Pagina 404 din 577 PrimulPrimul ... 304354394402403404405406414454504 ... UltimulUltimul
Rezultate 4.031 la 4.040 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Eu nu am ce sa pierd , chiar o sa castig mai bine ...nu are treaba cu mediafax, statistic /asteptari /munca

Din asocierea cu mediafax cel mai mult are de castigat 2Parale si asta e foarte bine , nu mai pleaca advertiserii , vor fi mult mai atenti si se va dezvolta mai mult canalul asta de marketing. Dupa cum ati observat 54% din afiliati folosesc social media , deci nu-i bai pt. ei
    In cativa ani pb. elefantul va ajung un amazon , pe it nu cred ca se va bate inca cu emag , ca nu vad alti furnizori ..ca sa poate da preturi mai bune

Mediafax Group intra in actionariatul 2Parale, urmand sa preia procente detinute de Stefan Iordache.
    cam juma' de felie

mediafax - va lua bani din comisioane si fiind actionar si dividende din profit... deci vor avea interes sa promoveze
    Ultima modificare făcută de avram; 27th September 2013 la 18:41.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Dorin nu cred ca ramane CEO intr-un business in care nu detine pachetul majoritar, iar Mediafax nu are om pe masura lui Dorin sa-l poata schimba. Cand cumpara mai mult le trebuie automat un CEO nou pe care sunt curios unde-l vor gasi.

Piata din .ro nu-i ca cea din .com sa poata aduce pe cineva din afara cu experienta, iar in tara un manager mai bun pe afiliere nu exista. Cand iasa din business cred ca iasa ambele parti si vand mai departe la cineva mai mare, doar ca asta cativa ani nu cred ca se va intampla.

Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

la un moment dat ajunge si la downshifting ,va vinde pe multi bani si isi vede de altele . Pana atunci mai are mult de munca
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de avram Vezi Post
    Eu nu am ce sa pierd , chiar o sa castig mai bine ...nu are treaba cu mediafax, statistic /asteptari /munca

Din asocierea cu mediafax cel mai mult are de castigat 2Parale si asta e foarte bine , nu mai pleaca advertiserii , vor fi mult mai atenti si se va dezvolta mai mult canalul asta de marketing. Dupa cum ati observat 54% din afiliati folosesc social media , deci nu-i bai pt. ei
    In cativa ani pb. elefantul va ajung un amazon , pe it nu cred ca se va bate inca cu emag , ca nu vad alti furnizori ..ca sa poate da preturi mai bune

cam juma' de felie

mediafax - va lua bani din comisioane si fiind actionar si dividende din profit... deci vor avea interes sa promoveze
    Fumezi? Ce tot aberezi?

1. daca site-urile din grup arunca cookies, tu pierzi, ei castiga.
    2. advertiserii plecau doar daca: nu se merita investitia sau "dadeau o teapa". Indiferent de promovarea prin MF sau nu, daca vor sa plece, pleaca.
    3. MF ii ajuta pe 2P. MF a profitat ca 2P sangera, si a intrat in joaca. Acum pot vedea din interior daca se merita sa cumpere sau nu 2P, cu banii platiti de 2P catre ei)
    3. elefant , amazon? ))) Emag incearca, doar ca au gresit strategia, dar elefant? Ori e la caterinca, ori fumezi prea mult.
    4. emag ieftin? E in top cele mai scumpe magazine. Fara servicii, emag are probleme mari. Au cele mai bune servicii si ATAT!

Cati prieteni sau amici ai care cumpara de la emag pt pret sau calitatea produselor?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

mai vedem

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    3. MF ii ajuta pe 2P. MF a profitat ca 2P sangera, si a intrat in joaca. Acum pot vedea din interior daca se merita sa cumpere sau nu 2P, cu banii platiti de 2P catre ei)
    Asa ieftin?
    au platit la Iordache, ei nu iau nimic ...decat ca sunt promovati si au cuvant in strategia viitoare

Poate si investesc ,ca IOrdache nu a bagat nimic , a facut exit la prima oportunitate
    Ultima modificare făcută de avram; 27th September 2013 la 19:02.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    34

Implicit

Acum cred ca toti stim cine va depasi in curind comisionul de aici?
    presupun ca un site al mediafax...

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Sa nu uitam ca 2P nu inseamna doar afiliere si au o divizie PPC care sigur aduce si profit. Sunt convins ca vor urma si alte surse de monetizare in viitorul apropiat

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    33

Implicit

Cea mai mare durere va fi cand facebook va interzice linkurile de afiliere in retea. Ce s-a intamplat acum in 2p prin asocierea cu Mediafax, pe mine ca afiliat, pentru proiectele pe care le am, ma avantajeaza. Daca vor aduce imbunatatiri platformei asa cum au anuntat azi, va fi si mai bine
    Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 27th September 2013 la 19:51.
    If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔

geo888 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    12th December 2007
    Posturi
    259
    Putere Rep
    34

Implicit

Acum MF fiind in actionariat, va avea control strict si exact la comenzile generate de site urile lor si implicit vor avea o rata mica de neincasare comisioane de la 2p daca vreun advertiser vrea sa dea "teapa"...

Nu se va intimpla in cazul MF cum se intimpla la alte retele de afiliere sa ne plingem aici pe forum sau pe vreun blog personal, ca sa citeasca cineva din acea retea si eventual sa ne aprobe un comision...

Totodata 2p poate creste in viitor pt advertiser costurile de intrare in reteaua 2p si chiar in timp poate scade comisioanele platite ca procent catre noi micii afiliati, deoarece MF va cistiga prin volum mare de comenzi generate de click urile prin reteaua lor.

Asa cum spune Tom mai sus, aproape garantat MF va cumpara 2p cu o parte din banii primiti din afiliere, adica va cumpara 2p cu discount. E o afacere excelenta si bine gindita pt Sirbu...bravo lui ca ii merge mintea...

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    40

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Partea proasta este ca vor avea acces la statisticile celorlalti afiliati si vor stii exact ce sa promoveze profitand de pozitia buna in SERP.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •