varicela am facut cand eram mic
varicela am facut cand eram mic
Din pozitia de "magazin online", pot sa iti spun ca filtrarea dupa "are numar de contact" este o prostie atat de mare incat nici nu stiu de unde sa incep.
Ce incredere are un client intr-un magazin care n-are macar un numar de contact? Daca magazinul are chat, numar de contact, asta nu poate decat sa ajute la o vanzare.
Inteleg sa te irite un magazin care baga in dreptul butonului "adauga in cos" un "comanda telefonic acum ca e mai usor". Dar chiar vrei sa n-aiba numar de contact?
Dan, din pozitia ta de "magazin online", spune-ne si noua cu ce te deranjeaza ca acel client care doreste sa te contacteze da click pe pagina de contact si gaseste acolo numarul de telefon?
Ma deranjeaza ca trebuie sa paraseasca pagina de produs. Sau ca nu are la indemana numarul de telefon sa il indrum daca nu se descurca. Si nu, nu am luat niciodata comenzi telefonice. Intamplator n-are legatura cu afilierea.
Dar pe tine de ce te deranjeaza ca un magazin sa aiba informatiile de contact la indemana?
Raspunsul este simplu: pentru ca traim in Romania, o jungla in care multi incearca sa traga teapa celui de langa el.
Parerea mea sincera e ca cel care vine chitit sa plaseze comanda online, va plasa comanda online indiferent de cate numere de telefon si chat-uri va vedea. La fel, cine comanda prin telefon, va cauta in tot site-ul sa gaseasca numarul de telefon pentru a plasa comanda. Problema e cu cei care nu sunt inca decisi (cum sa plaseze comanda, online sau la telefon) si cred eu ca sunt mai mult tentati sa sune daca i se baga de 3 ori nr. de tel in pagina... ce se intampla dupa, afiliatul nu mai are nici un control.
Daca pe site spui clar ca accepti comenzi doar online si folosesti telefonul doar ca sa iti ajuti mai bine vizitatorul sa ia o decizie, este excelent. Poti sa ai si 10 numere de telefon.. numai ca marea majoritate nu au doar pentru asta telefoanele.
Daca tu magazinul online accepti compromisul asta de a ascunde telefoanele pe pagina produselor, exista mari sanse ca afiliatul sa traga mai mult pentru tine. Daca nu, ramane la latitudinea lui ce va face. In final, fiecare trebuie sa lase de la el pentru a putea lucra impreuna. Discutia e mai stufoasa decat pare...
Uite si un exemplu de asa nu: nichiduta, are 2 numere de telefon si ambele se regasesc de 3 ori in pagina de produs... corect? Pentru ei, poate da. Pentru afiliati.. fiecare decide pentru el.
Hmmm, amandoi aveti dreptate!
Nu accept acest compromis pentru ca am numarul de telefon in header, undeva sus, alaturi de adresa de email de contact. Asta e shopul meu, asa lucrez. Afiliatul ma poate testa oricand ca spun adevarul.
Asa cum eu nu o sa am pretentii ca afiliatul sa prezinte un produs de-al meu intr-un anumit fel (nu dau eu lectii afiliatului cum sa-si faca treaba) asa astept si reciproc sa se intample, sa nu-mi dea lectii despre cum sa-mi aranjez elementele pe pagina.
Discutia cu scosul numarului de telefon de pe site (generic spus) mi e pare de smenari, nu de oameni seriosi. Asa cum am zis, inteleg sa fie o problema cu un anumit fel de a expune numarul de telefon, respectiv incercarea evidenta de a promova comenzile telefonice pe un shop, care iarasi ma duce cu gandul la smenari, nu la oameni seriosi. Sau, ca exceptie, shop pentru oameni care n-au treaba cu netul si nu se descurca, n-au addresa de email (nu e cazul meu, nu am in target asa ceva, nu vand pastile de potenta si nici horoscoape).
Din punctul meu de vedere (subliniez, cazul meu), un afiliat care are pretentia sa scot numarul de telefon de acolo ar trebui refuzat. Pentru ca sugereaza ca nu imi poate aduce userii de care am nevoie. Adica aia cat de cat educati, care sunt capabili sa dea o comanda online.
Dan, ti-ai sustinut bine cauza.. respectiva dorinta a ailiatilor, nu ti se aplica tie. Tu esti un caz aparte, si poate inca cativa, de onestitate. Lupta se da cu majoritatea..![]()
Haine. Dar nu e vorba numai de ce vinzi, ci de felul in care iti propui sa vinzi.
In cazul meu nu urmaresc sa ma imbogatesc maine. Ofer servicii cat pot de bune, pentru ca e singurul plus de valoare pe care il pot aduce. Nu ma pot bate in preturi cu altii, asa ca profit de alte lucruri pe care eu le pot face si altii nu (nu ca n-ar putea, dar poate n-au timp, nu considera necesar sa investeasca in asa ceva etc).
Momentan este/sunt 2 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 2 vizitatori)