Pagina 365 din 577 PrimulPrimul ... 265315355363364365366367375415465 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.641 la 3.650 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

maxim 2-3 zile dureaza transferul.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    42

Implicit

Valentin, cu parerile de rau nu mai facem nimic in cazul de fata. Poti sa fii sigur ca lor nu le pare rau de nimic, ba din contra, se bucura ca au profitat destul pe urma publisherilor.

Citat Postat în original de Valentin Drăgănescu Vezi Post
    Mie imi pare rau doar de FashionUp! ca sunt neseriosi, ca aveau produse de la foarte multe branduri.
    Stefania, ai perfecta dreptate in ceea ce priveste pe aceia dintre advertiseri care nu prea se tin de treaba. Insa la treaba cu procesele pe care le intenteaza 2parale, nu sunt tocmai perfect de acord si iti spun si de ce: exista posibilitatea ca unele firme (advertiseri) sa fie in imposibilitate de plata din diverse motive, astfel ca atat tu ca publisher, cat si 2parale ca intermediar, ramaneti cu buza umflata. E drept, apar aceste tipuri de cazuri, nu mereu, insa ele existe si trebuie luata in calcul si varianta de a coopera doar cu advertiseri cat mai bine pusi la punct si care sa "ii recomande" profesionalismul in toata munca pe care o depun.

Citat Postat în original de Stefania Trandafir Vezi Post
    Personal, nu am incredere sa promovez pe cineva care a dat o tzeapa...nu conteaza cui a dat-o, poarta stampila de tzepar...si mai este vorba cu ''Lupul care-si schimba blana, dar naravul, ba''. La Redoute poarta acum blana a la Profitshare
    Chiar daca La Redoute au considerat ca au tzepuit pe 2parale, in aceiasi masura ne-au tzepuit si pe noi afiliatii, care i-am promovat. Ei ce cred, ca in profitshare sunt alta rasa de afiliati?...ca si-au pierdut urma?
    Si inca un lucru:nu au auzit/invatat ca pana la urma 2parale castiga astfel de procese si tot vor trebui sa plateasca? Ai dreptate...tipic romanesc.
    Prometeu, probabil inca nu au reusit sa puna la punct toate cotractele care trebuiau transformate in format electronic. Daca facem un mic calcul, sunt in acest moment peste 24,000 de astfel de contracte, ceea ce nu e tocmai o munca usoara. Ma rog, sunt putin subiectiv, insa consider ca e cea mai plauzibila explicatie.

Citat Postat în original de Prometeu Vezi Post
    eu inca sunt pe asteptare la verificare contract de mult timp...
    Cateodata conteaza si banca, e drept, insa in majoritatea cazurilor nu este direct influentabil de acest aspect. Status-ul pe care l-au transmis asupra retragerii tale de "tranzactie finalizata" ar fi trebuit sa fie pus atunci cand realmente banii au fost virati din contul lor catre contul tau (indiferent de banca sau alte chestiuni subsidiare). De asemeni, trebuie retinut faptul ca programul de exercitiu al bancilor este de obicei pana in ora 17:00, iar tot ce depaseste aceasta ora este operat in ziua lucrativa imediat urmatoare. Astfel, exista posibilitatea ca daca ei ti-au transferat banii din contul lor in contul tau la ora 22:00, aseara, acestia sa fi trebuit sa ajunga in cursul diminetii. Oricum, una peste alta, tranzactia se efectueaza in timp real, insa operatiunea in sine poate dura doar in cazul fusului orar bancar. Altfel, ai fi trebuit sa ai banii in cont in momentul in care cei de la 2parale au facut transferul si apoi au setat status-ul "tranzactie finalizata".

Citat Postat în original de polooradea Vezi Post
    ok, imi apare in contul 2parale ca tranzactia e finalizata. insa in contul bancar nu-mi apare nimic. trebuie sa astept pana intra banii? sunt la ing.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de iSKY Vezi Post
    Status-ul pe care l-au transmis asupra retragerii tale de "tranzactie finalizata" ar fi trebuit sa fie pus atunci cand realmente banii au fost virati din contul lor catre contul tau (indiferent de banca sau alte chestiuni subsidiare).
    Care banca crezi ca permite celor de la 2Parale acces la un API care sa actualizeze in timp real statusul platilor, mai ales la transfer interbancar? E foarte ok cum e acum, apare tranzactie finalizata cand 2 Parale a facut transferul catre tine, astfel stii ca in 2-3 zile primesti banii.

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    42

Implicit

Nu e vorba de niciun API. Nu vorbim despre acelasi lucru. Status-ul platilor e status-ul platilor, care este setat din panelul celor de la 2parale, iar transferul interbancar este transfer interbancar. E simplu: daca eu sunt 2parale si fac plata acum din BCR spre Raiffeisen, te asigur ca vei avea banii in cont in timp real, fara niciun fel de problema. De altfel, toate platile pe care le-am avut de la 2parale, in momentul in care a fost setat acest status si am verificat contul, banii erau in cont. Nu inteleg de unde acest interval de 2-3 zile? Ii trimite prin posta sau prin niste click-uri, care de fapt sunt "transferuri interbancare" si se fac, daca nu instant, aproape instant. Cu ce banci ai lucrat pana acum si ai trimis bani de la tine din cont in contul altei persoane (client al altei banci) si ti-a transmis confirmarea de primire a platii dupa 2-3 zile? Sunt foarte curios, sa stiu sa evit acea banca pe viitor. Dar sunt convins ca nu exista asa ceva!

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    Care banca crezi ca permite celor de la 2Parale acces la un API care sa actualizeze in timp real statusul platilor, mai ales la transfer interbancar? E foarte ok cum e acum, apare tranzactie finalizata cand 2 Parale a facut transferul catre tine, astfel stii ca in 2-3 zile primesti banii.
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

iSKY, sigur locuiesti in Romania? Daca nu se face transfer urgent (costa in plus), de obicei dureaza minim 24 de ore, foarte rar in aceeasi zi. Am vandut vouchere eMAG in trecut si am primit bani prin transfer de la toate bancile posibile... deci am cat de cat idee despre cat dureaza un transfer interbancar in RO.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

un exemplu Plati si incasari in lei (intrabancare si interbancare) - Banca Transilvania
    platile ordonate pina la ora 14:
    platile din intervalul 9-11 se deconteaza la ora 11.50, banca beneficiara va primi incasarile in intervalul 13-13.45;
    platile din intervalul 11-14 se deconteaza la ora 14.40, banca beneficiara va primi incasarile in intervalul 15.40-16.25;
    platile ordonate dupa ora 14: se incaseaza a doua zi incepand cu ora 9, banca beneficiara va primi incasarile in intervalul 10.20-11.05
    platile urgente: se deconteaza pe sistemul platilor de mare valoare
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.718
    Putere Rep
    30

Implicit

Si voi aveti probleme cu platforma sau e doar la mine?
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    45

Implicit

Exista vreo solutie de a ascunde cautarea din refferul ("=j&q=keyword+keyword+keyword+keyword&") care apare in 2parale pentru traficul trimis din campaniile adwords?

ionutzz23 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    6th April 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    30
    Posturi
    196
    Putere Rep
    34

Implicit

Si voi aveti probleme cu SPAM-ul 2parale? Cu siguranta este o eroare in script-ul lor.

8 in 20 de minute, acelasi mesaj.

Screenshot_1.png
    O idee iti poate schimba viitorul...

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    49

Implicit

@ionutzz23 - de la o eroare la SPAM cred ca e o cale luuuunga.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •