Pagina 265 din 577 PrimulPrimul ... 165215255263264265266267275315365 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.641 la 2.650 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    36

Implicit

In afiliere e o regula generala pe care am intalnit-o:Leadul este o suma fixa, comisionul este un procent. Unde se incadreaza 1 leu pe care il ofera campanii gen fashionup? Eu nu am mai intalnit in afiliere "comision" fix...poate ati intalnit voi?

Acum pe bune cine se bucura de acest leu? personal nu ma bucur, cand vad cele 2 emailuri unul dupa altul in care-mi explica ca in final am de primit 1 Leu in loc de 10-20-60 lei... il donez pentru o cauza nobila, sa facem o pusculita . Dar ma bucur de 0.5 lei din leaduri
    Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 28th March 2013 la 16:51.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    53

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Parerea mea e ca ar putea fi impusa o limita pentru aceste comisioane reduse, astfel incat sa nu poti reduce valoarea unui comision cu mai mult de 60% din valoarea sa initiala, sau ceva de genul asta. Sau pur si simplu 2parale sa se autosesizeze si sa faca ceva cu aceasta campanie. Ori la bal ori la spital. E o bataie de joc ce se intampla.
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Sau pur si simplu 2parale sa se autosesizeze si sa faca ceva cu aceasta campanie. Ori la bal ori la spital. E o bataie de joc ce se intampla.
    Pana una alta FU plateste ceva bani pentru a fi prezenti pe 2P.. deci ma indoiesc ca vor face ceva, atat timp cat noi stam. O reactie din partea afiliatilor ar pute ainsa determina 2P sa faca ceva! Ma indoiesc ca daca la TinaR merge struna la astia se razgandesc oamenii pe capete!

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

Implicit

Nu cred ca se poate asa ceva. Chiar daca unii reduc comisioanele aiurea sunt sigur ca sunt si cazuri in care clientul x comanda de 600 lei, magazinul nu are toate produsele pe stoc si ii expediaza produse in valoare de 100 lei.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Chiar si asa nu se justifica plata a 1 leu! Totusi..poate cu timul se mai aseaza piata. Eu am postat pentru ei la inceput, acum ma uit daca au facut vanzari, apoi postez. Daca nu au nici o conversie sau au conversii putine, la ce sa mai incerc si eu?

Mihai Petroff este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th March 2012
    Posturi
    102
    Putere Rep
    32

1 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Parerea mea e ca ar putea fi impusa o limita pentru aceste comisioane reduse, astfel incat sa nu poti reduce valoarea unui comision cu mai mult de 60% din valoarea sa initiala, sau ceva de genul asta. Sau pur si simplu 2parale sa se autosesizeze si sa faca ceva cu aceasta campanie. Ori la bal ori la spital. E o bataie de joc ce se intampla.
    Eu zic sa plateasca 2parale diferenta dintre valoarea comisionului si 1 leu. E bataie de joc, domn'e! Toata lumea stie ce se intampla si 2parale nu ia nicio masura. Asa nu se mai poate!

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

Încerc o campanie nouă pe nișa slăbire și aș vrea să fac un test să văd dacă este înregistrat comisionul. Nu mă interesează să cumpăr produsul, ci doar să văd că totul este ok. Cum ar trebui să procedez? Să pun date fictive încât să îmi fie anulat din prima sau să pun datele reale? Mă gândesc că ar fi aiurea din partea mea să îi pun să trimită un produs ca apoi să le zic că nu îl vreau. Ceva sfaturi ???
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

La mine pe slabit merge cel mai bine! Oricum nu poti sa iti dai seama daca e ok, fara sa cumperi. 100% ca se inregistreaza click-uri si comenzi, problemele apar la plata comisioanelor!

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

In mod normal parca n-ai voie sa faci comenzi de test. Parca scria ceva de genu in regulament/termeni si conditii... sau ma insel
    Signatura lipsa

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de N.Paul Vezi Post
    Încerc o campanie nouă pe nișa slăbire și aș vrea să fac un test să văd dacă este înregistrat comisionul. Nu mă interesează să cumpăr produsul, ci doar să văd că totul este ok. Cum ar trebui să procedez? Să pun date fictive încât să îmi fie anulat din prima sau să pun datele reale? Mă gândesc că ar fi aiurea din partea mea să îi pun să trimită un produs ca apoi să le zic că nu îl vreau. Ceva sfaturi ???
    pune date fictive. comisionul apare imediat iar comanda se va anula clar.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    In mod normal parca n-ai voie sa faci comenzi de test. Parca scria ceva de genu in regulament/termeni si conditii... sau ma insel
    nu stiu de vreo restrictie in TOS dar pana la urma cine stie ca tu ai facut comanda? n-au cum sa verifice. poate dupa ip dar ma indoiesc ca are timp cineva de asa ceva

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •