Pagina 394 din 577 PrimulPrimul ... 294344384392393394395396404444494 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.931 la 3.940 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    50

Implicit

Un advertiser de top (IT) din 2parale a citit ce am scris aici: Noi schimbari in marketing-ul afiliat: evoMAG, MarketOnline si Altex | New-IT si m-au anuntat ca au luat decizia sa dubleze comisioanele afiliatilor pe o perioada de o luna de zile. Nu spun despre cine este vorba pentru ca e frumos sa le las lor placerea de a face anuntul. Ceea ce vreau sa spun prin acest post este ca si opinia afiliatilor conteaza.
    Imi pare rau ca am facut acest anunt. Azi am primit un nou mesaj unde lucrurile nu mai sunt chiar asa, o sa vada, o sa anunte, o sa schimbe. Invatare de minte pentru altadata. Imi pare rau pentru ca chiar aveam de gand sa-i promovez intens doar pentru ca ar fi avut curajul sa faca aceasta campanie. Banuiesc ca o sa anunte saptamana viitoare ceva, dar cu siguranta nu va corespunde cu ce mi s-a spus initial. Pacat!
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Stie cineva o aplicatie de rotire a banerelor pentru 2Parale in afara de "Random Banners"? Am incercat-o pe aceasta si nu imi functioneaza.

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    42

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Mihai_Is Vezi Post
    Stie cineva o aplicatie de rotire a banerelor pentru 2Parale in afara de "Random Banners"? Am incercat-o pe aceasta si nu imi functioneaza.
    Exista un tool al platformei in sine: grupurile de bannere.
    grupuri.png

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Am vazut, vad ca pune si "nofollow", merci mult

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    42

Implicit

Recordul curent: 1.681,49 RON Felicitari celui care l-a realizat! Te numeri printre noi?
    Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

ce tare Matar da comision de 20 % ,de azi , in 2parale ..... fata de 15 in PS

Ultima modificare făcută de avram; 16th September 2013 la 11:19.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    39

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

A modificat 2p TOS-ul advertiserilor, probabil un efect a "jocurilor" advertiserilor prezenti in ambele retele....

21. Sa ofere afiliatilor din 2Parale cele mai bune conditii de comisionare in raport cu orice alte campanii de afiliere pe care le deruleaza advertiserul. Prin conditii de comisionare intelegem comision variabil, comision fix, perioada de recurenta, perioada de procesare sau orice alta conditie care il poate ajuta pe afiliat sa performeze mai bine.
    22. Sa garanteze prioritatea programului de afiliere derulat prin 2Parale fata de orice alt sistem de masurare al performantei, atat in privinta trackingului cat si a procesarii si platii comisioanelor.
    Modificarile intra in vigoare de astazi, 16.09.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Octav Vezi Post
    A modificat 2p TOS-ul advertiserilor, probabil un efect a "jocurilor" advertiserilor prezenti in ambele retele....

Modificarile intra in vigoare de astazi, 16.09.
    Daca si PS fac acelasi lucru, advertiserii sunt oblogati sa aleaga nu mai pot derula campanii in ambele platforme. Sa vedem
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

lafemme, smalprix si nichiduta au com. mai mari in piata digitala , sa vedem daca le aliniaza
    Ultima modificare făcută de avram; 16th September 2013 la 12:24.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

Implicit

Ma bucur ca Matar da 20% comision in 2parale! Nu m-am agitat in zadar pe AICI.
    Ca si afiliat prefer 2p, ma bucur ca fac ce fac ca lucrurile sa mearga bine si corect pentru afiliatii din retea.

Am vazut ca Fashiondays a inceput sa personalizeze comenzile, pot sa vad ce am vandut...astept astfel de initiative si din partea Mycloset si a altor magazine, in care efectiv nu stii ce ai vandut. Acestea pot introduce codul produsului cum o fac cei de la 3Suisses sau titlul produsului. Quick24 au un titlu care corespunde mai multor produse similare (ex Set costum 3 piese), ar putea sa introduca codul produsului . Si exemplele pot continua...

... si am uitat sa zic cat ma bucur ca Vlad Stanila e afiliat manager la Matar
    Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 16th September 2013 la 13:02.
    If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •