Stiu eu o metoda sa verific toti advertaiserii si am sa o si fac, vad cu timpul pe care trebuie sa-l aloc pentru a lucra la proiect cum fac, dar umreaza. O sa auziti de cei neseriosi, sa tin minte pagina 543, sa va dau replay cu ea, cand prind primele rebuturi sa zic asa!
buna. sunt nou pe sofrum dar si inafiliere. am niste intrebari, si daca imi puteti raspunde.
1. este bine sa pui linkul si in poza produsului promovat? ajuta la ceva? ( eu asa procedez momentan dar vreau si niste pareri
2. daca aceste linkuri se deschid de pe prima pagina ( adica daca vizitatorul vrea sa dea clic pe poza pt a vedea produsul il va redirectiona catre magazinul respectiv) cu ce imi poate afecta siteul?
3. pt pozele produselor folositi adresa de pe siteul respectiv sau reuplodati voi pozele?
multumesc
1. Din propria experienta butoanele "Call to action" au o conversie mai buna decat legaturile pe poze..
2. Eu folosesc intodeauna optiunea "Open in new tab" astfel vizitatorul poate sa revina mai usor pe site, dar daca pagina se deschide in acelasi tab, sansele ca el sa revina scad drastic.
3. Eu le reuploadez, si daca titlurile nu sunt optimizate, le optimizez, exemplu: din Pr192 in Costum de baie rosu
Sa fie cu folos
iti multumesc foarte mult. si pentru rapiditate.
Am inteles eu bine: chiar daca suntem angajati in alta parte si am optat pentru impozitare cu 16% la 2parale, trebuie sa depunem declaratia 200 ?
nu. daca ai optat pentru impozitrea cu16 % nu mai trebuie sa depui nimic.
Ia uite ce scrie in mailul celor de la 2 parale:
Declaratia va fi depusa de afiliatii persoane fizice, in urmatoarele situatii:
- Daca ati optat pentru impozit pe venit de 10%,
- Daca ati optat pentru impozit pe venit de 16% si aveti si alte surse de
venit.
Eu ma incadrez la a doua parte (sunt si salariat).
Eu am semnat contractul, dar nu am retras niciodata si probabil nici nu o fac pana nu imi fac persoana fizica autorizata sau alt tip de firma sa platesc mai putin, dar inca citesc despre asta, ca tare, tare complicat pare la prima vedere.
Momentan este/sunt 5 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 5 vizitatori)