Claudia, una din prezentele constante in topurile de fashion
![]()
Claudia, una din prezentele constante in topurile de fashion
![]()
Felicitari Claudia!
Era foarte interesant daca 2parale ar fi prezentat un top 10 afiliati Black Friday, nu era nevoie de nume ci doar de sume![]()
Content writer & marketing afiliat
Acuma am observat ca pe Kurtmann se poate face comenzi telefonice!?! De cand???
In loc sa repare tabelul de marimi ca da 404, au aruncat repede telefonul scris cu font mare...![]()
fiecare actiune are si o reactiune
Din punctul meu de vedere magazinele pot sa faca orice ca oricum nu conteaza pentru 2Parale.In loc sa repare tabelul de marimi ca da 404, au aruncat repede telefonul scris cu font mare...
Probabil interesul e foarte mare sa tina advertiseri in sistem, restul nu conteaza.
Anuntasem 2parale despre o practica a unui magazin, prin care afiliatul era ocolit de la plata comisioanelor in unele situatii, afiliatul trimite trafic free.
Raspunsul primit a fost "practica nu este ilegala si ar trebui sa ma multumesc cu rata de conversie buna a magazinului."
Mai mult nu are rost sa comentez, daca asta e gandirea celor care ar trebui sa imi reprezinte interesele ca afiliat.
Intru-un final am realizat ca afilierea pe ro e o mare pacaleala pentru mine si trebuie sa ma reprofilez.
Mda..ca si 4interior care au reintrat in 2p si care cica si-au platit datoriile insa mie nu mi-a intrat niciun ban restant...
Si comenzi prin email, telefon la comanda, sunt curios cine o sa ii promoveze.4interior care au reintrat in 2p si care cica si-au platit datoriile insa mie nu mi-a intrat niciun ban restant...
Eu nu mai promovez campanii care pleaca fara sa plateasca si revin in 2p sau intra in Profitshare.
Voi ati observat un delay in afisarea comenzilor in platforma? Mie mi-a intrat o comanda de acum cateva ore...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)