facem o fisa de pontaj , fiecare testeaza daca se inreg. com .dintr-o campanie, dimineata si seara![]()
facem o fisa de pontaj , fiecare testeaza daca se inreg. com .dintr-o campanie, dimineata si seara![]()
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Nu plange nimeni ma, eu deja m-am apucat sa-mi fac magazin, ca vad ca afiliati se gasesc rapid.
AM pregatit deja un concurs lunar, ca sa "se stie" pana gasesc si magazinul.
comisioane > 500 ron = Premiul 1 si coronita: un sejur de 14 zile in Miami sau Las Vegas, hotel de 5 stele si bilet avon inclus*
* (conditie obligatorie, afiliatul sa nu aibe viza si noi sa aplicam pentru viza lui)
comisioane > 400 ron = Premiul 2: 100 iphone 5s
comisioane > 300 ron = Premiul 3: 1000 vouchere de 1500 ron pentru cumparaturi online la un magazin ales de noi.
Premiile se ofera lunar!
* sumele de mai sus sunt pentru vanzari cu - sau fara TVA, nu conteaza, noi facturam cum vrem, cand vrem si ce vrem.
Sper la conversii! ™
----------------
P.S. (gasiti paragraful de mai jos si in termenii si conditiile noastre)
In cazul in care intampinati urmatoarele probleme, va rog sa ne trimiteti un email, linistit, va raspundem automat:
- nu se inregistreaza comisioane in diverse browser'e (se intampla si la altii mai mari sau din alte tari)
- nu se inregistreaza comisione pentru o perioada mai mare de timp (10-60 zile) (google e de vina, tot schimba regulile in timpul jocului, verificati daca exista un update recent, iar daca nu e gogole, sigur este o problema tehnica, nu avem ce sa facem, noi nu suntem tehnici)
- nu se comanda online, dar se comanda telefonic (ne dorim un customer service de exceptie)
- se anuleaza comenzi pe motive penibile (este o problema de traducere in platforma ecommerce, la status comanda)
- se aproba comisionele foarte greu (suntem doar 2 persoane, care lucram part time, nu le putem face chiar pe toate)
- comenzile peste 2000 ron, apar cu comisioane de 1 ron (sigur este o greseala in platforma, dar programatorul este tot timpul in vacanta)
- site-ul nu functioneaza tot timpul (este vina celor de la hosting, se tot "sparg" in ultimul timp)
- nu sunt produse pe stoc (romanii prefera livrarea la 45 zile, altfel cred ca sunt produse naspa')
- prea multe comisioane anulate intr-un timp scurt (majoritatea clientilor returneaza produse pe motiv de "fake", nu este vina noastra, noi comandam direct de la producatori (brands) dar curierul incurca brand-urile)
- la evenimente speciale nu functioneaza site-ul (clientii prefera sa comande in magazin si ne roaga respectuos sa oprim site-ul, altfel ei nu gasesc produse pe stoc = clientul nostru - stapanul nostru)
- va cerem prea multe acte si va oprim prea multe taxe (dorim o relatie cat mai buna cu afiliatii nostri, mai ales daca se imbolnavesc(cas) imbatranesc (pensie) sau raman someri(somaj), asa ca ne asiguram ca platesc cat mai multe taxe, pentru ca este efectiv o investitie benefica)
- conversii foarte mici (conversiile depinde de voi si nu de magazin, asa am citit pe niste bloage)
- etc
Sunt probleme normale, orice afiliat cu experienta le cunoaste si orice magazin care se respecta are astfel de probleme minore.
Hai la conversii! ™
Ultima modificare făcută de Tom; 31st October 2013 la 00:35.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
@Tom si cu bold? aavaaiii mi-e rau)
Cred ca e Goodbye la conversii! ™
Nu am testat, dar am primit raspuns la acea vreme cum ca problema a fost remediata.
2parale is down. Nu merg nici link-urile de aff. MARFA!
Se pare ca a fost ceva de moment, sa zic ca vreo 2-3 minute.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Nu am promovat advertiserul, deci nu am avut ce sa primesc...![]()
Poate ne spune cineva care a avut comisioane la ei.
Pardon, mint....
Ce a fost amuzant este ca acele comisioane inregistrate in urma comenzilor de test au fost aprobate si platite.... deci am avut 2 comisioane![]()
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)