Mie pana acum din 3 mailuri trimise nu mi s-a raspuns deloc.
Mie pana acum din 3 mailuri trimise nu mi s-a raspuns deloc.
@tymbark, stai linistit ca 20.000 de afiliati sunt doar cu numele. Nu stiu cati din ei fac lunar comisioane de minim 100 lei.
@LensFlare
Clar, asta s-a vazut si la iChallenge-uri... Dar oricum, cei care au doar cont ca sa fie si nu fac mai nimic, nici nu se vor chinui sa raspunda la un chestionar sau la poll... Tot cei interesati vor raspunde, cei care se implica, cei care investesc timp si bani in afiliere si ar vrea ca lucrurile sa evolueze nitel
Signatura lipsa
Da e deranjant sa nu primesti raspuns la mail-uri sau tot sa fii amanat la telefon!Mie pana acum din 3 mailuri trimise nu mi s-a raspuns deloc.
Inteleg ca e o singura persoana la suport si e greu, dar cred ca aceasta problema ar trebui rezolvata in primul rand!
Decat sa primesc tot felul de articole pe care daca sunt interesat le gasesc eu, personal as prefera sa imi raspunda cineva la mesaje.
Dau ca exemplu CJ, unde la cat de mare e reteaua de afiliere nu a fost mesaj sa nu primesc raspuns in cateva ore.
In meniul Campanii, daca dai cautare dupa un termen si preuspunand ca exista paginatie, cand dai la pagina urmatoare nu mai tine cont de termenul cautat
Signatura lipsa
Mi s-a activat meniul Plăți și mi s-a spus că trebuie să aleg iarăși opțiunea ”Optez pentru impozitarea anticipata a veniturilor (retinere impozit anticipat 10%); daca nu se bifeaza se opteaza pentru impozitarea finala a veniturilor de 16% ”
Dacă optez pentru anticiparea veniturilor pentru 10% ce obligații am ulterior? Trebuie să mă duc să mai depun ceva pe la primărie sau pur și simplu mă prefac că nu există ?
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Cine ma ajuta si pe mine cu plugins 2Performant Product Importer , am introdus: Network API htpy,://api.2parale, com, admin (sau useru de la 2parale) si pasword si nu ma pot loga.
Este prima oara cand folosesc 2parale.
Ultima modificare făcută de Duta Constantin; 21st May 2013 la 19:22.
Userul si parola sunt cele cu care te loghezi tu in contul 2parale.
Uite un video: Tudor Sandu - 2Performant Product Importer (1) on Vimeo
@N.Paul Te sfatuiesc sa nu alegi impozitarea anticipata a veniturilor (retinere impozit anticipat 10%). Nu vei avea niciun beneficiu, plus ca va trebuie sa faci inca un drum in plus pe la finante. Asta pentru persoane fizice. Eu am fost anul trecut pe aceasta forma de plata si mai mult ma incurcat, iar acum am revenit la 16%.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)