Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Un fel de mesaj de adio

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.707
    Putere Rep
    30

Implicit Un fel de mesaj de adio

Probabil ca maine sau peste o saptamana o sa regret ca am dat dovada de slabiciune si m-am lasat afectat de primul impuls. Probabil ca poate anii petrecuti pe singurul forum unde am stat mai mult de un an a contat mult. Sa incep cu inceputul, fata mea a fost diagnosticata cu cancer, faza incipienta, culmea din cauza unui tratament gresit dat de un medic, asa am ajuns sa facem investigatii peste investigatii ca sa ajungem la diagnostic. Nu am sa intru in amanunte medicale, dar ceea ce este sigur in faza asta, ar fi maxim doi ani de petrecut impreuna daca avem noroc. Da, probabil ca pare melodramatica si patetica povestea, insa nu doresc decat sa scriu, am simtit ca daca o fac pe un blog de-al meu, nu este ceea ce trebuie. Nu ma intrebati de ce. Nu stiu, in schimb mi-am adus aminte de filmul The Blue Butterfly din 2004. Ala a fost macar cu final fericit, poate ca exista si miracole.

Evident ca ne asteapta un drum lung, probabil ca voi tine un jurnal, mai mult ca sa imi faca mie bine, caci nu stiu daca ar ajuta pe cineva sa citeasca una din sutele de mii de cazuri de genul asta. Inca unul, pe langa pandemie. Asa ca s-ar putea sa nu mai intru pe aici, nu mai ofer servicii de niciun fel, pentru ca desi m-ar ajuta, ma indoiesc ca ar fi de calitate. Nu am starea aia care te face sa scrii oricat si despre orice. Daca am facut greseli, imi cer scuze, chiar nu pot sa recitesc ce am scris. Cand am inceput sa scriu credeam ca am sa scriu un roman, acum parca au plecat si ideiile, asa ca va zic bun ramas, desi cred ca o sa intru sa citesc, mi-am facut un automatism, cand nu am ce face, intru direct aici, caut sa vad ce se mai intampla in mediul online. Imi cer scuze de la toti cei pe care i-am suparat in anii astia de cand sunt cu voi - 7 parca. Asa-s mosnegii, mai ursuzi si cu idei fixe. m-am intalnic cu 3 sau 4 membri de aici, cu unul de mai multe ori. Acum desi o sa fiu in curand mai mult la Bucuresti, nu o sa mai am cum iesi la o vorba, caci asa a fost sa fie. Sa fiti iubiti si sa nu renuntati la visele voastre online, sa stiti ca de multe ori se implinesc.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

tottyovi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    2nd August 2013
    Vârstă
    38
    Posturi
    434
    Putere Rep
    22

Implicit

Imi pare rau sa aud, citesc asa ceva. Nici nu stiu ce sa-ti scriu. Nu stiu despre ce este vorba, dar nu mi-a placut chestia cu "2 ani". Sper sa nu va dati batuti si sa faceti tot ce este posibil.

Daca pot ajuta cu ceva, sa intreb si eu ceva medici pe care ii cunosc, imi poti scrie.

Eu cred in miracolo si sper asa sa faci si tu. Multa sanatate si sper sa ne aduci si vesti pozitive.

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    40

Implicit

Si mama a fost diagnosticata acum 4+ ani cu cancer, faza incipienta... din cauza hormonala plus ca a fost 'ajutat' si de un tratament dat gresit de un medic. A urmat apoi un an dificil (nu detaliez) dar s-a vindecat. Stiu ca este greu si imi imaginez ca fiind vorba de copilul tau este si mai dureroasa situatia. Medicina a evoluat in ultima perioada, iar in cazul cancerului, acum sunt mai multe sanse. Capul sus! Daca vei avea nevoie de ceva in legatura cu aceasta problema, contacteaza-ma!

hl2u este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Vârstă
    50
    Posturi
    483
    Putere Rep
    34

Implicit

Multa sanatate!

CalinB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    20th January 2014
    Posturi
    437
    Putere Rep
    23

Implicit

Va fi bine, simt eu asta! Vei vedea peste ani cand vei reciti postul asta cu zambetul pe buze!

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    942
    Putere Rep
    34

Implicit

Sănătate fetei și tie forță să o sprijini.

Deși am rămas doar câțiva dintre cei vechi pe forum, iți suntem alaturi!

Când ai un răgaz de timp, te rog să mai treci pe aici să ne aduci vesti bune.

vertedi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    3rd January 2011
    Locaţie
    Alba Iulia
    Posturi
    477
    Putere Rep
    27

Implicit

Uau! Chestii de genul acesta în familie sunt un dezastru. Eu te înțeleg perfect pentru că am trecut prin astfel de nedreptăți ale vieții. Eu sper din suflet să treceți cu bine peste acest necaz. Important este să gândești tot timpul că va fi bine. Nu sunt un mare credincios, nu merg la biserică dar cred că D-zeu., este în sufletul fiecăruia. Multă sănătate și sincer, mă rog pentru copilul tău. Eu am pierdut o fetiță de numai 10 ani. Copii nevinovați și fără noroc. La tine sigur va fi bine.

Adiiii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    21st July 2013
    Locaţie
    Botosani
    Posturi
    384
    Putere Rep
    21

Implicit

Multă sănătate... va fi bine!

enzoloco este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data înscrierii
    26th July 2015
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    43
    Posturi
    391
    Putere Rep
    17

Implicit

Multa sanatate!

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

Ce lucruri aud . Esti de mare ajutor pe forum lupta cu boala ca vei reusi

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 28 mai , adio spam ?
    De BeSeo în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 27th February 2018, 17:17
  2. Mesaj AdSense
    De Rapsodia în forumul Adsense
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 24th August 2015, 13:08
  3. Adio Free Private Whois la Name.com
    De Marius Cristian în forumul Domenii
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 25th April 2010, 02:12
  4. Mesaj subliminal
    De c|neva în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 28
    Ultimul Post: 21st February 2008, 17:45
  5. Mesaj
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 29
    Ultimul Post: 7th January 2006, 20:05

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •