29th October 2012, 17:25
2 out of 2 members found this post helpful.
Sunteti obositori. Alimentati o discutie fara rost. Stefaniei ii place scandalul.
Plangerile si reclamatiile se fac catre 2parale, daca cum am procedat eu a fost corect sau nu, ei pot sa hotarasca. Personal am trimis mai multe reclamatii fata de cei care am considerat eu ca au procedat incorect. Nu am inceput sa bat campii pe forumuri. Daca practicile mele nu au fost corecte vis-a-vis de regulamentul competitiei iChallenge sau a 2Parale, o sa mi se ia piele in bat. Pana atunci, am castigat challengeul pe leaduri, cine vrea sa ma felicite o poate face, cine vrea sa ma injure, sa dea pm, ca sa nu fie banat. Eu am avut buna cuvinta, ca intotdeauna, sa descriu cu lux de amanunte cum am facut posibil acest lucru iar voi puteti invata, trage concluzii sau dezvolta ideile mele. Restul e can-can.
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 29th October 2012 la 17:31.
29th October 2012, 17:55
5 out of 5 members found this post helpful.
Haideti sa va lamuresc eu pe toti cum sta treaba ca si eu am vrut sa ma infrupt din strategia lui Kidu si mi-am luat-o peste bot (campania de pe DivaHair)... dar dupa ce-am inteles cum sta treaba am stat cuminte in banca mea si nu urlu ca muscat de sarpe...
Acum dupa ce Serban a reusit cu strategia lui o sa vina multi sa spuna ca in fabula cunoscuta: asa cui faceam si eu, poate chiar mai dichisit... insa vezi, nu m-am gandit...
Serban a avut si are cativa asi pe care nu orice muritor ii are: credibilitate in fata advertiserilor - a aratat ca poate, suficiente resurse financiare ca sa rastoarne o situatie si... suficienta minte ca sa nu-si puna mintea cu toti prostii...
Si eu am incercat sa discut cu magazinele online despre strategii asemanatoare ca cele care i-au adus pozitia fruntasa pe podium lui Serban, inainte de a incepe iChallenge-ul, dar se pare ca el mi-a luat-o inainte sau a fost mai convingator.
Cat priveste campania la care tot face referire Stefania, toata saptamana trecuta au fost tatonari cu cei de la Murano Shop si la un moment dat chiar mi-au trimis landingul cu abonarea la newsletter avand ca premiu un ceas ca sa-l folosesc pentru a stimula leadurile. N-am apucat insa sa-l folosesc ca au fost destul de rapizi sa revina asupra informatiei transmise si sa-mi spuna ca e de fapt o greseala...
Campania de leaduri s-a incheiat, n-am prins nici un loc pe podium dar aceasta nu inseamna sa ma dau cu fundul de pamant... inca mai pot face multe pana pe 2 decembrie... sau macar pot incerca...
Si vorba cuiva de prin breasla afiliatilor 2Parale: singura concurenta pe care o avem sunt temerile si frustrarile noastre...