26th October 2012, 11:54
1 out of 1 members found this post helpful.
Da, stiu ca e primul care a implementat-o si parca mai sunt 2-3 astfel de magazine. Asta e dovada de respect fata de afiliati.
PS: si altex are nr de telefon afisate, dar pe ala din partea de sus il trece lumea cu vedere, pt ca se uita la detaliile produslui, iar pe cele din footer, ca sa le vezi, trebuie sa dai scroll nitel...
@Rares in cazul asta, singurul care are de pierdut e advertiserul. Nu stiu cati afiliati l-ar promova, daca vad ca dupa nu stiu cate sute sau mii de click-uri unice, nu se face nicio comanda 
Si e ciudat, teoretic te inscrii in 2parale pentru a atrage afiliati, ori unii din start isi "fugaresc" afiliatii cu astfel de greseli mai mult sau mai putin intentionate. Ar putea totusi sa invete ceva de la advertiserii vechi din 2parale, care de 2 ani sunt in topul vanzarilor, au mii de afiliati care-i promoveaza si si-au marit semnificativ cifra de afaceri. Ce mod mai bun de a progresa decat sa imiti un model de succes?
Signatura lipsa
26th October 2012, 12:31
1 out of 1 members found this post helpful.
O mica observatie:
In feedul Amoreza.ro sun gresite url-urile imaginilor, in loc de .... acesta incepe cu

Postat în original de
paulpadurariu
Multam! Spor la conversii tuturor, este o nisa foarte interesanta!
P.S.: Daca are nevoie cineva de "tratamente speciale" din partea amoreza.ro - shoot it!