Nu e chiar asa de simplu, pentru ca nu este o chestiune izolata, ci este una generala, la toata lumea postarile programate primesc un reach infim, in schimb la cele publicate se fac reach-uri decente.Nu cred ca s-au hotarat toti abonatii tuturor paginilor de pe Facebook ca in noaptea de 20 Noiembrie 2013 sa se dezaboneze de la toate paginile si astfel sa se ajunga la reachuri atat de mici, iar daca chiar asta era motivul atunci reach-ul ar fi fost la fel si in cazul postarilor programate, cat si in cazul postarilor publicate manual.
In alta ordine de idei, in ultimul timp s-a lucrat pe partea ce tine de programari, s-au facut unele modificari si e posibil sa se fi "atins" ceva, ceea ce a dus la situatia ca postarile programate sa nu apara in newsfeed.
Este posibil si sa se incerce descurajarea programarilor pentru a evita spamul insa nu cred ca asta este problema tinand cont ca s-au axat foarte mult in ultimul timp sa imbunatateasca modul de programare, au bagat chiar optiune de a publica din 5 in 5 minute, fata de 10 minute cat era pana acum cateva zile.
Chiar acum cand scriu am verificat pe Facebook si se pare ca si-a revenit la normal si ca prind reachuri bune si postarile programate.