27th September 2013, 18:42
2 out of 2 members found this post helpful.
Dorin nu cred ca ramane CEO intr-un business in care nu detine pachetul majoritar, iar Mediafax nu are om pe masura lui Dorin sa-l poata schimba. Cand cumpara mai mult le trebuie automat un CEO nou pe care sunt curios unde-l vor gasi.
Piata din .ro nu-i ca cea din .com sa poata aduce pe cineva din afara cu experienta, iar in tara un manager mai bun pe afiliere nu exista. Cand iasa din business cred ca iasa ambele parti si vand mai departe la cineva mai mare, doar ca asta cativa ani nu cred ca se va intampla.
27th September 2013, 18:52
1 out of 1 members found this post helpful.
Postat în original de
avram
Eu nu am ce sa pierd , chiar o sa castig mai bine
...nu are treaba cu mediafax, statistic /asteptari /munca
Din asocierea cu mediafax cel mai mult are de castigat 2Parale si asta e foarte bine , nu mai pleaca advertiserii , vor fi mult mai atenti si se va dezvolta mai mult canalul asta de marketing. Dupa cum ati observat 54% din afiliati folosesc social media , deci nu-i bai pt. ei
In cativa ani pb. elefantul va ajung un amazon , pe it nu cred ca se va bate inca cu emag , ca nu vad alti furnizori ..ca sa poate da preturi mai bune
cam juma' de felie
mediafax - va lua bani din comisioane si fiind actionar si dividende din profit... deci vor avea interes sa promoveze
Fumezi? Ce tot aberezi?
1. daca site-urile din grup arunca cookies, tu pierzi, ei castiga.
2. advertiserii plecau doar daca: nu se merita investitia sau "dadeau o teapa". Indiferent de promovarea prin MF sau nu, daca vor sa plece, pleaca.
3. MF ii ajuta pe 2P. MF a profitat ca 2P sangera, si a intrat in joaca. Acum pot vedea din interior daca se merita sa cumpere sau nu 2P, cu banii platiti de 2P catre ei)
3. elefant , amazon? ))) Emag incearca, doar ca au gresit strategia, dar elefant? Ori e la caterinca, ori fumezi prea mult.
4. emag ieftin? E in top cele mai scumpe magazine. Fara servicii, emag are probleme mari. Au cele mai bune servicii si ATAT!
Cati prieteni sau amici ai care cumpara de la emag pt pret sau calitatea produselor?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
27th September 2013, 20:19
1 out of 1 members found this post helpful.
Partea proasta este ca vor avea acces la statisticile celorlalti afiliati si vor stii exact ce sa promoveze profitand de pozitia buna in SERP.