seama daca e ok, fara sa cumperi. 100% ca se inregistreaza click-uri si comenzi, problemele apar la plata comisioanelor!