Retired
Am nevoie urgent de 400 ron. Ma ofer sa scriu 100 de articole pe parcursul urmatoarelor 30 de zile. Sau pentru alte pachete de articole pretul per articol este de 5 lei.
Salut, o sa postez si aici, printre prieteni, (poate nu vad anumiti prieteni) oferta mea de cerere.
Ca sa nu mai deschid alt topic.
Ma intereseaza si pe mine, acelasi tip de linkuri, dar cu PR mai mare, dupa cum urmeaza:
- bloguri cu page rank 5 la 5 euro/ luna
- bloguri cu page rank 6 la 6 euro/ luna
- bloguri cu page rank 7 la 7 euro/ luna
- bloguri cu page rank 8 la 8 euro/ luna
- bloguri cu page rank 9 la 9 euro/ luna
- bloguri cu page rank 10 la 10 euro/ luna
Mentionez ca accept si site-uri (portaluri, magazine, prezentare, etc) si prioritate au cei cu discunt la pachete (ex 50 x PR10 la doar 350 euro, 20 x PR9 la 150 euro, etc.). O sa aleg in oridine inversa (10>5) si in functie de pachete (oferte).
Platesc in avans. Zic.
Cu stima.
__________________________________________________ ________________________________________
Vand linkuri: PR 9 = 300 euro/luna | PR 8 = 150 euro/luna | PR 7 = 85 euro/luna | PR 6 = 50 euro/ luna . Pentru PR10 va rog sa trimiteti PM. Am zis.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)