Pagina 303 din 577 PrimulPrimul ... 203253293301302303304305313353403 ... UltimulUltimul
Rezultate 3.021 la 3.030 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

Sunt persoane fizice care au primit de la 2Parale adeverinta cu veniturile pe 2012?
    Se poate depune declaratia 200 si fara aceasta adeverinta? Mai sunt cateva zile si expira termenul de depunere!

avram este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    59
    Data înscrierii
    7th May 2011
    Posturi
    1.361
    Putere Rep
    59

Implicit

Citat Postat în original de Mihai_Is Vezi Post
    Sunt persoane fizice care au primit de la 2Parale adeverinta cu veniturile pe 2012?
    Se poate depune declaratia 200 si fara aceasta adeverinta? Mai sunt cateva zile si expira termenul de depunere!
    la support@2p ce zice? da un telefon/email la anaf ca te lamuresc ei

Probabil ca nu depune nimeni d-aia nu stie nimeni ...eu am s.r.l
    Ultima modificare făcută de avram; 21st May 2013 la 00:44.
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu nu am mai cerut de la 2Parale alte documente, vezi ca in declaratia 200 ai anexe si completezi acolo daca ai venituri ca persoana fizica, din mai multe surse. Citeste cu atentie explicatiile ca sa nu te incurci. Din cate am studiat eu, nu se mai depune niciun document suplimentar pe langa formularul lor tip. Ei vor verifica (presupun) in functie de CNP-ul tau sumele platite de 2Parale aferente numelui cu CNP. Depinde cum ai declarat 10% anticipat sau 16%.

...daca cineva stie si alte date, va rog scrieti un mesaj .
    Ultima modificare făcută de Stefania Trandafir; 21st May 2013 la 00:50.

Avatarul lui Valentin Drăgănescu
    Valentin Drăgănescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    3rd April 2011
    Posturi
    152
    Putere Rep
    28

Implicit

Voi ati primit anexele de plata ? Din ce in ce mai rar se raspunde la e-mailuri in ultima vreme.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Nu poti descarca anexa din sectiunea Plati? nu cred ca se mai trimite anexa la fiecare in parte acum.
    Signatura lipsa

Avatarul lui Valentin Drăgănescu
    Valentin Drăgănescu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    3rd April 2011
    Posturi
    152
    Putere Rep
    28

Implicit

Nu imi apare sectiunea plati.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

Implicit

Ciudat. Stiam ca au facut disponibila pt toti afiliatii metoda asta de plata:

Plata afiliatilor – noul modul de plati

Trimite un mail eventual si intreaba de ce tie nu-ti apare. Nu stiam sa fie vreo restrictie acum. A fost initial testata pe un nr restrans de afiliati, dar credeam ca s-a dat drumul "public", pt toti
    Signatura lipsa

N.Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    9th May 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    32
    Posturi
    439
    Putere Rep
    27

Implicit

Nici mie nu îmi apare secțiunea ”plăți” și cel mai rău e că suportul devine din ce în ce mai groaznic. Ajungi să le dai mail să le spui să îți aprobe odată comisioanele ”aprobate și plătite de advertiser” și ei tot o susțin pe a lor că factura nu a fost plătită de advertiser, dar în discuția cu respectivul advertiser reiese că factura a fost plătită. E total aiurea...
    ░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░

Mihai_Is este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th February 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    525
    Putere Rep
    0

Implicit

@N.Paul
    Nici mie nu îmi apare secțiunea ”plăți” și cel mai rău e că suportul devine din ce în ce mai groaznic.
    Nici la mine nu apare sectiunea plati, am inteles ca se vor activa profilurile de plata pana la sfarsitul saptamanii pentru toti afiliatii.
    Devine din ce in ce mai greu suportul pentru afiliati, pacat!
    Ultima modificare făcută de Mihai_Is; 21st May 2013 la 14:13.

Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    48

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Da, cam slabut cu support-ul. In chestionarul pe care il publicasera acum vreo 2 luni pe site am sugerat sa mai aduca pe cineva la support, pt ca nu face fata Raluca. Dar se pare ca nu-i asta nr 1 pe lista lor de prioritati, din moment ce si-au marit recent echipa cu inca 4 membri, dar nimeni pe suport

Ciudat, ai crede ca dupa atatia ani de exeperienta de business plus ce-au mai auzit pe la altii "mai mari", ar fi inteles ca un suport de calitate este uneori mai important decat multi alti factori. La hosting de exemplu, sunt convins ca multe persoane prefera sa plateasca cativa dolari in plus la o firma mai buna, daca ofera un suport mai de calitate. De exemplu, support-ul de la namecheap este excelent, le-as da rating 10/10 oricant pt support, comparativ cu godaddy, de exemplu, si pt asta, prefer sa platesc mai mult pt un domeniu la namecheap, decat sa ma chinui sa pierd juma de ora cu support-ul de la godaddy ca sa-mi dea un raspuns pe care puteau sa mi-l dea in 2 minute...

Iar chestia asta cu "nu primesc raspuns la mail" este destul de deranjanta, ai impresia ca nu te baga nimeni in seama. Daca trimiti un ticket, primesti automat notificarea ca s-a creat ticket-ul si .... pauza!

Daca tot vor sa mai aduca imbunatatiri business-ului, in general, frumos ar fi ca 2p sa faca un poll simplu sa intrebe afiliatii/advertiserii ce ar dori sa imbunatateasca. Asa ar iesi la "iveala" chestiile care ne macina pe noi (afiliatii, in cazul meu) mai tare: support-ul slab (f slab chiar, in ultima vreme), chestia cu oferirea unui comision de 1 leu pt a "masca" adevarata rata de respingere, etc.

Si daca din cei 20.000 de afiliati, majoritatea celor care raspund opteaza pt imbunatatirea anumitor segmente ale business-ului, atunci eu zic ca-i destul de evident ca asta-i pasul urmator care trebuie facut. Nu stiu de exemplu cati s-au plans ca sunt prea putine campanii in 2p. Deci, daca tot nu se plange lumea de asta si multi sunt nemultumiti de support, mai degraba investesctimp/bani in support, decat sa caut sa atrag advertiseri noi.

Ma rog... asta-i doar parerea mea, ca afiliat si in acelasi timp, cu experienta 0 in afaceri. Sunt convins ca cei din fruntea 2p au mai multe cunostinte ca mine si fac alegerea potrivita (?!?)

PS: am pus de-a link-uri ca referinte spre blogul lor, crede lumea ca m-au platit sa le fac link building
    Signatura lipsa

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •