Pagina 126 din 577 PrimulPrimul ... 2676116124125126127128136176226 ... UltimulUltimul
Rezultate 1.251 la 1.260 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    34
    Posturi
    431
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Serbane ti s-a urcat la cap betia "succesului" vad ca ti-ai pierdut controlul si vocabularul este cam colorat, stai linistit ca cineva citeste tot ce este scris aici si le pitroceste pe indelete. Chiar sunt curioasa cine va castiga concursul de leaduri pe bune!

@all
    am semnalat aceste porcarii pentru ca este un EXEMPLU DE ASA NU! Va rog nu trageti concluzii ca as merge sa reclam la ANPC si alte grozavenii din astea. AM semnalat magazinul Murano de ieri de cand "m-au prins la furat" si 2 Parale.
    Ștefania, ai folosit același landing page ca și Șerban, ai copiat textul lui, no offence, dar nu mi se pare ok ce ai făcut. Iar apoi ai început să zici că nu e ok cum a obținut el leadurile, din moment ce tu ai făcut același lucru, cu un concurs făcut de el, după ce ți-au fost respinse lead-urile.

Sper totuși că reacția ta a fost la nervi, per asamblu vei vedea că ai greșit.

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Ungureanu Vezi Post
    Ștefania, ai folosit același landing page ca și Șerban, ai copiat textul lui, no offence, dar nu mi se pare ok ce ai făcut. Iar apoi ai început să zici că nu e ok cum a obținut el leadurile, din moment ce tu ai făcut același lucru, cu un concurs făcut de el, după ce ți-au fost respinse lead-urile.

Sper totuși că reacția ta a fost la nervi, per asamblu vei vedea că ai greșit.

Parol esti in eroare! Am gasit pe Facebook linkul respectiv la newsletter si l-am folosit. De unde sa stiu ca este un link personalizat ? Asta trebuia Murano sa ne anunte. Dar imediat dupa ce am aflat , am renuntat...nici nu-mi trebuia si le-am si raspuns in urma propuneriilor sa-mi construiasca un landing page personal, urmatoarele:

" Mi se pare mult mai OK obtinerea unui cupon cu reducere de 7% (suna mai realist...primisem deja alarme ca s-ar putea sa fie o tzeapa cu ceasul, mai ales ca informatiile se contrazic). Oricine intra sa se aboneza din pagina site-ului o sa vada ca a disparut varianta cu ceasul si a ramas varianta cu cuponul. Cred ca este un deserviciu pentru imaginea mea ca afiliat...si pentru Murano...ca apar informatii care se contrazic. De unde sa stie cumparatorul final ca este vorba de o intelegere de afiliat marketing ?
    Concluzie:raman pe varianta oficiala a magazinului dvs."

Nu pot sa va redau decat ceea am scris eu...habar nu aveam ca e vorba de Serban, ei s-au exprimat afiliatul 272.
    ...si inca ceva:am folosit textul din magazin care anunta un ceas pe zi...nu textul lui Serban!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Sunteti obositori. Alimentati o discutie fara rost. Stefaniei ii place scandalul.

Plangerile si reclamatiile se fac catre 2parale, daca cum am procedat eu a fost corect sau nu, ei pot sa hotarasca. Personal am trimis mai multe reclamatii fata de cei care am considerat eu ca au procedat incorect. Nu am inceput sa bat campii pe forumuri. Daca practicile mele nu au fost corecte vis-a-vis de regulamentul competitiei iChallenge sau a 2Parale, o sa mi se ia piele in bat. Pana atunci, am castigat challengeul pe leaduri, cine vrea sa ma felicite o poate face, cine vrea sa ma injure, sa dea pm, ca sa nu fie banat. Eu am avut buna cuvinta, ca intotdeauna, sa descriu cu lux de amanunte cum am facut posibil acest lucru iar voi puteti invata, trage concluzii sau dezvolta ideile mele. Restul e can-can.
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 29th October 2012 la 17:31.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    51

Implicit

Va rog sa terminati cu balacareala asta cu ce a facut bine sau ce nu a facut bine Serban Cristian, @Stefania - nu inteleg unde vrei sa ajungi cu discutiile astea, ai ceva de reprosat celor de la 2parale, da-le mail, magazinelor? da-le mail, afiliatilor, da-le mail si gata sau fa ce crezi tu ca e corect, dar te rog sa incetezi aici pe topicul acest cu posturile astea lungi in care tot ce faci este sa ne strici noua imaginea in ansamblu, cred ca ajunge.
    Din cate am observat numai sa te certi stii sa faci, de la inceput l-ai luat pe Cristian in colimator, apoi ai luat-o si pe Claudia ca vai draga nu-ti ofera date exacte si alte chestii de gen, ne mai lasi un pic sa respiram si noi?
    Revenind la iChallenge, vad ca no1-ul de la afiliati a apasat un pic pedala de acceleratie, cred ca va termina ziua cu vreo 22-25 de comisioane, sa vedem cat il tine benzina. Ma asteptam ca super-afiliatii sa aibe un avans considerabil, dar vad ca stau la cutiuta, se tatoneaza un pic.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Nu pot decat sa apelez la bunul vostru simt si la un limbaj decent. In rest, puteti continua ..multi au ce invata.

Ah, si din cand in cand mai dati un enter la frazele pe care le scrieti, sint mai usor de citit.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Haideti sa va lamuresc eu pe toti cum sta treaba ca si eu am vrut sa ma infrupt din strategia lui Kidu si mi-am luat-o peste bot (campania de pe DivaHair)... dar dupa ce-am inteles cum sta treaba am stat cuminte in banca mea si nu urlu ca muscat de sarpe...

Acum dupa ce Serban a reusit cu strategia lui o sa vina multi sa spuna ca in fabula cunoscuta: asa cui faceam si eu, poate chiar mai dichisit... insa vezi, nu m-am gandit...

Serban a avut si are cativa asi pe care nu orice muritor ii are: credibilitate in fata advertiserilor - a aratat ca poate, suficiente resurse financiare ca sa rastoarne o situatie si... suficienta minte ca sa nu-si puna mintea cu toti prostii...

Si eu am incercat sa discut cu magazinele online despre strategii asemanatoare ca cele care i-au adus pozitia fruntasa pe podium lui Serban, inainte de a incepe iChallenge-ul, dar se pare ca el mi-a luat-o inainte sau a fost mai convingator.

Cat priveste campania la care tot face referire Stefania, toata saptamana trecuta au fost tatonari cu cei de la Murano Shop si la un moment dat chiar mi-au trimis landingul cu abonarea la newsletter avand ca premiu un ceas ca sa-l folosesc pentru a stimula leadurile. N-am apucat insa sa-l folosesc ca au fost destul de rapizi sa revina asupra informatiei transmise si sa-mi spuna ca e de fapt o greseala...

Campania de leaduri s-a incheiat, n-am prins nici un loc pe podium dar aceasta nu inseamna sa ma dau cu fundul de pamant... inca mai pot face multe pana pe 2 decembrie... sau macar pot incerca...

Si vorba cuiva de prin breasla afiliatilor 2Parale: singura concurenta pe care o avem sunt temerile si frustrarile noastre...

soraan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    60
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Revenind la iChallenge, vad ca no1-ul de la afiliati a apasat un pic pedala de acceleratie, cred ca va termina ziua cu vreo 22-25 de comisioane, sa vedem cat il tine benzina. Ma asteptam ca super-afiliatii sa aibe un avans considerabil, dar vad ca stau la cutiuta, se tatoneaza un pic.
    Sunt sanse mari ca afiliatul sa fie in fata super-afiliatului. Banuiesc cine este acum pe loc 1 - nu cred ca este o surpriza; surpriza e ca nu e in categoria Super-Afiliatilor.
    Acum imi pare bine ca sunt in categoria super-afiliatilor si nu alaturi de cel de pe loc 1 dincolo.
    Stam la caldurica @Dragos - e timp 2 saptamani sa culegem roadele.

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Miroase a Ginel cu Blogul Colectionarilor?

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de tataraseni Vezi Post
    Miroase a Ginel cu Blogul Colectionarilor?
    deloc

Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    43

Implicit

Speculam din cauza Elefant-ului care tot apare la ultimul comision generat!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •