Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Mai puthre, pe internet circula stire de senzatie ca Ben Affleck e noul Batman si tu pui poze cu ponei. Rusine..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
AM dat jos google.com
Sa-mi ziceti cat il mai las jos.
Cine vrea logo pe pagina de eroare, 500.000 euro paypal, doar in urmatoarele 30 de sec.
Later 30" edit: Vandut. I-am dat drumu'.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Ba fraerilor, habar nu aveti cum sa faceti bani pe net. Va invata baiatu', smecher da' smecher, afacerist de afacerist, boss de boss:
Continuarea aici: TeapapenetSa inteleg ca vrei sa faci si tu bani de acasa?
Am cautat si eu mult pe net o modalitate de a face bani pe net , sincer nu prea am gasit mare lucru .
Pana acum cateva zile cand mi-am facut un profil de fata cu scopul de ami bate joc de amicii mei . Cand am vazut ca 3 amici au pus botul mia trecut prin cap sa profit de prostia altora . ce am facut? Citeste mai departe:
1. Mi-am facut un ID de messenger (ex:videochat@yahoo.ro)
2.Mi-am facut cont pe matrimoniale.ro , am pus la descriere ca ma ocup cu videochat iar in 30 de minute sincer sa fiu era plin de messaje .
3.Mi-am facut un cont de facebook.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Isi incearca norocul la maxim omu' asta =))
Eu nu stiam ca am blog pe educatie, dar el stie .. nice!
![]()
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Ah, si inca ceva.
![]()
Tom, ai o reputatie de 500.
Da-mi un-doua pozitive sa vad cate puncte imi da. sunt curios.
Vand Advertoriale (pr 5)
Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)