Da....ma refeream ca in ce calitate onorabila poate sa vb. despre BLACK FRIDAY? ..El nefiind de acord cu evenimentul
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
2Parale ar fi extraordinar daca faceti o inregistrare video a acestei intalniri de Black Friday si ne trimiteti linkul prin newsletter.
Ar fi extraordinar daca pe viitor doriti sa organizati video conferinte. Tools-uri sunt destule, unele gratuite.
If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔
Dupa cum probabil vezi si in sistem am fost unul dintre primii afiliati, fiind abordat de Radu Spineanu (il respect pentru ce fel de om este) inca de la inceput (nu prea am reusit sa fac conversii deca foarte tarziu)
La intalnirile live imi este greu sa ajung sunt puse la ore imposibile pentru mine (locuiesc la 250km de Bucuresti) si fac 4 ore dus si 4 intors, pierd o zi intreaga pe drum
Sistemul intern 2parale de comunicare intre afiliati si advertiseri este greoi de utilizat, nu poti ordona mesajele de la un singur advertiser, nu poti da reply pastrand raspunsul pentru a urmari discutia, etc
Alt ceva am intrebat aici, nu am spus ca voi jigni pe cineva, nu imi place sa jignesc si o fac destul de rar, dar sunt momente cand nu ma pot controla, cred ca majoritatea fac asta. In schimb cand gresesc imi cer scuze si incerc sa repar ce am stricat incerc sa scap de orgoliu deoarece consider ca orgoliul te impiedica sa vezi adevarul si sa progresezi.
Eu si alti afiliati vreau sa ne fie clarificate cateva dileme despre punctul acesta din Termeni si Conditii "Sa nu aduca prejudicii de imagine si/sau sa lezeze interesele Advertiserilor si 2Parale prin orice actiuni intreprinse sau forme de comunicare folosite", deoarece poate fi interpretat in multe feluri si poate fi folosit drept unealta de a inchide gura afiliatilor si a ascunde adevaruri sub pres.
De exemplu daca un advertiser www.magazinde tepe.ro a dat o teapa sau a inselat pe cineva si informatia este verificata, daca eu public asta pe un site sau pe un formu nu se poate spune ca este o jignire (adevarul nu este o jignire), consider ca in anumite cazuri este datoria mea sa fac public incidentul, poate si ca jurnalist. Dar conform regulamentului se poate interpreta ca aduc prejudicii de imagine advertiserului, dar luarea unei masuri de natura economica sau de intimidare impotriva mea pentru ca am vorbit poate fi considerata o incalcare a legii. In cazul real am gresit nu am avut dreptate si am incalcat regulamentul, dar acel regulament nu prevede pedeapsa de suspedare pentru incalcarea sa
Ma intereseaza sa stiu daca regulamentul se aplica in urmatoarele doua cazuri
- nu sunt afiliat la respectivul advertiser
- acuzatiile sunt reale
Ultima modificare făcută de lovelife; 5th November 2013 la 17:56.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Daca tot spui asta, uite tin sa te anunt ca eu nu sunt multumit deloc de raspunsurile primite prin tiketing, chiar acum am primit un raspuns absolut stupid la una din intrebarile mele, fara o rezolvare, nu ma intereseaza suma de bani pierduta, ci faptul ca nu se ia nici o masura, nu mi se raspunde concret, si asta nu este prima data.
Imi explici si mie cum sa nu te enervezi cand dupa mai multe emailuri si discutii primesti un raspuns de genulCand eu semnalizasem ca in loc de 7% am primit 2% comision ca cei de la Astra au anuntat ca "BONUS: Pentru orice alta conversie dublam comisionul (4%) in perioada 25.10-25.11.2013!" dar tu primesti tot 2% comision. Stiu ca ce i de la Astra sunt seriosi, si presupun ca este doar o problema tehnicaConform descrierii celor de la AstraOnline: „Vei primi un comision de 7% pentru conversiile produsului de asigurare a locuintei Casa Sigura Bonus, dar si 2% pentru orice alta conversie de pe site.”.
Si asta este doar un exemplu, au mai fost si altel, din acest motiv am renuntat sa mai intreb pe mesageria interna, nu primesti raspunsuri relevante decat rareori si in probleme simple asa ca eu nu ma simt satisfacut de raspunsuri.
De la evoMAG nu am primit raspunsuri de jumatate de an si asta pe email direct
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
+14 pt post.
--------------
Din toata discutia cu razbunarea evomag sau marketonline, am ramas cu un gust amar.
Solutia este simpla:
- nu mai postati cu acelasi user (creati un user nou cand vreti sa aratati ceva gresit, sa criticati (cu dovezi) sau sa va spuneti "liber" parerea. (nu sa injurati))
- nu mai postati pe site-urile voastre
Daca vreti sa platiti cu aceeasi moneda, asteptati ca magazinul sa faca o greseala si postati cat mai mult despre asta. Daca nu, intoarceti si celalat obraz.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
sau am putea pur si simplu sa nu mai promovam acel advertiser !!! dar na ... trebuie putin cohones pentru asa ceva ... sunt slava domnului o gramada de magazine de promovat in Romania.
hai sa nu ne ascundem dupa deget, zic! daca vedem o greseala, VERIFICAM INAINTE, dupa care o spunem !!! nu e vina noastra ca s-a facut greseala (si aici ma refer la cazul marketonline). pentru ca practic dam un feedback si vrem sa nu se mai repete.
Si trebuie sa fie toti vorbitorii de acord cu evenimentul?BF este o gogoasa umflata, pe cat de usor a crescut in ultimii doi ani, la fel se dezumfla ( la nivelul romaniei ), pentru simplu motiv ca o sa mai punem botul odata sau de doua ori la reducerile artificiale de 3 lei sau cele spectaculoase de 90% la huse si incarcatoare, dupa care ne plictisim si regasim reducerile in promotiile de zi cu zi. BF la origine, sa zicem in state, este folosit activ pentru curatarea stocurilor care zac de peste an sau pentru promovarea unor produse ce se doresc introduse in piata, iar reducerile efective sunt de ordinul minim 50%. Ah, si inca un detaliu... se intampla preponderent in offline. Pe online, reducerile exista, dar sunt moderate, poti sta cu ochii pe amazon luna asta si ai sa te lamuresti.
Dar voi merge la discutie si voi face dialog cu advertiserii din pozitia afiliatului constant, care produc luna de luna cu un trend in crestere, sa vedem cu ce ma ajuta evenimentul BF si cum se pregatesc ei.
Din pacate mi s-a permis sa fac publice doar cateva filmari, le am listat aici.
lovelife: ai atacat furibund un brand/advertiser: fura, inseala, pacalesc, etc. Nu ai incercat sa il contactezi, nu ai incercat sa verifici cifrele ( era comanda ta, stiai exact cat si cum ). Nu ti ai cerut scuze si te ai grabit sa editezi mesajul postat initial dupa suspendarea ta din campanie, poate cand ai realizat ca se poate extinde la nivelul platformei. Apoi ai modificat si mesajul initial al topicului, fara sa pastrezi textul cu falsele acuzatii, astfel ca toti cei care citeau mai tarziu comentau ca fazanii, injurand din nou brandul ca face rau si e al dracu. Ai manipulat din nou vaitandu-se ca ai "ti au obtinut suspendarea din 2p", de fapt, a fost nevoie sa intervina 2p cu anuntul ca ai un avertisment de o saptamana, nu ban permanent. Cu riscul de a ma repeta, povestea ta nu a mai avut nici o legatura ca afilierea, a fost un razboi intre tine si brand in care ai reusit cu succes sa tarasti si colegii de forum.
Legat de intalnirea 2parale, aveti intrebari/sfaturi/comentarii/critici/cereri pentru advertiseri? Sau mai aplicat, pentru 3 Suisses?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)