internetcorp are cam 4% si protv sub 1% din ce s-a facut in data de 14![]()
in iC internetcorp si shopmania sunt top 3 cu siguranta.
internetcorp are cam 4% si protv sub 1% din ce s-a facut in data de 14![]()
in iC internetcorp si shopmania sunt top 3 cu siguranta.
Eu vorbeam de procentele pentru intreaga perioada de challenge Fashion vs IT&C si doar de comisioanele pe nisa IT&C.
Pro-ul pana la urma e site de stiri, iar site-urile de stiri aduc awarness si convertesc mai greu. Lumea intra acolo sa se informeze si nu sunt pusi pe cumparaturi, deci....![]()
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
am inteles Dragos, iti dadeam doua cifre din 14. Ai fi surprins.. la cate cookie uri pot planta siteurile gen protv...
Pro TV joaca in alta liga.
Ii dadeam azi lui Marius Morariu pe twitter un exemplu de spam jegos pe black friday de la ceva ziar online.. si sunt tone, chiar daca nu baga afiliere autoritatea site-urilor le ofera o garantie pentru a ocupa niste pozitii in SERPs.ceea ce nu ne prea lasa loc pentru conversii. Trusturile de presa cu tot awarnessul generat joaca jenant de murdar.
Yep, trebuie sa ne reinventam. Daca pana acum eram noi intre noi, acum trebuie sa concuram si cu altii. Poate vom vedea intr-un final unitate si nu ne vom musca unul pe altul pentru cateva comisioane.
Intrebare "indecenta": cat preconizati sa castigati de Black Friday anul acesta? Eu am pus un pariu: Pariul meu cu afilierea: comisioane in valoare de 10.000 de lei de Black Friday | New-IT - ca sa nu spuneti ca eu pun intrebarea si eu tac din gura. Sper ca nu sunteti asa de secretosi, e vorba sa discutam despre o industrie...
De exemplu anul recut mi-am propus 1.000 de lei sa castig din afiliere si am castigat, acum sa vedem daca pot 10k in 3 zile, dupa primele estimari o sa ajung undeva la 5.000 de lei daca nu mai fac absolut nimic, dar cum nu pot sa beau merlot in cursul saptamanii (bine, doar la masa) o sa mai pun in practica cateva idei.
P.S. Nu vreau sa-mi spuneti ce planuri aveti ci doar cat credeti ca veti castiga!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Cineva vrea neaparat inca un iPhone 5, cine sa fie:
Asa pe ultima suta de metri![]()
Mi se pare mie sau clasamentul a ramas blocat? iChallenge ? Ni se pregateste o surpriza la final din partea Fashion?
Nici eu n-am inteles ce se intampla, eu unul n-am mai inregistrat nici un comision si in consecinta nu am cum sa-mi dau seama daca a ramas blocat sau chiar nu s-au mai inregistrat comisioane. Totusi, imi vine greu sa cred ca Fashion-ul n-a vandut nimic in atatea ore, ba chiar si IT-ul.
Ai inregistrat vreun comision la IT si nu apare ca ultimul?![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)