Pagina 446 din 577 PrimulPrimul ... 346396436444445446447448456496546 ... UltimulUltimul
Rezultate 4.451 la 4.460 din 5770

Subiect: 2parale, afiliatii si marketingul afiliat

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    50

Implicit

Trebuie sa venim cu bani de acasa?
    Eu am scris pe blog ca cineva trebuie sa profite de ceea ce au facut ceilalti, se pare ca m-au ascultat din nou. Nu cred ca venim cu bani de acasa, eu sunt optimist.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Dragos Bunea Vezi Post
    Azi se anunta prima veste buna pentru Black Friday-ul pe nisa IT, stati cu ochii pe mesaje
    Market Online? Cel mai probabil maine o sa anunte si eMAG / Flanco regulile...

tetele este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    27th May 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    281
    Putere Rep
    43

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    le place sau nu, acu sunt actionari
    Mediafax si IBU ProTV sunt 2 chestii separate.

Citat Postat în original de radhoo Vezi Post
    In plus au mai spus ca fiind open source, oricine il poate repara. Adica sa pun mana si sa il repar pentru binele omenirii
    S-a mai luat cineva de mine zilele trecute pentru ca nu (mai) vreau sa contribui la proiectul acesta open source care are probleme datorate varstei. Inteleg lipsa culturii OSS in tara in care extensia .torrent este un concept mult mai popularizat decat achizitia de muzica, in care lumea rade de butonul de donatii via PayPal si in care Windows cu licenta au doar cei care si-au cumparat laptopul cu una OEM.

Totusi, de-aia se cheama open source. Si da, poti sta bosumflat ca "nu merge" sau poti sa faci ceva pentru tine si sa-i ajuti si pe altii in proces. Eu fix asa am facut cu TOATE librariile pe care le-am folosit si care aveau probleme. Am trimis un mail cu solutia, nu cu problema.

Desigur, eu sunt un bou care nu intelege pentru ce am luptat noi la revolutie, cum totul trebuie sa pice de-a gata si focusul n-ar trebui sa fie pe solutie, ci pe lamentare. Sa "se" faca, eu sunt ocupat sa ma plang ca "nu merge". Spor la lamentari!

radhoo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    19th August 2011
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    69
    Putere Rep
    27

2 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

tetele - stai prima data sa rad putin... inca rad... ok. in primul rand trebuie sa repar eu ceva din care o firma scoate banii ? in al doilea rand, care trebuia sa fie primul, tu fiind ITist iti repari singur masina sau iti prescrii medicamente singur ? Adica sa repar problema eu, nu conteaza ca nu ma pricep. Sau chiar mai bine, sa platesc pe cineva care se pricepe sa repare ceva open source prin care o firma face bani. Mai bine am putea sa ne plange ca nu are lumea cultura OSS in Romania. Asta inainte sa aiba bun simt in afaceri(vezi toate paginile anterioare acestui subiect).

Stefania Trandafir este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    18th June 2012
    Posturi
    550
    Putere Rep
    35

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Nu am intalnit pe nicio platforma de afara din retelele de afiliere (care ofera pluginuri) sa zica fa-ti singur ca e open source. Mai mult sa-l afiseze pe site ca un Tool pus la dispozitia afiliatilor.
    ...chestia cu varsta... e din cauza ca unii se cred ca nu vor imbatrani niciodata?...cam nasol
    If you don’t build your dream, someone will hire you to help build theirs ✔

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    46

Implicit

De cat timp va plangeti de mila ca nu va merge pluginul ala, puneati mana de la mana cate 10 euro si plateati pe cineva sa il faca.

radhoo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    19th August 2011
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Posturi
    69
    Putere Rep
    27

Implicit

Da, asta e problema la noi, ca ne plangem atat. In rest poa' sa nu se inregistreze comisioane sau cei care au/au avut inside-info din afiliere le pot folosi, respingem comisioane aiurea, ne laudam ca avem 10 companii noi lunar dar pleaca 15, etc.

PS: Atentie, daca vreti sa ma contraziceti in legatura cu unul dintre lucrurile spuse mai sus... cine se scuza se acuza.

RedHat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    23rd September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    896
    Putere Rep
    46

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Dude, ce treaba au comisioanele care nu se inregistreaza cu faptul ca nu iti merge tie un plugin opensource?
    Nu zice nimeni sa nu te plangi cand ai de ce, eventual poti face si mai mult de atat daca simti ca 2parale isi incalca obligatiile din contract. Dar sa faci tam tam ca nu iti repara cineva un plugin open source e deja prea mult.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    102
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    102

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

si la astraonline cica a fost aceeasi problema cu comisioanele ca si la originalis.ro dar se pare 2parale nu verifica, nu ii intereseaza daca traking-ul merge, acum inteleg si eu de ce am avut 2 saptamani in care comisioanele mele au scazut cu 80%

E pur si simplu o bataie de joc fata de afiliati, de la o chipa de profesionisti de acum cativa ani a ajuns o bataie de joc, nu inteleg daca politica lor de reducere a costurilor i-au adus in situatia sa aiba doar angajati incompetenti sau un management defectuos
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

irealx este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th August 2011
    Posturi
    338
    Putere Rep
    29

Implicit

Am intrebat si acum cateva pagini dar s-a ivit "scandalul" cu originalii si nu cred ca a mai vazut cineva. De curiozitate, care este rate de conversie la voi pe fashion? Eu sunt cam incepator pe aceasta nisa si mi se pare ca merge cam prost.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •