de ex fup?de la 50% acum are 5% comisione respinse, pentru ca in noiembrie nu a procesat decat un sfert din ele.
Apropo, parca era discutie de termen limita de procesare a comisioanelor, ca in ultimul timp nu le ajunge nici 70 de zile.
Clar procesarea comisioanelor trebuie regandita si pusa la punct. Este aiurea sa vezi ca dureaza 2 luni pana se aproba un comision si apoi inca doua luni pana e platit.
Parerea mea e ca o perioada maxima 40 de zile pentru plata comisioanelor ar fi perfecta si pentru afiliati si pentru magazine...
Guys, (si) asta prevad noile contracte cu advertiserii: termene de procesare a comisioanelor stabilite contractual cu advertiserii.![]()
Asa functioneaza sistemul?![]()
Mi se pare absolut aberant. Eu m-am gandit (si asa mi se pare logic sa fie) ca in statistica pe ultima luna sa intre comisioanele aprobate/respinse in luna respectiva. Indiferent ca vanzarile s-au efectuat tot in luna respectiva ori cu 3 luni inainte.
Da, asa functioneaza. Insa tineti cont de urmatoarele cateva lucruri:
1. In momentul acesta (nici n-am ajuns la jumatatea lunii ianuarie), mai putin de 2% dintre comisioanele inregistrate in noiembrie au ramas neprocesate (la nivel de retea). In niciun caz suficient cat sa influenteze cifrele despre care vorbiti.
2. Pe langa procentul de comisioane respinse, pentru fiecare campanie in care sunteti acceptati stiti si varsta celui mai vechi comision neprocesat. Daca este mai vechi de 2 luni, oricum e clar ca e ceva in neregula cu acea campanie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)