Pagina 266 din 577 PrimulPrimul ... 166216256264265266267268276316366 ... UltimulUltimul
Rezultate 2.651 la 2.660 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    40

Implicit

Personal nu as agrea acest lucru (ma refer la comenzile de test)... exista si alte metode, statisticile 2 parale pentru ce mai sunt bune? Sau crezi ca cineva a pus in codul de tracking sa functioneze pentru toti afiliatii mai putin axiliatul "XXX"?

Totusi daca tii neaparat sa faci o comanda de test cred ca cel mai bine ar fi sa treci la observatii in comanda acest lucru, spre exemplu "comanda test 2parale". Nu cred ca s-ar supara cineva daca faci un test pentru a proba buna credinta / functionalitate, important este sa nu exagerezi... sa nu plasezi zilnic cate o comanda de test...

Se poate intampla ca oamenii sa livreze comanda, costuri de transport, eventual si alte costuri..... e stupid!

Mai ganditi-va ce s-ar intampla daca 10% din miile de afiliati ar face comenzi de test?

suMMer este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    27th January 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    239
    Putere Rep
    35

Implicit

si marketonline procedeaza la fel, doar ca ei nu ofera 1 leu ci 3 lei nu mi se pare nici mie corect sa fie lasati sa procedeze astfel

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

si marketonline procedeaza la fel, doar ca ei nu ofera 1 leu ci 3 lei nu mi se pare nici mie corect sa fie lasati sa procedeze astfel
    Nu e corect, dar atata timp cat 2Parale nu ia masuri, singura solutie care ramane este nepromovarea acestor magazine. E bine ca se discuta aceste practici.
    Probabil multi afiliati se vor satura sa faca munca patriotica si ii vor exclude.
    Poate nu are efect imediat, dar in timp vor avea de ales intre a sta in 2Parale nepromovati sau a deveni corecti si sunt sigur ca pe viitor vor aparea alte magazine interesate in a atrage afiliati. Piata de afiliere in Ro este abia la inceput, personal consider ca peste 2-3 ani lucrurile vor sta complet diferit, in sensul bun.

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    439
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Octav Vezi Post
    Personal nu as agrea acest lucru (ma refer la comenzile de test)... exista si alte metode, statisticile 2 parale pentru ce mai sunt bune? Sau crezi ca cineva a pus in codul de tracking sa functioneze pentru toti afiliatii mai putin axiliatul "XXX"?

Totusi daca tii neaparat sa faci o comanda de test cred ca cel mai bine ar fi sa treci la observatii in comanda acest lucru, spre exemplu "comanda test 2parale". Nu cred ca s-ar supara cineva daca faci un test pentru a proba buna credinta / functionalitate, important este sa nu exagerezi... sa nu plasezi zilnic cate o comanda de test...

Se poate intampla ca oamenii sa livreze comanda, costuri de transport, eventual si alte costuri..... e stupid!

Mai ganditi-va ce s-ar intampla daca 10% din miile de afiliati ar face comenzi de test?
    Nu este vorba să plasez zilnic comenzi de teste. Mă interesează să fac o singură comandă să văd dacă înregistrează corect. În trecut, cât și în prezent am avut unele neplăceri cauzate de scoaterea codului de tracking de pe site-ul advertiserului. Chiar și acum, există o campanie care deși plătește 1 Leu pe abonare newsletter ( domeniu.ro/newsletter.php) îi mai apare și o fereastră ajax care bineînțeles nu contorizează nimic. Mai bine zis, dacă unul face trimitere la abonarea newsletterului acelui site, atunci îi apare acea fereastră ajax și comision ”pierdut”.

Tocmai de aceea, vroiam un test să verific corectitudinea campaniei respective deoarece este una mai puțin promovată de către afiliați.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Ce campanie? Si eu am patit chestii asemanatoare pe PiataDigitala. Trimiteam pe un site si de acolo era redirectat pe altul....E util sa fie verificate din cand in cand.

Roland este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    316
    Putere Rep
    28

Implicit Re: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Observatie: am cumparat ceva de pe evomag(o comanda peste 2mii de lei) si inainte de trimiterea comenzii m-am logat in 2parale,am selectat campania evomag si la unelte am dat click pe un banner de acolo(nu am copiat codul si nu am introdus pe undeva ci pur si simplu am dat click pe un banner) si surpriza, nu am inregistrat niciun comision. Asta cum e?

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Hm.. pai am impresia ca link-urile alea-s directe. Eu nu vad niciun cod de afiliat in link-urile de pe bannere. Tu trebuia sa dai "Afiseaza cod" sau macar sa iei link-ul si sa-l pui in tool-ul pt QuickLink... Aici e greseala ta, parerea mea
    Signatura lipsa

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Citat Postat în original de Roland Vezi Post
    Observatie: am cumparat ceva de pe evomag(o comanda peste 2mii de lei) si inainte de trimiterea comenzii m-am logat in 2parale,am selectat campania evomag si la unelte am dat click pe un banner de acolo(nu am copiat codul si nu am introdus pe undeva ci pur si simplu am dat click pe un banner) si surpriza, nu am inregistrat niciun comision. Asta cum e?
    daca ai dat click doar pe un banner, din unelte in 2 parale... nu e trecut prin linkul tau de afiliere... trebuia sa-l pui pe site . Verifica la statistici clickul, tre' sa vezi daca s-a inreg.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Roland este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    316
    Putere Rep
    28

Implicit Re: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Am inteles. Multumesc pentru informatii.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    61
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    61

Implicit

Observ ca primele magazine pe fashion , nu au pagina optimizata pentru dipozitive mobile .. Exista clienti care sa cumpere online de pe tableta sau smartphone ?
    Observ un infografic care dezinformeaza crunt
    În România: în 2013 numărul utilizatorilor care accesează internetul de pe mobil îl va depăși pe cel al utilizatorilor care îl accesează de pe un PC (numărul conexiunilor active la internet mobil a crescut cu 60% în ultimele 12 luni)
    2013 – Anul în care numărul utilizatorilor de telefonie mobila depă
    cica 7 milioane unici in Romania acceseaza internetul de pe mobil .. Unde sunt astia ??? ca real e altceva
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •