Pagina 318 din 577 PrimulPrimul ... 218268308316317318319320328368418 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.171 la 3.180 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Roland este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    1st March 2011
    Vârstă
    41
    Posturi
    316
    Putere Rep
    28

Implicit

"nu mai am speranțe că îi voi primi decât la finalul lunii viitoare" De ce sa primesti la finalul lunii viitoare? Banii astia trebuia sa primesti in luna aceasta, si cum am inteles eu, platile vor fi facute in ordinea in care sunt procesate cererile.

croif este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    18th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    168
    Putere Rep
    37

Implicit

S-a vorbit ca se vor face platile cel tarziu pe 25 luna aceasta. Maine este 1 Iunie si nu am primit inca plata. Totusi zilnic ei au timp de conferinte si de pus poze pe facebook, twitter, blog, s.a.m.d., insa situatia cu platile e undeva in plan secund. Da foarte prost la imagine la fel si cu raspunsurile la emailuri dupa 7-8 zile.

Zimbru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    12th August 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    590
    Putere Rep
    40

Implicit

Citat Postat în original de croif Vezi Post
    S-a vorbit ca se vor face platile cel tarziu pe 25 luna aceasta. Maine este 1 Iunie si nu am primit inca plata. Totusi zilnic ei au timp de conferinte si de pus poze pe facebook, twitter, blog, s.a.m.d., insa situatia cu platile e undeva in plan secund. Da foarte prost la imagine la fel si cu raspunsurile la emailuri dupa 7-8 zile.
    "Ne pare rau. Dar de acest aspect se ocupa alt departament." :]
    I'm not a complete idiot, some parts are missing...

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

Suntem intotdeauna sinceri intre noi si in fata partenerilor nostrii.
    Ne respectam toate promisiunile sau anuntam din timp atunci cand ne e imposibil. Ne recunoastem greselile.
    Respectam regulile - cele externe (legale etc.) si cele impuse si asumate de noi.
    De AICI

bogdancercel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    174
    Putere Rep
    27

Implicit

Pierduti in misiune Atata vreme cat marii afiliati nu comenteaza nimic pe aici, inseamna ca sistemul functioneaza. Mai greu, dar merge. Ne punem sacosile la rand si chibitzam de pe margine. La ce schimbari au tot anuntat / anunta probabil procesele sunt mai greoaie. De revenit isi vor reveni, ca n-au incotro.
    dam papica la animale. pet shop online.

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Mesajele care anunta noile comisioane vin cu o intarziere destul de mare: zeci de minute de la inregistrarea unui comision si pana la notificare!

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Raspunsul oficial pe care l-am primit in cazul disparitiei sumei de XXX din zona Platibili (Platite de Advertiseri):

Din cauza un bug de afisare, la suma vizibila din cont se adunau si anumite comisioane care fusesera deja platite catre dumneavoastra. Am rezolvat acum acest bug.
    Pare o explicatie verosimila mai ales ca imediat ce au disparut dupa o scurta investigare personala (despre care am scris putin mai sus pe undeva) pareau sa apara la comisioane Finalizate (adica platite deja).

Dar pe viitor o sa fiu cu ochii in paishpe ca sa nu mai am parte de astfel de bug-uri... pentru ca sunt impacat doar pe jumatate cu ideea.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    47

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Aceeasi explicatie am primit si eu.
    M-au trimis sa numar fiecare comision inregistrat in ultimele 3 luni. Bravo!
    Ultima modificare făcută de RedHat; 31st May 2013 la 17:38. Motiv: inca discut cu ei pe email

croif este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    18th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    168
    Putere Rep
    37

Implicit

Ca sunt probleme nu ar fi un lucru deranjant. Se mai intampla, toti suntem oameni.
    Ce ma deranjeaza cel mai mult este lipsa de transparenta si modul in care sunt ignorate toate intrebarile, atat publice cat si pe email. O astfel de atitudine nu duce decat la zdruncinarea increderii in platforma si in oamenii din spatele ei. Atata timp cat te lauzi peste tot cat de transparent si prompt esti tu si apoi vorbele nu se materializeaza in fapte, inseamna ca ai o problema. Mare pacat de frumusetea ideii din spatele acestei "aventuri".

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    43

Implicit

@croif parca era un proverb: "cand corabia se scufunda..." Hire me | Tudor Sandu (no offence @tetele)

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •