Eu nu folosesc proxy de obicei, dar cand folosesc dau negative
Eu nu folosesc proxy de obicei, dar cand folosesc dau negative
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Nici eu nu scriu corect, dar cand fak afiliere, am pretentii gramaticale mari, asa ca dau negative
Altex Afiliere
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Care mai doreste liniute rosii ca ma simt in forma?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Poti sa dai aici, te rog?
Nu pricep ce inseamna adaus. Dar cu toate acestea, cum MA sa comand un tricou RALPH Lauren ALB si tu sa-mi trimiti o chinezarie alba, marca PLEASCA?
Comand XL imi trimiti XS? Pai ce mai conteaza o litera.
Si cu logo? Textura? Materialul? Etc
Dar daca iau un tricou cu STEAUA, imi trimiti cu DINAMO, pentru ca sunt rosii ambele?
Deci, comanzi ce vrei, dar primesti:
- alta marime
- alta marca
- culoare asemanatoare
Pai e bine asa. Nu mai bine, ghicesti tu ce vreau eu sa comand si trimiti direct?
................................
As vrea sa-mi comand replica asta (nota!), ca scrie acolo ca e mai ieftina fata de alta replica de pe site-uri concurente.
http://www.lukso.ro/cumpara/tenesi-r...rpriza-4245155
Ce primesc exact?
.........................................
Dar daca comand lousii astia, ce-mi trimiti? http://www.lukso.ro/cumpara/adidasi-...rpriza-4245170
Vin cu tot cu watermark? Sau?
Produsul din imagine este o replica a produsului identic, ce poarta semnatura Louis Vuitton.
Cine poarta semnatura? Imaginea, replica, produsul? Nu pricep.
Ultima modificare făcută de Tom; 7th September 2013 la 21:09.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
nu avea ' de aia a iesit asa! era de fapt adau's - adica apartine lui adau!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Avem un coleg din cauza caruia citesc, de cateva ore bune, subiecte dezgropate : Integrarea mai multor site-uri in paypal
Este motivat si bine intentionat : "nu te supara, dar nu cred ca conteaza cat timp a trecut atata timp cat postul meu e relevant si nu este offtopic." - ce nu stie el, este faptul ca binele si raul sunt 2 chestii subiective :]
Liber la actiuni in consecinta
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Uite ce se intampla daca ma instigati:
Da bine ma, eu vreau sa fiu baiat fair si sa impart liniute rosii la toata lumea si tipul asta ma face bulangiu, pei ce fel de forum e asta? De bulangii?dc esti bulangiu si imi dai bad reputation?
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 9 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 9 vizitatori)