Cel mai greu lucru pentru un om nascut in Romania este sa recunoasca c-a gresit. E cumva scris in genele noastre: "asa ceva nu se face".
Cerga, care-ti ma scuze, recunoaste c-ai gresit, demonstreaza-te.
Cel mai greu lucru pentru un om nascut in Romania este sa recunoasca c-a gresit. E cumva scris in genele noastre: "asa ceva nu se face".
Cerga, care-ti ma scuze, recunoaste c-ai gresit, demonstreaza-te.
@Catalin e treaba ta ce faci, eu nu ti-am cerut tie special sa-mi dai vreun sfat si sincer nici nu am nevoie de el de la tine, sa fi sanatos si sa-ti dea Dumnezeu putere de munca sa realizezi tot ce-ti propui.
Eu stiu prin ce am trecut, dar nu am venit aici sa ma plang la nimeni sau sa-mi spun ofurile, sunt multumit ca reusesc sa fac ceva si ca sunt sanatos cu 6 ore de somn pe noapte. Iti doresc sa faci o practica o saptaman ca asistent medical, sa vezi stres, oameni nebuni si prosti.
Eu nu am venit sa-mi fac aici reclama, chiar aveam nevoie de un feedback la site, reclma la ce sa fac? Isi face cineva credit de aici? Daca isi face o sa aleaga sa faca prin link-ul lui, nu prin al meu. La ce oameni dubiosi sunt pe aici, de multe ori evit sa-mi fac publice site-urile pe seopedia.
E treaba ta daca vindeci cancerul sau nu, nu-ti doresc sa ai asa ceva in familie, eu am avut.
Nu-mi pasa de pretentiile tale, eu nu am cerut cuiva sa-mi acceseze site-ul si sa-l repare. Am nevoie doar de feedback si am primit destul incat sa ma pot apuca de treaba si sunt sigur ca topicul o sa fie chiar folositor multor incepatori, care poate au inceput si ei primul proiect asa cum au putut. Dar sa-ti spun ceva, nu conteaza cum incepi... important e sa o faci![]()
@Dan stiu, asa e... dar nu am fost deranjat, pentru ca el nu stia viata mea personala, ce nu-mi place e nesimtirea, ca dupa continua. Dar ce sa fac daca atat il duce caracterul si personalitatea? Treaba lui, pe long term el are de suferit, nu eu.
@Tom Iti multumesc, chiar imi i-au un boost din mesaje de genul. Nu e vorba ca am nevoie de bani sa-mi pun ceva pe masa, fac asta pentru ca-mi place, cum zici si tu, hobby. Chiar anul viitor vreau sa-mi lansez primul magazin online, ma gandesc cu SRL-D, ramane de vazut, ideea e ca in Romania nu stiu daca reusesc sa-mi gasesc parteneri pentru drop shipping, iar eu nu as vrea sa ma intorc inca in tara. Daca era vorba de bani sa pun pe masa nu cred ca mai apelam la tine pentru a-mi face partea de linkbuilding la site-ul de fashion, chiar daca m-ai refuzat fiind un site de afiliere, care de fapt in cinci ani o sa devina tot magazin online, in final o sa gasesc o firma sa se ocupe, dar am nevoie de una serioasa, care respecta criteriile scrise de unul din oamenii tai intr-un articol, pe care acum nu-l gasesc.
1) Un om care nu are timp liber, nu scrie mesaje kilometrice si nu e prezent in orice topic despre "misto-uri". Cred ca asta au vrut ei sa spuna, printre altele.
2) Ce valoarea poate avea sfatul unui "om dubios" !? (termenul iti apartine)
1. Chiar daca n-ai venit sa-ti spui ofurile, tot am aflat prin ce-ai trecut. Deci daca n-ai venit sa ti le spui, e simplu: nu le spui. In schimb, tu zici ca nu le spui dar le spui. Cum ar veni. Daca ma'ntelegi.
2. Chiar daca am scris acolo "Cerga", nu la el ma refeream.
In rest ce sa zic, un sfat personal asa... Incearca pe cat posibil sa nu te mai minti singur, sau sa nu crezi ca cei din jur sunt total batuti in cap.
Fazele alea cu "incerc sa educ cititorul" in conditiile in care tu nu ti-ai citit site-ul vor face pe oricine sa te incadreze in categoria "dubios". Eu ma apropii de 40 de ani si daca am un sfat de dat, e ala sa fii sincer. Cu toti, inclusiv cu tine insuti. La modul ala de nesimtit de sincer. Cred ca asa esti cel mai impacat. Poate nu se aplica la toti, dar merita incercat.
Stii, ceva de genul: Bai nene, nu castig multi bani, am vazut ca nisa asta cu creditele e ok. Am facut un site pe genunchi, pus WP, aruncat o tema, cumparat 20 de articole. Ce sanse am? Are sens sa iau o tema impresionanta, sau credeti ca voi gasi, chiar in conditiile astea, oameni care vo da click si vor face credite?
Cred ca asa primesti raspunsuri mult mai potrivite pentru ce vrei tu sa faci. Pentru ca da, toti vedem acelasi lucru, un WP cu o tema nasoala si 20 de articole cumparate, ne ceri sa ne dam cu parerea despre nimic.
Cat despre "prin ce am trecut" - sunt convins ca multi trec prin situatii mai grele ca a ta, mult mai grele. Dar asta nu e o scuza sa nimic. Nu e o scuza ca n-ai timp sa iti citesti site-ul. E o informatie pur si simplu inutila pentru toata lumea.
Am fost obligat de el sa o fac, dar ai dreptate, puteam sa o fac cu perdea. Sunt sigur ca sunt persoane care au trecut si trec prin lucruri mult mai grele, nu ma obliga nimeni, eu am ales asta![]()
Apropo de site, ai vazut ultima postare? Nu te bagi?
Daca vorbeai cu mine... Nu am la ce sa ma bag, cred ca e simplu sa-ti dai seama cum trebuie sa iasa daca reusesti sa iti urmaresti activitatile tale in cazul respectiv. Incerci sa vezi ce ti-ar fi tie util in cazul in care ai incerca sa alegi un credit. Faci o schita pe o hartie, o scanezi, o pui pe forum si ceri pareri. (atentie, parerile vor fi altfel daca se vede ca iti dai interesul in acest fel)
Apoi, te gandesti ca v rei ca site-ul sa fie top of the top. Daca pleci din start pe ideea de "un wp aruncat", e o idee pierzatoare. Deci faci totul de top. De la design pana la articole.
Eventual te inspiri de pe la altii, iei idei, te inspiri la design. Cauti pe motoare de cautare mai nefolosite in .ro. Adica iti cauti sursele in Australia, Noua Zeelanda, Japonia, poate gasesti ceva frumos.
Mihai, iti fac o propunere, te rog sa o iei in seama chiar daca e postata aici.
Am inteles ca ai un site de afiliere pe nisa fashion. Ce-ai zice daca te-as ruga sa ma ajuti sa-mi fac si eu unul la fel? Adica, experienta si tot ceea ce pe tine te-a costat timp si bani sa-mi oferi mie gratis pentru a avea si eu un proiect solid. Esti de acord? Si vorbesc serios, eu n-am un site pe nisa asta!
Considera ca nu ti-am facut oferta asta public, ci printr-un mesaj privat. Care ar fi raspunsul tau?
Si acum sa vorbesc putin despre o intamplare la care am mai facut referiri dar niciodata n-am dat detalii desi am starnit curiozitatea catorva membri ai forumului. In urma cu cati va ani eu am facut ceea ce ti-am cerut tie mai sus sa faci, din prietenie si incredere prosteasca.
Stii care a fost rezultatu? "Prietenul" pe care l-am ajutat a inceput sa-mi copieze fiecare proiect nou pe care il lansam. Asta insemnand aceeasi nisa, acelesi cuvinta cheie, aceeasi structura, etc. M-a deranjat, recunosc, dar am zis ca e loc pentru toata lumea, ca oricine poate sa faca asta si daca tot o face cineva e mai bine sa fie un prieten cu care poate pe viitor ma mai pot ajuta.
Totul a culminat cu momentul in care a inceput sa faca SEO negativ pe site-urile mele si in momentul in care i-am spus ca stiu ca el e in spatele atacurilor mi-a spus senin ca daca nu-mi convine sa schimb nisa sau macar sa ma promovez pe alte cuvinte cheie ca el asa lucreaza... De ce ma promovez pe aceleasi cuvinte cu el daca nu vreau razboi?
Deci ce zici, ma ajuti sa-mi fac si eu un site ca al tau?
Inovativ putin spus.Mie mi se pare ca baietii aia au vrut sa fie si ei comunicativi, poate te indurai sa le dai de o bere...
Fara semnatura.
Mi se pare ca deveniti prea seriosi. Nu mai rad.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)