DUEL! Robert, te rog sa alegi armele: sabie pentru o moarte onoranta sau pistol pentru maxima rapiditate ?
DUEL! Robert, te rog sa alegi armele: sabie pentru o moarte onoranta sau pistol pentru maxima rapiditate ?
@Popa Mihai - ASTA nu e ok. Cum nici tie nu-ti place sa se bage lumea peste topicurile tale, nici lor nu le place.
Mai taie-ti putin din avant. Modereaza-te si tu singur, inainte sa te apuci sa scrii, ca eu sunt lenes si moderez nasol.
Nu-i stress, dar cica ne trebuie armonie, intelgere si respect pe forum.
Daca nu respecti topicul omului, se supara si n-o sa respecte nici el topicurile tale.
PS: sa stii ca am sters. Fa-ti topic nou. Dupa ce ca nu gaseste, ii mai iei si tu din oferte?
PPS: nu cred ca a raportat nimeni, am observat eu din proprie initiativa. Dar da, mai bine apesi pe report daca vez ceva suspect.
A fost ceva spontan, aveam topic deja deschis, am dat acum UP. Chiar am si incheiat o colaborare cu George Ginghina si ai dreptate asa trebuie sa fie armonie, intelegere si respect. I Love Seopedia!
Mie mi se pare mai amuzanta fotografia asta, dar am considerat ca nu e nevoie sa deschid un topic nou. Are legatura tot cu Biserica!
cimitir izolat.jpg
Am tot vazut ca se mira lumea de "izolat" gardul. S-au mai mirat si acum un an. Doar ca aia nu izoleaza ci indreapta, e mai ieftin cu polistiren cica. Sau e suport pentru diverse decoratiuni.
Momentan este/sunt 10 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 10 vizitatori)